- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
-
- Konu Sahibi Duslerlesevdimseni-
Siz psikoterapiye gidiyor musunuz ben gidiyorum biraz yol katettik tam iyi olduğumu söyleyemem ama en azından bir buçuk aydır evimde duruyorum öncesinde duramıyordum annemlere kaçıyordum çok kötüydüm Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın çok zor yaşayan bilirKelin ilacı olsa misali...Şunu biliyorum ki tamamen kişilik yapısıyla ilgili...Hassas insanlarda çok düşünen insanlarda daha çok görülüyor..İlaç doktorlar veriyor çoğu zaman ama psikoterapi şart...Siz ilaç kullanıyor musunuz?
Psikiloga gidiyorum canim. Ben ne evde durmak istiyorum nede disaru cikmak istiyorum. Evimde dururum durmasina ama sirf kafam dagilsin diye cikiyorul. Bazen cikinga eve gidesim gelior. Bazen uzun sure evde olunca disari cikasim gelior anlamadim. Bilmiyorum ama sanki birsey fayda etmicek gibile gelior saten ilac hic alasim yok cevremde ilac alanlar bir tik duzeliyor sonra hapin etkisi gidior hap degistiriyorlar bazen sureklu uyuyorlar zombi gibiler o yuzden almak istemiyorum ilac cukku ilacta iylestirmiyor neden beynime kimyasal seyler sokimSiz psikoterapiye gidiyor musunuz ben gidiyorum biraz yol katettik tam iyi olduğumu söyleyemem ama en azından bir buçuk aydır evimde duruyorum öncesinde duramıyordum annemlere kaçıyordum çok kötüydüm Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın çok zor yaşayan bilir
Gitmiyorum ama gidicem en yakın zamanda...yoksa geçicem gibi değil çnküSiz psikoterapiye gidiyor musunuz ben gidiyorum biraz yol katettik tam iyi olduğumu söyleyemem ama en azından bir buçuk aydır evimde duruyorum öncesinde duramıyordum annemlere kaçıyordum çok kötüydüm Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın çok zor yaşayan bilir
Bende cok erteletmistim bi ara cok gittim arka arkaya ama tamamen iylesmedim ben pffffGitmiyorum ama gidicem en yakın zamanda...yoksa geçicem gibi değil çnkü
Sizin şikayetleriniz nelerGitmiyorum ama gidicem en yakın zamanda...yoksa geçicem gibi değil çnkü
Ben ilaç kullanıyorum ilaçsız halim çok kötü düşünmek bile istemiyorum biraz düzeldim ilaç+psikoterapi ile biraz daha iyiyim Rabbim kimseye yaşatmasınPsikiloga gidiyorum canim. Ben ne evde durmak istiyorum nede disaru cikmak istiyorum. Evimde dururum durmasina ama sirf kafam dagilsin diye cikiyorul. Bazen cikinga eve gidesim gelior. Bazen uzun sure evde olunca disari cikasim gelior anlamadim. Bilmiyorum ama sanki birsey fayda etmicek gibile gelior saten ilac hic alasim yok cevremde ilac alanlar bir tik duzeliyor sonra hapin etkisi gidior hap degistiriyorlar bazen sureklu uyuyorlar zombi gibiler o yuzden almak istemiyorum ilac cukku ilacta iylestirmiyor neden beynime kimyasal seyler sokimama niye iyesemioz nezaman iylesecez onu merak ediyorum yoruldum artik bugun kizimka ilgilenemedil aglamak istiyorum aglayamiyorum
Amin..bende anksiyete panik atak var..ilaç kullanabilmeyi bende çok isterdim ama çocuk düşündüğüm için bırakmak zorunda kaldım...bi işkence..Ben ilaç kullanıyorum ilaçsız halim çok kötü düşünmek bile istemiyorum biraz düzeldim ilaç+psikoterapi ile biraz daha iyiyim Rabbim kimseye yaşatmasın
Bende cocuk dusunuyorum ben bi kac ay once dusuk yaptim korka korka hamile kaldim stres vardi saten sonrada dusuk oldu malesefAmin..bende anksiyete panik atak var..ilaç kullanabilmeyi bende çok isterdim ama çocuk düşündüğüm için bırakmak zorunda kaldım...bi işkence..
Hamile kalmadan içebilirsiniz sakınca yok ki ben 6 haftalıkken bıraktım ilacı Dr hamile olduğunu öğrendiğinde bırakıcaz dedi tabi bazı ilaçlar var hemen bırakılmıyor benim düşük dozlu ilaçtıAmin..bende anksiyete panik atak var..ilaç kullanabilmeyi bende çok isterdim ama çocuk düşündüğüm için bırakmak zorunda kaldım...bi işkence..
Düşük dozda kullnabilirim aslında ama ben yinede elimden geldiğince hamilelik süresince içmek istemiyorum...çok zorluyor ama yapıcak bişey yok...Hamile kalmadan içebilirsiniz sakınca yok ki ben 6 haftalıkken bıraktım ilacı Dr hamile olduğunu öğrendiğinde bırakıcaz dedi tabi bazı ilaçlar var hemen bırakılmıyor benim düşük dozlu ilaçtı
Siz neler yaşıyorsunuz ben uzun zamandır şizofren olma korkusu yaşıyorumDüşük dozda kullnabilirim aslında ama ben yinede elimden geldiğince hamilelik süresince içmek istemiyorum...çok zorluyor ama yapıcak bişey yok...
Menekse hanim bende oyleyim bazen uyurken kulagim cinliyordu bi piskolog baan sizofr beliritisi dedi sinir olmustum. Ben 3harflilerden cok korkuyorum birdeSiz neler yaşıyorsunuz ben uzun zamandır şizofren olma korkusu yaşıyorum
Ayy nasıl şizofren belirtisi der birbirimize burda destek olalım ben de dün iyiyim dedim burda bugün çok kötüyüm ben de 3 harflilerden çok korkuyorum ya onlarla konuşmaya başlarsam içimdeki ses çok korkutuyor beniMenekse hanim bende oyleyim bazen uyurken kulagim cinliyordu bi piskolog baan sizofr beliritisi dedi sinir olmustum. Ben 3harflilerden cok korkuyorum birde
Böyle şeyler getirme aklına o anda kafanı dagıtmaya calış olabildiğince tabi bazen olmuyo biliyorum Allah yardımcımız olsunAyy nasıl şizofren belirtisi der birbirimize burda destek olalım ben de dün iyiyim dedim burda bugün çok kötüyüm ben de 3 harflilerden çok korkuyorum ya onlarla konuşmaya başlarsam içimdeki ses çok korkutuyor beni
Bende bi iyi oluyorum bi kotu oluyorum bir gunum bir gunumu tutmuyorAyy nasıl şizofren belirtisi der birbirimize burda destek olalım ben de dün iyiyim dedim burda bugün çok kötüyüm ben de 3 harflilerden çok korkuyorum ya onlarla konuşmaya başlarsam içimdeki ses çok korkutuyor beni
Bende bi iyi oluyorum bi kotu oluyorum bir gunum bir gunumu tutmuyorama sizofren oldugumuzu sanmiyorum eski piskologul sacmalamis hep salak kadin beni hep korkutmustu
Amin aminn evet çok zorBöyle şeyler getirme aklına o anda kafanı dagıtmaya calış olabildiğince tabi bazen olmuyo biliyorum Allah yardımcımız olsun
Ne anlatmıştın da öyle dedi ya ben çok korkuyorum ya şizofren başlangıcıysa diye içimdeki ses hep konuşuyor ya birgün dinlersem yalnızken oluyor insan yanındayken olmuyor çok şükürBende bi iyi oluyorum bi kotu oluyorum bir gunum bir gunumu tutmuyorama sizofren oldugumuzu sanmiyorum eski piskologul sacmalamis hep salak kadin