Yardım edin nolur :(

Aylinaydin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
191
54
Kızlar derdim büyük Hiç uzatmadan konuyu anlatıyorum.. Benim bi süredir bi ilişkim var sevgilimi çok seviyorum ama bi türlü güvenemiyorum evdeyim diyo mesaj atıyorum geç cevap veriyo arıyorum açmıyo dolayısıyla güvenmiyorum, ayrıca çok geniş bi insan işten çıksam aramaz sormaz akşam akşam nerelerdesin demez vs. 2 gün önce bi tartışma yaşadık yine böyle bi akşam işten çıktım nerdesin diye sormayı geçtim mesaj bile atmadı.. Sonunda patladım sana inanmıyorum güvenmiyorum sevgine de inanmıyorum kim bilir evdeyim diyip nerde geziyosun dedim ve ardından çook büyük bi tartışma yaşandı şimdi 2 gündür sevgilimmiş gibi konuşmuyo bana yabancı gibi davranıyo bu 2 gün içinde ne özürler diledim yalvardım bi ayaklarına kapanmadım tamam haklı olabilir bunu ona da söyledim ama bana zamana ihtiyacımız olduğunu ve benden soğuduğunu söyledi. Dıuyduğumda inanamadım nasıl olurda seviyorum aşığım diyen insan beni sevmediğini söyler? Söylediklerim onu kırmış olsa bile nasıl herşey silbaştan olur? Bu durum nereye gidiyo ayrılıyo muyuz diyorum hayır alakası yok ne ayrılığı diyo, e o zaman eskisi gibi olalım diyorum bilmiyorum şuan pişman olucağım kararlar vermek istemiyorum akışına bırakalım diyo.. Ya kızlar akışına bırakmak nasıl oluyo bu saatten sonra napıcaz ucunda ayrılık varsa şimdiden bitsin ama onu da istemiyo ne istiyo bilemedim ki.. Nolur yardım edin çok üzgünüm..

Ne zamandr birliktesin?

zaman her şeyin ilacı..Aceleci olma..Zamanla eskiye dönecektir.. Ama sen güvenmediğin bir adamla nasıl devam edersin bilmiyorum. Önce bunu sorgula bence..

ilk önce şunu sormak istiyorum güvenmediğin adamla nasıl sevgili olabiliyorsun??

anlamadığım şey neden sen özürler dileyip ayaklarına kapanıyorsun ?

bir erkeğin peşinden bu kadar sürünürseniz adamda sizi istediği kadar süründürür....

zaman her şeyin ilacı..Aceleci olma..Zamanla eskiye dönecektir.. Ama sen güvenmediğin bir adamla nasıl devam edersin bilmiyorum. Önce bunu sorgula bence..
Tanıştıktan kısa bi süre sonra sevgili olduk en büyük hatam buydu güvenilmez olduğunu göremedim ama çok sevdim

Ayaklarına kapanma sebebim gerçekten bi hata yapmış ve onu kırmış olmamdı ama gördüm ki ettiğimiz kavgadan doğabilicek sorunlar olamaz bunlar bence daha fazlası....

sanki başka birine ilgi duyuyor da onunla durumunu netleştirmeden seni de kaybetmek istemiyor gibi geldi.. ama ne olursa olsun durum seven erkeğin konuşma tarzı bu olmaz diye düşünüyorum ben üzgünüm..

seni merak etmeyeni sen hiç etme..

birde yalvarmışsın ona ..

yapmayın şunu ya ...................

Tanıştıktan kısa bi süre sonra sevgili olduk en büyük hatam buydu güvenilmez olduğunu göremedim ama çok sevdim

Sevgi bir yere kadar.. Güven her şeyin başı. Ona eğer güvenmiyorsanız her gün hem kendinizi hem de onu yıpratmaktan başka bir şey yapamayacaksınız. Bana güvenmeyen bir insanla muhatap olmak istemezdim açıkçası.. Erkek arkadaşınız haklı bu konuda.

Ayaklarına kapanma sebebim gerçekten bi hata yapmış ve onu kırmış olmamdı ama gördüm ki ettiğimiz kavgadan doğabilicek sorunlar olamaz bunlar bence daha fazlası....
bak canım henüz herşey çok yeni ilişkinizde, adam belli ki sorumsuz biri , sen kavga çıkarıyorsun haklı yere adam seni suçluyor kendi suçunu kapatmak için...
peşinde kıvranmayı bırak, arama, sorma bak peşinden nasıl gelecektir.. işte o zamanda ben istemiyorum deyip güvenmediğin adama tekmeyi indireceksin...

Ama seviyorum aşığım diyip kavgadan sonra seni artık sevmiyorum demesi de bi çelişki bence

aaaa bi de evet nerdeyse ayaklarına kapandım nedir arkadaşım...??? ne hata işledin ki böyle yalvar yakar oldun??? yapma nolur cidden byük hata işlersin özür dilemen gerekir anlarım da böyle küçük şeyler için bu kadar büyük tavırlara gerek yok sonra tepene çıkar

Ben gerçekten bilmiyorum kavgada söylediklerin ağırdı dedi o yüzden özür diledim ama ...
Haketmiş ki söylemişsin..

Sana ilgisiz bir adam var, seni merak etmeyen umursamayan..

Öyle ilişki olmaz....

Oyuzden az bile demişsin..

Bırakk bırakkk sana daha çok değer veren biri elbet çıkar karşına...

İşte bunu anlamıyorum ki benim ona söylediklerim gerçekten ağır şeyler mi nolur bişey diyinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…