- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Kızlar az önce eşimle tartıştık bana yemeklerimin çok kötü olduğunu hiç karnının doymadığını mecburiyetten yediğini söyledi 1 senedir çalıştım 2 senelik evliyim şimdi evdeyim haksız da sayılmaz aslında ne bilim tatsız tuzsuz oluyo ya bişey eksik ya suyu fazla çok üzülüyorum gerçekten sizin böle kesin güzel olan tarifiniz var mı nolur bana yardım edin lütfen
Yemek yapmayı sevmelisin herşeyden önce,böyle bir bağ kurmak ne kadar doğru bilemem ama ,seversen önemsersin,becerebildikçe mutlu olursun.Ediyorum çok sevmiyorum yemek yapmayı ondan mı acaba
Kuru fasulyenin yağını az katmissin bence.3 yemek kaşığı az geldi bana.suyunu da cok koymussun düdüklü de pisiriyorsan az su koyman gerekli.birde kuru fasulyeyi önce haslayip.yağını sonradan katarsan daha lezzetli olur. Soganlarda diri olmamali.lezzetli bi yemeğin sırrı yağ ve salcadır.elini korkak alıştırma. Cok ta abartma tabiBugün kuru fasulye yaptım onu anlatayım 1 tane soğan doğradım3 yemek kaşığı ayçiçek yağı ile kavurdum mesela soğan hafif sert kalmış neyse 1 yemek kaşığı salça koydum kavurdum hepsini sonra 1 büyük su bardağı kuru fasulye yi koydum hepsini 2 dk karıştırdım sonra 2 büyük su bardağı su koydum 20 dk düdüklüde pişirdim 2 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber koydum sonuç iğrenç oldu yemedi eşim ben de yemedim
Göz kararı ve el ayarı denen bir meleke var, onunla takılıyoruz :) Bütün tarifleri kafadan atıyorum. Zaten sorun tariftedir bana göre. Çünkü ne zaman kesin ölçülü tarif denesem yaptığım şeyler iğrenç olmuştur. Mesela annemden tarif alırım ama ölçü almam her şeyi kafama göre atarım. Ortaokulda da böyleydi, lisede de hala da böyle. Rastgele at ama işte önemli olan o gözün kararı ve elin ayarı canım. Yemeklerim beğenilir bu arada.Kızlar az önce eşimle tartıştık bana yemeklerimin çok kötü olduğunu hiç karnının doymadığını mecburiyetten yediğini söyledi 1 senedir çalıştım 2 senelik evliyim şimdi evdeyim haksız da sayılmaz aslında ne bilim tatsız tuzsuz oluyo ya bişey eksik ya suyu fazla çok üzülüyorum gerçekten sizin böle kesin güzel olan tarifiniz var mı nolur bana yardım edin lütfen
Ayrıca eşinin hatası da nesinde problem olduğunu söylememesi. Tuzu mu az baharatı mı fazla nesinde sorun varsa söylesin. Bir de yemeğin tadına bak yaparken. Ben önceden bakmaz kafama göre atardım her şeyi millet acıdan yiyemezdi. Kendi damak zevkime göre yapardım çünkü. Şimdi kızım var. Acı atmıyorum, sorunsuz oluyor.Kızlar az önce eşimle tartıştık bana yemeklerimin çok kötü olduğunu hiç karnının doymadığını mecburiyetten yediğini söyledi 1 senedir çalıştım 2 senelik evliyim şimdi evdeyim haksız da sayılmaz aslında ne bilim tatsız tuzsuz oluyo ya bişey eksik ya suyu fazla çok üzülüyorum gerçekten sizin böle kesin güzel olan tarifiniz var mı nolur bana yardım edin lütfen
Acele pişiriyor olabılırsınBugün kuru fasulye yaptım onu anlatayım 1 tane soğan doğradım3 yemek kaşığı ayçiçek yağı ile kavurdum mesela soğan hafif sert kalmış neyse 1 yemek kaşığı salça koydum kavurdum hepsini sonra 1 büyük su bardağı kuru fasulye yi koydum hepsini 2 dk karıştırdım sonra 2 büyük su bardağı su koydum 20 dk düdüklüde pişirdim 2 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber koydum sonuç iğrenç oldu yemedi eşim ben de yemedim
Kızlar az önce eşimle tartıştık bana yemeklerimin çok kötü olduğunu hiç karnının doymadığını mecburiyetten yediğini söyledi 1 senedir çalıştım 2 senelik evliyim şimdi evdeyim haksız da sayılmaz aslında ne bilim tatsız tuzsuz oluyo ya bişey eksik ya suyu fazla çok üzülüyorum gerçekten sizin böle kesin güzel olan tarifiniz var mı nolur bana yardım edin lütfen
Bende yeni evlendigimde boyle bi konu acmistim gercekten ne sikintilar yasamistim simdi cok sukur oturdu duzenim sana tek tavsiyem sofrani doldur gosterisi artir kotuyse bile emege saygidan ses cikarmiyorlarKızlar az önce eşimle tartıştık bana yemeklerimin çok kötü olduğunu hiç karnının doymadığını mecburiyetten yediğini söyledi 1 senedir çalıştım 2 senelik evliyim şimdi evdeyim haksız da sayılmaz aslında ne bilim tatsız tuzsuz oluyo ya bişey eksik ya suyu fazla çok üzülüyorum gerçekten sizin böle kesin güzel olan tarifiniz var mı nolur bana yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?