- 16 Mayıs 2019
- 86
- 46
-
- Konu Sahibi Duslerlesevdimseni-
Peki nasil duzelecez? Burdan yazarmisiniz?Öyle birşey yok ya teşhis yanlıştır ya ilaç..ilacın kişiye iyi gelmesi için 3 ay geçmeli en az...ilaç iyi gelmezse tekrar değiştirlir doğru ilaç bulunana kadar ve buda zaman alır..psikolojik rahatsızlıkları olan insanlar gerçekten çok acı çekerler manevi olarak ve iyi gelmiyo iyileşemiyorum diye düşünürler...buraya iyi olanlardan ziyade kötü olanlar çare bulmak için yazıyorlar...dolayısıyla herkeste ilaç iyi gelmiyor algısı oluşuyo..bu insanlar gerçek doktora gitmeli alternatif olana değil...
Kelin ilacı olsa misali...Şunu biliyorum ki tamamen kişilik yapısıyla ilgili...Hassas insanlarda çok düşünen insanlarda daha çok görülüyor..İlaç doktorlar veriyor çoğu zaman ama psikoterapi şart...Siz ilaç kullanıyor musunuz?Peki nasil duzelecez? Burdan yazarmisiniz?
Yardim edin lutfen cok kotuyum cok zor durumdayim. Ben panik atak depresyon anksiyete hastasiyim kafayi yicem artik dayanamiyorum. 2 senedur var. Ilac kullandim iki farkli ilac fayda etmedi doktor kontroluyle biraktim biraktikdan sonra cehenneme donustu hayatim. 1 sene oldu birakali ilaclarimi. Halen alisamadim. Sadece piskologa gidiyorum 2 ayda 1. Kimse beni anlamiyor kimse bana inanmiyor. Maneviyat eksikligi diyorlar yok travma yasadim diyorlar. Her kafadan baska ses kimse inanim bilemedim. Hep kotu dusunceler var 24 saat beynimden cikmiyor hep icimdeki ses bana kotu seyler soyluyor git kendine zarar ver git sunu yap gibi yapmiyorum hic yapmadim cok sukur ama korkuyotum bilinc altimi kaybedip kendime zarar vermekten cok korkuyorum. 1 tane cocugum var 5 yasinda ikinci cocuk istedi esim hamileydim dusuk yaptim 5 haftalikken. Yine istiyorum hamile kalmayi ama korkuyorum daha kotu olurum diye. Nasil atlattiniz siz depresyonu panik atagi? Veya depresyonda oldunuza ragmen hamile kalan varmi aranizdailac tavsiye etmeyin lutfen baska seyler onerin bana 1 senedir ilac almadim inadima. Bu cehennemei yasamak istemeseydim alirdim hapi ama hap iylestirmiyor. Ben kokten iylesmek istiyorum eski saglima kavusmak istiyorum yardim edil lutfen kizlar kafayi yicem
Hayir suan almiyorum gecen sene biraktim 2 sene once baslamistim ama kullanmak istemiyorum ilac felanKelin ilacı olsa misali...Şunu biliyorum ki tamamen kişilik yapısıyla ilgili...Hassas insanlarda çok düşünen insanlarda daha çok görülüyor..İlaç doktorlar veriyor çoğu zaman ama psikoterapi şart...Siz ilaç kullanıyor musunuz?
Bazen yalniz kalmak istiyorum kimse yardim edemiyor bana cunkuYalnız kalmamaya çalışın ve beyninizi meşgul edecek uğraşlar hobiler edinin. Sohbetini sevdiğiniz insanlarla vakit geçirmeyi deneyin. En kısa sürede atlatırsınız umarım
Evet bazen oluyor bendede neler olmuyorkiKendimi gün içinde hiçbirşeye veremiyorum hep içimde bi tedirginlik var içimde bütün damarlarım tıtrıyo sanki gaz şişkinlik baş dönmesi sizdede böyle şeyler varmı
bitkisek seyler fayda edermi pekiBen bitkisel hiç bir şey kullanmadım
Şuan Elhamdulillah iyiyim
Allah kabul etsin inşallahKızlar ben 1 saate eyüp sultana duaya gidecem Allah hepimize şifalar verir inşAllah sizlerede dua edicem
çok iyi niyetlisin, Allah sana dualarının kat kat karşılığını versin senin gibi iyi insanlarla karşılaş canım...Kızlar ben 1 saate eyüp sultana duaya gidecem Allah hepimize şifalar verir inşAllah sizlerede dua edicem
Aminnnn bol bol dua ettim lokum dağıttım Allah kabul etsin şifa versin tümmm hastalara Allah razı olsun canımçok iyi niyetlisin, Allah sana dualarının kat kat karşılığını versin senin gibi iyi insanlarla karşılaş canım...
Allah kabul etsin inşallah...Aminnnn bol bol dua ettim lokum dağıttım Allah kabul etsin şifa versin tümmm hastalara Allah razı olsun canım
Amin inşAllah canımAllah kabul etsin inşallah...
Allah razi olsun canimAmin inşAllah canım
Bende ikinci çocuğu istiyorum cesaret edemiyorum.vücudumda artık etkileniyo sürekli hasta hissediyorum göz damarım iltihap oldu kortizon kullandım halen bulanık görme baş dönme hissi var kızım yedi yaşında benim yüzümden tek büyücek çocuk yapsam bakamamaktan korkuyorum kendimi doğacak çocuğu kızmı perişan ederim diye korkuyorum. Zor bi durum Allah yardımcımız olsunHayir suan almiyorum gecen sene biraktim 2 sene once baslamistim ama kullanmak istemiyorum ilac felankorkuyorum bagimli kalirim diye bide ikinci cocuk istiyorum ikinvi cocuk yapamicam diye korkuyorum
Sizde hakkısınız ama nasıl anlatılır bilmiyorum Bi bayana şahit oldum 45yaşlarında 11yıldır hap kullanıyorum artık madde bagımlısı gibiyim bırakamıyorum bu haplarla daha kötü oluyorum farkındayım ama bırakamıyorum demişti konuşması bile madde almış gibiydi bahsettiğim bilinç altı tedavisi korkuluk tutma ve hacamatı yaptıktan sonra ben o ablayı gördüğümde çok başka bi insandı o hastalıklı kadın gitmiş sağlıklı pozitif özgüvenli bir kadın gelmişti bilseydim 11yıl önce bu tedaviye başvururdum dedi
Ve sakıncası yok denemekten zarar gelmez
Ki zaten emin olun benim bundan hiç bir kazancım yok bende çok zor günler yaşadım intiharı bile düşündüm kaçdefa intihardan döndüm Rabbim kimseye taşıyamacagı yükü vermesin
Ama bazen bişey vesile olur belki bende burdan bi kardeşimizin şifalanmasına vesile olucam
Bana özelden yazabilir misiniz?Sizde hakkısınız ama nasıl anlatılır bilmiyorum Bi bayana şahit oldum 45yaşlarında 11yıldır hap kullanıyorum artık madde bagımlısı gibiyim bırakamıyorum bu haplarla daha kötü oluyorum farkındayım ama bırakamıyorum demişti konuşması bile madde almış gibiydi bahsettiğim bilinç altı tedavisi korkuluk tutma ve hacamatı yaptıktan sonra ben o ablayı gördüğümde çok başka bi insandı o hastalıklı kadın gitmiş sağlıklı pozitif özgüvenli bir kadın gelmişti bilseydim 11yıl önce bu tedaviye başvururdum dedi
Ve sakıncası yok denemekten zarar gelmez
Ki zaten emin olun benim bundan hiç bir kazancım yok bende çok zor günler yaşadım intiharı bile düşündüm kaçdefa intihardan döndüm Rabbim kimseye taşıyamacagı yükü vermesin
Ama bazen bişey vesile olur belki bende burdan bi kardeşimizin şifalanmasına vesile olucam
Allah sifa versin insallah canim. Hepsi beynimizin tuzagi aslinda ama zayif oldumuz icin hemen yenik dusuyoruz birse seytan yakamizi birakmiyor en zor hastalik gibi goruyorum ben bunu Allahin gucune gitmez insallahBende ikinci çocuğu istiyorum cesaret edemiyorum.vücudumda artık etkileniyo sürekli hasta hissediyorum göz damarım iltihap oldu kortizon kullandım halen bulanık görme baş dönme hissi var kızım yedi yaşında benim yüzümden tek büyücek çocuk yapsam bakamamaktan korkuyorum kendimi doğacak çocuğu kızmı perişan ederim diye korkuyorum. Zor bi durum Allah yardımcımız olsun
Allah yardimcimiz olsun insallahBana özelden yazabilir misiniz?
Amin inşallahAllah yardimcimiz olsun insallah