- Konu Sahibi esraylmz03
-
Ediyorum çok sevmiyorum yemek yapmayı ondan mı acabaİnternetten bak.Ben emin olmayınca oradan bakıyorum.
Yemeği yaparken de tadını kontrol et.
Fırın yemekleri olursa iyi olur masallah bu aradasarma mantı içli köfte güveç fırın yemekleri etli yemekler pilavlar hangisi
birtek tatlı yapmam:)))
şaka bir yana kolay gelsin doyacak birşeyler olsun sağlıklı olsun temiz olsun yeter
Kızlar az önce eşimle tartıştık bana yemeklerimin çok kötü olduğunu hiç karnının doymadığını mecburiyetten yediğini söyledi 1 senedir çalıştım 2 senelik evliyim şimdi evdeyim haksız da sayılmaz aslında ne bilim tatsız tuzsuz oluyo ya bişey eksik ya suyu fazla çok üzülüyorum gerçekten sizin böle kesin güzel olan tarifiniz var mı nolur bana yardım edin lütfen
Var mı bildiğiniz sitelerInterneten bak olculeirne uy guzel.olacaktir
Ben hiç sevmezdim,yapmazdım sandviç vs geçiştirirdim.Ediyorum çok sevmiyorum yemek yapmayı ondan mı acaba
İnstagram da birkaç hesap var yemek tarifleri veren. Ben onları takip ediyorum, tuzun miktarına kadar söylüyorlar. Birde yemeklere bulyon küpü atıyorum şimdi, benimki de hep şikayet eder çünküEdiyorum çok sevmiyorum yemek yapmayı ondan mı acaba
Bugün kuru fasulye yaptım onu anlatayım 1 tane soğan doğradım3 yemek kaşığı ayçiçek yağı ile kavurdum mesela soğan hafif sert kalmış neyse 1 yemek kaşığı salça koydum kavurdum hepsini sonra 1 büyük su bardağı kuru fasulye yi koydum hepsini 2 dk karıştırdım sonra 2 büyük su bardağı su koydum 20 dk düdüklüde pişirdim 2 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber koydum sonuç iğrenç oldu yemedi eşim ben de yemedimYaptığın yemeklerden birini örnek olarak yazar mısın, nasıl yapıyorsun. Bir fikir oluşturabiliriz belki
hiç sağlıklı değil kullanmayın bence yapay tatlandırıcılarıİnstagram da birkaç hesap var yemek tarifleri veren. Ben onları takip ediyorum, tuzun miktarına kadar söylüyorlar. Birde yemeklere bulyon küpü atıyorum şimdi, benimki de hep şikayet eder
Tamam indireyimBen de evlenene kadar hiç yemek yapmamıştim. Yazmak kurallara aykırı mı bilmiyorum ama play store de nefis yemek tarifleri diye bir uygulama var. Gerçekten harika tarifler var. Bu uygulama sayesinde millet beni çok becerikli sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?