Aylinaydin Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2014 191 54 6 Kasım 2014 Konu Sahibi Aylinaydin #61 zipzip .!.: Yaslariniz kac canim? Genişletmek için tıkla... Ben 23 o 25 yaşında
Pink25 Miniğimm.. Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2014 306 126 6 Kasım 2014 Konu Sahibi Aylinaydin #62 bence sizin çıkarttığınız tartışmadan değilde önceden soğumuş belliki. zamana bırakın seviyosa herşey düzelir zaten sabır...
bence sizin çıkarttığınız tartışmadan değilde önceden soğumuş belliki. zamana bırakın seviyosa herşey düzelir zaten sabır...
Aylinaydin Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2014 191 54 6 Kasım 2014 Konu Sahibi Aylinaydin #63 Pink25 .!.: bence sizin çıkarttığınız tartışmadan değilde önceden soğumuş belliki. zamana bırakın seviyosa herşey düzelir zaten sabır... Genişletmek için tıkla... Bitti zaten dün gece kendisi bitirdi bana bi kaç gün ver dedi bende olmaz biticekse şimdi bitsin bi kaç gün sonra sevicekmisin sanki dedim bitirdi
Pink25 .!.: bence sizin çıkarttığınız tartışmadan değilde önceden soğumuş belliki. zamana bırakın seviyosa herşey düzelir zaten sabır... Genişletmek için tıkla... Bitti zaten dün gece kendisi bitirdi bana bi kaç gün ver dedi bende olmaz biticekse şimdi bitsin bi kaç gün sonra sevicekmisin sanki dedim bitirdi
Pink25 Miniğimm.. Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2014 306 126 6 Kasım 2014 Konu Sahibi Aylinaydin #64 Aylinaydin .!.: Bitti zaten dün gece kendisi bitirdi bana bi kaç gün ver dedi bende olmaz biticekse şimdi bitsin bi kaç gün sonra sevicekmisin sanki dedim bitirdi Genişletmek için tıkla... keşke kestirip atmasaydınız arayıp sormasaydınız buda bi yoldu. üzülmeyin!!!
Aylinaydin .!.: Bitti zaten dün gece kendisi bitirdi bana bi kaç gün ver dedi bende olmaz biticekse şimdi bitsin bi kaç gün sonra sevicekmisin sanki dedim bitirdi Genişletmek için tıkla... keşke kestirip atmasaydınız arayıp sormasaydınız buda bi yoldu. üzülmeyin!!!
Aylinaydin Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2014 191 54 6 Kasım 2014 Konu Sahibi Aylinaydin #65 Pink25 .!.: keşke kestirip atmasaydınız arayıp sormasaydınız buda bi yoldu. üzülmeyin!!! Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hatalarıyla yanlışlarıyla bitti işte bu ilişki ..
Pink25 .!.: keşke kestirip atmasaydınız arayıp sormasaydınız buda bi yoldu. üzülmeyin!!! Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hatalarıyla yanlışlarıyla bitti işte bu ilişki ..