- 8 Ağustos 2011
- 11.084
- 5.827
- 448
- Konu Sahibi esraylmz03
-
yanlış yapmışsın kuru fasülye tarifi yazsan bin tane tarif çıkar, önce fasülyeyi geceden suya da bekletmeli, beklettiğin suyu döküp, yeni suyla düdüklüde haşlamalı, haşladıktan sonra kimi suyunu süzer kimi süzmez, neyse sonra soğanı saydamlaşana kadar kavurup salçayıda kavurup suyla beraber fasülyeyi döküp üç dört dk kaynatmalısın mesela, yanına pilav salata... malzemelerin kaliteside yemeklerin tadında çok etkili tabii, belki fasülye kötüydü ya da bayattı bilemiyorumBugün kuru fasulye yaptım onu anlatayım 1 tane soğan doğradım3 yemek kaşığı ayçiçek yağı ile kavurdum mesela soğan hafif sert kalmış neyse 1 yemek kaşığı salça koydum kavurdum hepsini sonra 1 büyük su bardağı kuru fasulye yi koydum hepsini 2 dk karıştırdım sonra 2 büyük su bardağı su koydum 20 dk düdüklüde pişirdim 2 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber koydum sonuç iğrenç oldu yemedi eşim ben de yemedim
Kuru fasulyeyi ıslatmışsınızdır sanırım geceden? Salça yerine domates püresi kullanın marketlerde satılıyor, salçacık vb adlar altında meyve suyu gibi kutularda. Kuru fasulye nohut gibi yemeklerde suyunun daha kıvamlı olmasını sağlıyor. Soğandan sonra 1-2 diş sarımsak da kavurun bence. Ben yemeklik pastırma veya kuşbaşı da koyuyorum az biraz daha lezzetli oluyor tabi ama olmasa da bu domates püresi işi götürüyor tavsiye ederim.Bugün kuru fasulye yaptım onu anlatayım 1 tane soğan doğradım3 yemek kaşığı ayçiçek yağı ile kavurdum mesela soğan hafif sert kalmış neyse 1 yemek kaşığı salça koydum kavurdum hepsini sonra 1 büyük su bardağı kuru fasulye yi koydum hepsini 2 dk karıştırdım sonra 2 büyük su bardağı su koydum 20 dk düdüklüde pişirdim 2 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber koydum sonuç iğrenç oldu yemedi eşim ben de yemedim
Google -> kuru fasulye tarifi -> EnterBugün kuru fasulye yaptım onu anlatayım 1 tane soğan doğradım3 yemek kaşığı ayçiçek yağı ile kavurdum mesela soğan hafif sert kalmış neyse 1 yemek kaşığı salça koydum kavurdum hepsini sonra 1 büyük su bardağı kuru fasulye yi koydum hepsini 2 dk karıştırdım sonra 2 büyük su bardağı su koydum 20 dk düdüklüde pişirdim 2 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber koydum sonuç iğrenç oldu yemedi eşim ben de yemedim
Bugün kuru fasulye yaptım onu anlatayım 1 tane soğan doğradım3 yemek kaşığı ayçiçek yağı ile kavurdum mesela soğan hafif sert kalmış neyse 1 yemek kaşığı salça koydum kavurdum hepsini sonra 1 büyük su bardağı kuru fasulye yi koydum hepsini 2 dk karıştırdım sonra 2 büyük su bardağı su koydum 20 dk düdüklüde pişirdim 2 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber koydum sonuç iğrenç oldu yemedi eşim ben de yemedim
Aycicek yagiyla yemek yapmayin. Hem kotu kokar hem de sagliksiz. Tum yemeklerimi zeytinyagiyla yapiyorum. Sonuc gayet guzel oluyor.Bugün kuru fasulye yaptım onu anlatayım 1 tane soğan doğradım3 yemek kaşığı ayçiçek yağı ile kavurdum mesela soğan hafif sert kalmış neyse 1 yemek kaşığı salça koydum kavurdum hepsini sonra 1 büyük su bardağı kuru fasulye yi koydum hepsini 2 dk karıştırdım sonra 2 büyük su bardağı su koydum 20 dk düdüklüde pişirdim 2 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber koydum sonuç iğrenç oldu yemedi eşim ben de yemedim
Bugün kuru fasulye yaptım onu anlatayım 1 tane soğan doğradım3 yemek kaşığı ayçiçek yağı ile kavurdum mesela soğan hafif sert kalmış neyse 1 yemek kaşığı salça koydum kavurdum hepsini sonra 1 büyük su bardağı kuru fasulye yi koydum hepsini 2 dk karıştırdım sonra 2 büyük su bardağı su koydum 20 dk düdüklüde pişirdim 2 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber koydum sonuç iğrenç oldu yemedi eşim ben de yemedim
Nefis yemek tariflerinin uygulamadi var her yemegin 10larca cesit denenmis tarifi varKızlar az önce eşimle tartıştık bana yemeklerimin çok kötü olduğunu hiç karnının doymadığını mecburiyetten yediğini söyledi 1 senedir çalıştım 2 senelik evliyim şimdi evdeyim haksız da sayılmaz aslında ne bilim tatsız tuzsuz oluyo ya bişey eksik ya suyu fazla çok üzülüyorum gerçekten sizin böle kesin güzel olan tarifiniz var mı nolur bana yardım edin lütfen
Evet ıslattım kuru fasulyeyi yazmayı unuttum of oturup ağlaycam nerdeyse
Evet ıslattım kuru fasulyeyi yazmayı unuttum of oturup ağlaycam nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?