- 31 Ekim 2013
- 21.159
- 70.637
- 40
- Konu Sahibi Aylinaydin
inşallah canım hakkında hayırlısı olsun..Bu dediğini yapıcam inşallah sorunsuz biter istediği gibi çekip gidebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım hakkında hayırlısı olsun..Bu dediğini yapıcam inşallah sorunsuz biter istediği gibi çekip gidebilir
o konuda haklısın ne yazık ki ben de öyle düşünüyorum..Sevdiğini sanmıyorum sevse aşık olsa aşk birden biter mi hiç
Ama bunun mevzusunu bi çok kez yaptık ilk defa böyle bişeyle karşılaştım pat diye soğudum dedi önceki gün bana aşıkkenerkeği çok sıkarsan yapmıcağı şeyi yaptırırsın madem güvenmiyorsun ayrılacaksın ? kendine güvendirmeyeceği bir hatasımı oldu geçmişte neden şüpheyle yaklaşıyorsun şahsen ben sevgilime geç cevap atacam bana dışardaydın dimi bilmem ne ithamlarla gelecek soğurum bu sizi zedeler ben erkek arkadaşında bir sıkıntı bulamadım. sevmesede ayrılır ardına bile bakmazdı sen de ağır konuşmuşsun
Amin :/inşallah canım hakkında hayırlısı olsun..
Bu seferde sen bitirdin hem suçlusun hem güçlü dicek ne desemde tüm lafları ağzına tıksam...
Ya bide hayatımda herşey üst üste geliyo deliricem yakındaYavrum her gün bu kadar sıkıntılı zaman geçirmektense, derse desin. Emin ol onsuz en fazla 1 ay boşlukta olursun. Sonra herşey güzel olur.
Evet ne hali varsa görsün bıktım artıkGüvenmiyorsan bir ilişkiyi devam ettirmek niye ? Başkasını sevemem diye mi korkuyorsun, memlekette adam kalmadı mı sanıyorsun ? O güven vermedikçe, sende güvenmedikçe bu iş olmaz. Dışarıda mutlu ilişki yaşayabileceğin kafana göre onca adam varken bu ısrar niye, anlamam.. 5 ayda sana nasıl davranması gerektiğini anlayamamış, senin ise seni anlayamadı diye bir ayaklarına kapanmadığın kalmış. Bırak yahu, sal ipini gitsin..
Bitirdim şimdi acı çekiyo gibi gösteriyo kendiniŞöööyle suçu ortaya çıkınca üstünü örtmeye çalışmış. Bu arada da başkasını elinde tutarsa onda kalır, yoksa da yedektesin işte. Yol ver gitsin nazını mı çekeceksin.
Kendisi fazlasıyla güvenilmez.. Nasıl sevdim ona üzülüyorum
Kızlar derdim büyük Hiç uzatmadan konuyu anlatıyorum.. Benim bi süredir bi ilişkim var sevgilimi çok seviyorum ama bi türlü güvenemiyorum evdeyim diyo mesaj atıyorum geç cevap veriyo arıyorum açmıyo dolayısıyla güvenmiyorum, ayrıca çok geniş bi insan işten çıksam aramaz sormaz akşam akşam nerelerdesin demez vs. 2 gün önce bi tartışma yaşadık yine böyle bi akşam işten çıktım nerdesin diye sormayı geçtim mesaj bile atmadı.. Sonunda patladım sana inanmıyorum güvenmiyorum sevgine de inanmıyorum kim bilir evdeyim diyip nerde geziyosun dedim ve ardından çook büyük bi tartışma yaşandı şimdi 2 gündür sevgilimmiş gibi konuşmuyo bana yabancı gibi davranıyo bu 2 gün içinde ne özürler diledim yalvardım bi ayaklarına kapanmadım tamam haklı olabilir bunu ona da söyledim ama bana zamana ihtiyacımız olduğunu ve benden soğuduğunu söyledi. Dıuyduğumda inanamadım nasıl olurda seviyorum aşığım diyen insan beni sevmediğini söyler? Söylediklerim onu kırmış olsa bile nasıl herşey silbaştan olur? Bu durum nereye gidiyo ayrılıyo muyuz diyorum hayır alakası yok ne ayrılığı diyo, e o zaman eskisi gibi olalım diyorum bilmiyorum şuan pişman olucağım kararlar vermek istemiyorum akışına bırakalım diyo.. Ya kızlar akışına bırakmak nasıl oluyo bu saatten sonra napıcaz ucunda ayrılık varsa şimdiden bitsin ama onu da istemiyo ne istiyo bilemedim ki.. Nolur yardım edin çok üzgünüm..
Bu zamanda oyuncular çoğaldı çok iyi rol yapıyorlar anlayamıyor insan5 ay kısa bir süre ama seni sevip sevmediğini bu zamana kadar anlamış olmalısın.
Evet bu saatten sonra daha bişey olmaz artıkAnlıyorum. Ama madem güveniyorsunuz ipler kopmuşken yeniden düğüm atmanın bir manası yok..
Aynen öyle :/Niye yalvariyorsunuz ki? Simdi böyle oturup aglayin, cikartmissiniz kaf dagina, kolay kolay inmez artik ordan...
Hayırlısı bitmesiymiş iyi de oldu çünkü ben bu saatten sonra suçu kendimde görmüyorum kendi istedi böyle olmasınıÖyle zamana ihtiyacım var filan olmaz gerçek sevgide. Ayrılıyor muyuz deyince alakası yok diyor ama sevgili gibi de olmuyor. Nasıl olacak? Siz özürünüzü dilemişsiniz onun sizi inciten davranışlarını düzeltmesi gerekirken böyle yapması hoş değil. Bu eksikliği hep hissedeceksiniz eğer değişmezse. Insanların değişebileceği ihtimali çok düşük. Gerçekten seviyorsa eğer, üzüldüğünüz konularda hassasiyet göstermeli. Çok zorlamayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.