Yardım edin nolur :(

Haketmiş ki söylemişsin..

Sana ilgisiz bir adam var, seni merak etmeyen umursamayan..

Öyle ilişki olmaz....

Oyuzden az bile demişsin..

Bırakk bırakkk sana daha çok değer veren biri elbet çıkar karşına...
Evet tamda kendime söylemek istediğim bu aslında.. Sevmiyosa gitsin bi de yokuşa sürüyo bitmesin diye.

bak canım henüz herşey çok yeni ilişkinizde, adam belli ki sorumsuz biri , sen kavga çıkarıyorsun haklı yere adam seni suçluyor kendi suçunu kapatmak için...
peşinde kıvranmayı bırak, arama, sorma bak peşinden nasıl gelecektir.. işte o zamanda ben istemiyorum deyip güvenmediğin adama tekmeyi indireceksin...
Bide kendini haklı çıkarmak için sen bana nasıl güvenmezsin ben senle sırlarımı paylaştım sevgime nasıl inanmadın diyo ondan sonra da sevmiyorum diyo :KK51:

Ben gerçekten bilmiyorum kavgada söylediklerin ağırdı dedi o yüzden özür diledim ama ...
ne dedin ki tartışırken?? sen yepyeni bir ilişki yaşıyorsun, sevildiğini görmek hissetmek istiyorsun belki azıcık sahiplenilmek kıskanılmak istiyorsun ama bunları göremeyince sorguluyorsun ve erkeklerin çoğunda olduğu gibi hata olduğunu kabul etmediği için saçmaladığını düşünerek tartışma çıkarıyor eeee bi de sana küsüyor.. ben senin bir hatanı göremedim burda... özür dilemen dışında :KK43:

ne dedin ki tartışırken?? sen yepyeni bir ilişki yaşıyorsun, sevildiğini görmek hissetmek istiyorsun belki azıcık sahiplenilmek kıskanılmak istiyorsun ama bunları göremeyince sorguluyorsun ve erkeklerin çoğunda olduğu gibi hata olduğunu kabul etmediği için saçmaladığını düşünerek tartışma çıkarıyor eeee bi de sana küsüyor.. ben senin bir hatanı göremedim burda... özür dilemen dışında :KK43:
Evdeyim diyip aradığımda telefona çıkmıyo mesaj atmıyo beni merak etmiyo kıskanmıyo söyleyince de ben buyum diyo bende güvenmediğimi inanmadığımı söyledim hepsi bu :KK43:

Bu seferde sen bitirdin hem suçlusun hem güçlü dicek ne desemde tüm lafları ağzına tıksam... :KK43:
o zaman ayrılma ama uzak dur ne ara ne sor o aradığında mesafeli konuş görüşmek istediği gün işim var başka gün buluşalım de vs... ondan soğuduğunu düşünsün yani..

Evdeyim diyip aradığımda telefona çıkmıyo mesaj atmıyo beni merak etmiyo kıskanmıyo söyleyince de ben buyum diyo bende güvenmediğimi inanmadığımı söyledim hepsi bu :KK43:
bırak arkadaşım yaaa sırf bu yüzden bu kadar büyütüyorsa... :KK43: benim eşim de sevgiliyken ona güvenmediğimi belli ettiğimde kızardı bana ama asla küsmezdi o an söyleyeceğini söyler bir daha bana böyle şeylerle gelme der (kıskançlık konusu) konu orda kapanırdı.. ben hiç özür dilemedim kıskançlık yaptığımiçin..

Sevgi bir yere kadar.. Güven her şeyin başı. Ona eğer güvenmiyorsanız her gün hem kendinizi hem de onu yıpratmaktan başka bir şey yapamayacaksınız. Bana güvenmeyen bir insanla muhatap olmak istemezdim açıkçası.. Erkek arkadaşınız haklı bu konuda.
Kendisi fazlasıyla güvenilmez.. Nasıl sevdim ona üzülüyorum :110:

bırak arkadaşım yaaa sırf bu yüzden bu kadar büyütüyorsa... :KK43: benim eşim de sevgiliyken ona güvenmediğimi belli ettiğimde kızardı bana ama asla küsmezdi o an söyleyeceğini söyler bir daha bana böyle şeylerle gelme der (kıskançlık konusu) konu orda kapanırdı.. ben hiç özür dilemedim kıskançlık yaptığımiçin..
Demek ki sevmemiş o söyleyene kadar anlayamadım malesef :KK43:

İyi de ilişkide rahatsız olduğun durumlar var, bunu sakince dile getiremiyorsun.
Kavga çıkarıp kendini haksız konuma sokuyorsun.
Sonra da yalvarıp yakarıyorsun.

Adam tabi sallamaz seni.

Arama sorma, o arasın, o ilgilensin.

Güvenmiyorsan da bitir ilişkini.

Şimdi düzelseniz de ilerde yine ilgilenmeyecek seninle. Bir şey dediğinde de daha öncede böyle yapmıştın diyecek.

İyi de ilişkide rahatsız olduğun durumlar var, bunu sakince dile getiremiyorsun.
Kavga çıkarıp kendini haksız konuma sokuyorsun.
Sonra da yalvarıp yakarıyorsun.

Adam tabi sallamaz seni.

Arama sorma, o arasın, o ilgilensin.

Güvenmiyorsan da bitir ilişkini.

Şimdi düzelseniz de ilerde yine ilgilenmeyecek seninle. Bir şey dediğinde de daha öncede böyle yapmıştın diyecek.
Eveettt durum tamda böyle rahatsız olduğum şeyler varsa haksız ben oluyorum :)

erkeği çok sıkarsan yapmıcağı şeyi yaptırırsın madem güvenmiyorsun ayrılacaksın ? kendine güvendirmeyeceği bir hatasımı oldu geçmişte neden şüpheyle yaklaşıyorsun şahsen ben sevgilime geç cevap atacam bana dışardaydın dimi bilmem ne ithamlarla gelecek soğurum bu sizi zedeler ben erkek arkadaşında bir sıkıntı bulamadım. sevmesede ayrılır ardına bile bakmazdı sen de ağır konuşmuşsun

X