Yardım edin nolur :(

Ama bunun mevzusunu bi çok kez yaptık ilk defa böyle bişeyle karşılaştım pat diye soğudum dedi önceki gün bana aşıkken

Güvenmiyorsan bir ilişkiyi devam ettirmek niye ? Başkasını sevemem diye mi korkuyorsun, memlekette adam kalmadı mı sanıyorsun ? O güven vermedikçe, sende güvenmedikçe bu iş olmaz. Dışarıda mutlu ilişki yaşayabileceğin kafana göre onca adam varken bu ısrar niye, anlamam.. 5 ayda sana nasıl davranması gerektiğini anlayamamış, senin ise seni anlayamadı diye bir ayaklarına kapanmadığın kalmış. Bırak yahu, sal ipini gitsin..

Evet ne hali varsa görsün bıktım artık

Şöööyle suçu ortaya çıkınca üstünü örtmeye çalışmış. Bu arada da başkasını elinde tutarsa onda kalır, yoksa da yedektesin işte. Yol ver gitsin nazını mı çekeceksin.

5 ay kısa bir süre ama seni sevip sevmediğini bu zamana kadar anlamış olmalısın.

Niye yalvariyorsunuz ki? Simdi böyle oturup aglayin, cikartmissiniz kaf dagina, kolay kolay inmez artik ordan...

Şu erkekleri bu kadar poh pohlamayın
erkeğin ayağına kapanmakta nedir o sizin ayağınıza kapansın

Öyle zamana ihtiyacım var filan olmaz gerçek sevgide. Ayrılıyor muyuz deyince alakası yok diyor ama sevgili gibi de olmuyor. Nasıl olacak? Siz özürünüzü dilemişsiniz onun sizi inciten davranışlarını düzeltmesi gerekirken böyle yapması hoş değil. Bu eksikliği hep hissedeceksiniz eğer değişmezse. Insanların değişebileceği ihtimali çok düşük. Gerçekten seviyorsa eğer, üzüldüğünüz konularda hassasiyet göstermeli. Çok zorlamayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yaslariniz kac canim?

Hayırlısı bitmesiymiş iyi de oldu çünkü ben bu saatten sonra suçu kendimde görmüyorum kendi istedi böyle olmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…