Yardim edin lutfen?

Peki nasil duzelecez? Burdan yazarmisiniz?

Yalnız kalmamaya çalışın ve beyninizi meşgul edecek uğraşlar hobiler edinin. Sohbetini sevdiğiniz insanlarla vakit geçirmeyi deneyin. En kısa sürede atlatırsınız umarım

Kendimi gün içinde hiçbirşeye veremiyorum hep içimde bi tedirginlik var içimde bütün damarlarım tıtrıyo sanki gaz şişkinlik baş dönmesi sizdede böyle şeyler varmı

Hayir suan almiyorum gecen sene biraktim 2 sene once baslamistim ama kullanmak istemiyorum ilac felan korkuyorum bagimli kalirim diye bide ikinci cocuk istiyorum ikinvi cocuk yapamicam diye korkuyorum

Hayir suan almiyorum gecen sene biraktim 2 sene once baslamistim ama kullanmak istemiyorum ilac felan korkuyorum bagimli kalirim diye bide ikinci cocuk istiyorum ikinvi cocuk yapamicam diye korkuyorum
Bende ikinci çocuğu istiyorum cesaret edemiyorum.vücudumda artık etkileniyo sürekli hasta hissediyorum göz damarım iltihap oldu kortizon kullandım halen bulanık görme baş dönme hissi var kızım yedi yaşında benim yüzümden tek büyücek çocuk yapsam bakamamaktan korkuyorum kendimi doğacak çocuğu kızmı perişan ederim diye korkuyorum. Zor bi durum Allah yardımcımız olsun

Bana özelden yazabilir misiniz?

Allah sifa versin insallah canim. Hepsi beynimizin tuzagi aslinda ama zayif oldumuz icin hemen yenik dusuyoruz birse seytan yakamizi birakmiyor en zor hastalik gibi goruyorum ben bunu Allahin gucune gitmez insallah cunku caresi olmayan bir hastalik gibi ilac kullananlarda aynisi kullanmayanlarda aynisi kimse kokten iylesmedi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…