- 20 Şubat 2019
- 1.142
- 1.233
Ailen tecavüze uğradığını neden bilmiyor bu adam biliyor ve ailenin bilmiyor çok anormal bi durum umarım geyik yapuyorsundur bizimle....hadi seni ciddiye alıp yorum yapayım bak kızım adamı ikna etme derdine düşmen çok yanlış adam evli evli evliiiiiiii bunun kabullenemiyormusun... İkna olsa ne olacak zaten birinin nikahındayken seninle birlikte olmuş çok hayırlı aklı başında bi adam olmadığı belli birbirimizi seviyorduk demişsin seven insan karnına tekme atarmı...onu bunu ikna etmeyi bırak ta hamile misin bunun derdine düş hamileysen biran önce çözüm bul sonra da ailene tecavüze uğradığını anlat hukuki yollara başvur yoksa böyle ortalarda çok harcanırsın adam mafyaymış mış mış artık vazgeçin şu mafyacılıktan ve milletin kocasını ikna etme çabalarından sen kendi derdinle oyalan...daha yazacak çok şey varda cahil birine benziyorsyn anlamazsın sende çok aklı başında olsan tecavüz olayını saklamaz haykıra haykıra hakkını arardın 3 haftalık bir Adama güvenmez din....Allah yar ve yardımcın olsunMerhaba 20 yaşındayım. İsmim dilara. Diyarbakırda yaşıyorum. Konuya hemen geçeyim. Çok kötüyüm lütfen bana yardım edin. 3 hafta önce biriyle sevgili oldum. Birbirimizi seviyorduk. Sonra çıkmaya başladık. Başlarda çok güzeldi. Ben 3 yıl önce bi tecavüze uğrmıştım. Ve bakireliğim gitmişti. Bunu o da biliyordu. Ama ailem bilmiyor hâlâ. Sonra benimle birlikte olmak istediğini söyledi. Kabul etmedim. Hazır olmadığımı söyledim. Birşey demedi. Birkaç gün geçti ve benimle birlikte olmak için beni çok zorladı ve birlikte olduk. Ben çok ağladıöm birlikte olduğumuzda. Sonra beni sakinleştirdi. Sonra oturup konuşmaya başladık. Bana hadi birbirimize bilmediğimiz birşey hakkında birşeyler anlatalım dedi. Bende ona daha önce şunları falan yaşadım böyle şöyle bir hayatım vardı. Tecavüze uğramamın sebebi uyuşturucu kullanmamdı. Tecavüzden sonra uyuşturucuyu bıraktım falan dedim. O da bana dürüst olduğın için bende sana dürüst olacam dedi. Ve bana evli olduğunu söyledi. İnanamadım. Şok oldum. Bana beni sevdiğini söyledi ve karısıyla zaten boşanma aşamasında olduğunu söyledi bana belgeleri gösterdi. Bende onu çok seviyordum. Düşüneceğimi söyledim. Ve daha sonra barıştık. Neyse öyle böyle derken 2 hafta geçti. Birlikte olmak istiyordu bende birşey diyemiyordum. Kabul ediyordum istemediğim halde. Onu kaybetmek istemiyordum çünkü. Birkaç gün önce bir tartışmadan dolayı ayrıldık. Bana artık beni istemediğini söyledi. Çok üzüldüm. Ve bu son günlerde sürekli midem bulanıyor yarım saatte bir idrara çıkıyorum. Böyle değildim ben. Hamile olmaktan şüpheleniyorum. Bugün ona söyledim. Hamile olmaktan şüpheleniyorum dedim. Bana dedi ki eğer hamileysen hemen önlemini al yoksa karnına tekmeyi yersin dedi. Bende kabul etmedim. Eğer hamileysem kıyamam hiçbirşey yapmam dedim. Ebeni tehdit ediyor. Ailemle tehdit ediyor beni. Onları öldürmekle tehdit ediyor ve bana iftira atıyor. Ne yapacağımı nasıl onu ikna edeceğimi hiç bilmiyorum. Mafya gibi birşey. Benden 9 yaş büyük. Ne yapabilirim onu nasıl ikna edebilirim?yardım edin lütfennn