selam arkadaslar..
buraya yeni üye oldum, daha önce yazilan bazi konulari okuma firsatim olmustu.
ben Mayis 2011'de nisanlandim ve Allah izin verirse 3 Ay sonra (08.04.2012 ) dügünüm olacak.
Dayanamiyorum artik Sabir Sabir nereye kadar. Nisanlim aslinda dünyalar tatlisi saygili efendi bir Insan, ve beni sevdiginide biliyorum..AMA..
Ailesi, beni bunalttilar iyice. 3 ayimiz kaldi dügüne ve benim cehizim haric hicbirsey yok ortada..ne ev ne esya ne balayi nede baska birsey.
Benim annemi babami hice sayiyolar onlarla dügün ev konusuna geldimmi muhattap olmuyolar. Ve bu benim cok zoruma gidiyor.
Simdide bana takmislar. Ben gecenlerde Teyzeme ziyarete gidip birkac gün kaldim diye ve Facebooka Kuzenlerimle resmimi koydum diye olay oldu.
Nisanlim bana tavir almaya basladi. Asiri kiskanclik basladi. Ilk baslarda öyle degildi anlam veremiyorum artik.
Ben kuzenlerimle gezmeye cikacak olursam aksam vakti, ki gezme derken disco falan degil yani, gidip biryerlede kahve icip sohbet etmek, ortaligi dagitirmis.
neyse bunuda geceyim.
Aramizdaki mesafe 1-2 saatlik yol, nisanlim her hafta sonu gelirdi. gelip beni görmeden duramazdi. Simdi bunu basima kalkiyolar yok efendim. onlarin oglu her hafta gelmis ben simdiye kadar kac kere gitmisim onlara. ya kizla erkek bir tutulurmu sizce? yani ben her hafta gidememki, evlerinde birde 2 bekar abileri var yani. Gidersem ailemle giderim.
Kendileride dogru düzgn gelmediler bize. Hep gerektigi zaman.
Dügün salonunu annemi babami birakin bana bile sormadan etmeden tuttular. Internetten baktim sonradan öylede kaldi. Ne gel götürüp göstereyim diyen oldu nede baska birsey.
Daha cok sey var aslinda bunlar sürekli tartisilan konular. Yilbasina eglenceye gidecektik. Birgün önce nisanlim ariyor. Iptal ettim diyo. Yaiptal ediyosunda neden sormuyosun. ben kizkardesimi ve onun arkadasinida götürecektim cocuklarin hevesi kirilacak simdi diyorum. Onun söyledigide. Sen gel buraya burda gecirelim. Ben tabiki Patlamaya hazir bomba. Kendi Kendine nasil plan yapiyosun sen fln diye kiziyorum tabiki. Sonra iste Nisanlimin babasi aradi beni cagirdi gel burda gecirin falan diye. Ya diyorum aileme sormadan ben ne deyim. Babama sormuyolarda benim cebimi ariyolar. Babamda bunu duyunca daha cok sinirlendi. Nisanlimlada aramiz acikti biraz, aramisken diyor iste neden tartisiyosunuz sizin tek sorununuz ev, ben biliyorum. bende dedim baba sen nerden biliyosunki dedm nisanlimla benim aramda sorun, ve ancak onunla cözebiliriz. Adam gelmis diyor oglumun neyi varki ne problem yani ben bilmiyorum. gelde cildirma yaniii . bende dayanamadim dedimki, ne mi sorun? Kendisi karar veremiyor. Sizden korkuyor gibi seyler söyledim. sonra bana dediki BEn sizin icin evi bulucam edicem sonra sana söylerim. ben daha cok sinirlendim tabi. neyse saygimi korudum kapattim.
Annemle babama anlattim. Babamda diyor biz burde esek basimiyiz falan, dedim Baba ne olur ara sorunlardan biktim konus.
Aradi babam , iste hisim bu cocuklar anlasamiyor fln anlamiyorum. Oglun cok kiskaniyormus cok sIkIyormus, iste herseyi kendisi yapmak istiyormus fln dedi, ordan nisanlimin babasi ne dese iyi. Seven insan kiskanirmis ( ama nisanlim asiri kiskanc) kendi kuzenlerimden kiskaniyor. Ondan sonra bende teyzeme gidip 3-4 gün kalip facebooka boy boy resim yükleyecegime onlarin cagirdiginda gitseymisim. Bakin Nisanlimin babasi Hacca gitti bu yil, ve kendisi 24 saat Facebookta geziniyor, gidip ibadetini yapacagi yere, sonra gelmis beni babama sikayet ediyor.
Babamda bunu duynca tamam abi dedi anlasildi dedi, biz size uygun degliz o zaman dedi, bu isi sürdürmenin anlami yok dedi, onlar ordan daha iyi düsünün siz bilirsiniz diyor. Terbiyesizler. Yok abi tamam dedi bu benim görüsüm kizimizlada konusacagiz dedi, sizde oglunuzla konusun.
Neyse öyle kapattik ben dayanamadim nisanlimi aradim. BIrseyler yap bak ne olur , bitiyor dedim. Bana dedigi sey: Sen hic birzaman benim yanimda olmadin, ben sana bir defa aglaya aglaya yalvarmistim bir daha yapmam. seni cok seviyorum evet bunu sen cok iyi biliyosun ama ayrilmayi ben hic düsünmedim bunu düsünen sensin. Ben ikimiz icin cok sey yaptim artik yoruldum. Sira sende.
Ha birde diyor iste sen bana uy hersey düzelir. Uymam gereken seylerde: Eve karismicakmisim kendisi bulacakmis alacakmis, gerektigi yerde susacakmisim ( sanki cok konusuyorum) daha ufak tefek seyler var. Ya uymak sorun degilde bunu baska bir dille söylese bambaska olurdu . sanki ayrilalim diyen o ve bana sart kosuyor.
Arkadaslar ben isimi evimi ailemi geirde birakip hic bilmediigim bir yere gidicem daha ne yapayim. Herseydede susamamki, alacagi evde bende oturacagim ben temizleyecegim ve bende calisip para kazanmak istiyorum. Meslegimi falan bosunami yaptim sanki. Su an özel bir sirkette calisiyorum.
Konu nikah olunca oda olay. NIsanlimin babasi bana Resmen diyor , Törene gerek yok. ben sadece Ailemi ve Sevdiklerimi yanimda istiyordum, baska birsey istemedim.
Daha anlatmak istedigim cok fazla sey var bunlar birazi yasananlarin.
Sizce evlenince düzelirmi? Ailesine cok bagli onlara karsi gelmesini istemiyorum tabiki ama kendi fikrini söyleyemiyorda.
Cok bunaldim. Babamla yaptiklari telefon görüsmesinin ardindan 4 gün gecti. Bir kere aramadilar bizi.
Ilerde evlendiigime pisman olmaktan korkuyorum, yada evenmedigime mi pisman olurum artik bilmiyorum. kafam cooook karisik
Yardim edin ne olur. Sizin düsünceleriniz ne?