- 16 Mayıs 2019
- 86
- 46
-
- Konu Sahibi Duslerlesevdimseni-
Meler hissediyorsnz bendede anksiyete var her günüm berbat geciyorYardim edin lutfen cok kotuyum cok zor durumdayim. Ben panik atak depresyon anksiyete hastasiyim kafayi yicem artik dayanamiyorum. 2 senedur var. Ilac kullandim iki farkli ilac fayda etmedi doktor kontroluyle biraktim biraktikdan sonra cehenneme donustu hayatim. 1 sene oldu birakali ilaclarimi. Halen alisamadim. Sadece piskologa gidiyorum 2 ayda 1. Kimse beni anlamiyor kimse bana inanmiyor. Maneviyat eksikligi diyorlar yok travma yasadim diyorlar. Her kafadan baska ses kimse inanim bilemedim. Hep kotu dusunceler var 24 saat beynimden cikmiyor hep icimdeki ses bana kotu seyler soyluyor git kendine zarar ver git sunu yap gibi yapmiyorum hic yapmadim cok sukur ama korkuyotum bilinc altimi kaybedip kendime zarar vermekten cok korkuyorum. 1 tane cocugum var 5 yasinda ikinci cocuk istedi esim hamileydim dusuk yaptim 5 haftalikken. Yine istiyorum hamile kalmayi ama korkuyorum daha kotu olurum diye. Nasil atlattiniz siz depresyonu panik atagi? Veya depresyonda oldunuza ragmen hamile kalan varmi aranizdailac tavsiye etmeyin lutfen baska seyler onerin bana 1 senedir ilac almadim inadima. Bu cehennemei yasamak istemeseydim alirdim hapi ama hap iylestirmiyor. Ben kokten iylesmek istiyorum eski saglima kavusmak istiyorum yardim edil lutfen kizlar kafayi yicem
Boyle kotu dusunceler var ruhum daraliyor bunalimdayim aglayasim geliyor sanki cildiracam gibiMeler hissediyorsnz bendede anksiyete var her günüm berbat geciyor
Aynılarını yaşıyoruz 2 senedir aralıksız ilaç alıyorum dönem dönem düzeldim çok kötüyüm Dr Dr geziyorum depresyon da var sabahtan akşama kadar yatıyorum doğru dürüst yemek yemiyorum annemlerde kalıyorum ne olacak halim bilmiyorum 2 yaşında kızım var ona bile bakamıyorum çok yoruldumYardim edin lutfen cok kotuyum cok zor durumdayim. Ben panik atak depresyon anksiyete hastasiyim kafayi yicem artik dayanamiyorum. 2 senedur var. Ilac kullandim iki farkli ilac fayda etmedi doktor kontroluyle biraktim biraktikdan sonra cehenneme donustu hayatim. 1 sene oldu birakali ilaclarimi. Halen alisamadim. Sadece piskologa gidiyorum 2 ayda 1. Kimse beni anlamiyor kimse bana inanmiyor. Maneviyat eksikligi diyorlar yok travma yasadim diyorlar. Her kafadan baska ses kimse inanim bilemedim. Hep kotu dusunceler var 24 saat beynimden cikmiyor hep icimdeki ses bana kotu seyler soyluyor git kendine zarar ver git sunu yap gibi yapmiyorum hic yapmadim cok sukur ama korkuyotum bilinc altimi kaybedip kendime zarar vermekten cok korkuyorum. 1 tane cocugum var 5 yasinda ikinci cocuk istedi esim hamileydim dusuk yaptim 5 haftalikken. Yine istiyorum hamile kalmayi ama korkuyorum daha kotu olurum diye. Nasil atlattiniz siz depresyonu panik atagi? Veya depresyonda oldunuza ragmen hamile kalan varmi aranizdailac tavsiye etmeyin lutfen baska seyler onerin bana 1 senedir ilac almadim inadima. Bu cehennemei yasamak istemeseydim alirdim hapi ama hap iylestirmiyor. Ben kokten iylesmek istiyorum eski saglima kavusmak istiyorum yardim edil lutfen kizlar kafayi yicem
Namaz kilmiyorum malesef bi basliyorum bi birakiyorum ama baslamam lazim cunku imanim okadzr zayif ki bazen kafayi yiyorum olmek istiyorum o an sonra korkuyorum cunku gunahIcinizden bol bol la havle cekin. Herdeyin cozumu islamda bunuda unutmayin mesela namaz kiliyormusunuz icinizi hafifletmek icin yada hic kuran okumayi denedinzmi ? Bi deneyin bakalm.
Sizede Allah sifa versin canim ben saten sirf kizim icin uzuluyorum bende klinikte yatmak istemiyorum korkutucu gelior nebilim aklima elim kolum bagli olarak bi odada durdumu hayal ediyorum Allah esirgesin. Ilac almiyorum cunku ilac uyusturuyor. O yuzden hap almak istemiyorul rahatlatiyor ama iylestirmiyor hap alanlar hemen iyi hisediyor kendini ama fazla surmuyor. Hap almayanlar uzun suruyor iylesmesi ama iylestimu uzun suruyor mutlulugu. Bide sey okumustum cok korktum bazi haplar cesaret veriormus intihara kadar AllahevsirgesinAynılarını yaşıyoruz 2 senedir aralıksız ilaç alıyorum dönem dönem düzeldim çok kötüyüm Dr Dr geziyorum depresyon da var sabahtan akşama kadar yatıyorum doğru dürüst yemek yemiyorum annemlerde kalıyorum ne olacak halim bilmiyorum 2 yaşında kızım var ona bile bakamıyorum çok yoruldumakşam saatlerinde biraz daha iyiyim hastaneye yatmayı düşünüyorum Dr yatırayım istersen dedi çocuğum küçük diye yatmak istemedim ilaç almalısın ilaç biraz olsun iyi yapıyor
Ben namazlarımı kılıyorum kuranimi okuyorum ama kötü hisler hiç bir zaman aklimdan çıkmıyor mesela çok güzel bir anda bile mutlu olamıyorum her an aklımın bir köşesinde takıntılar benimle oynayıp duruyorIcinizden bol bol la havle cekin. Herdeyin cozumu islamda bunuda unutmayin mesela namaz kiliyormusunuz icinizi hafifletmek icin yada hic kuran okumayi denedinzmi ? Bi deneyin bakalm.
Bende oyleyim maneviyat eksiklligi mi nazar mi buyu mu anlamadim. Doktorlar her hastaliga care bulmus birtek bu ilet hastaliga care bulamamis. Neden kaynaklandini bilmiorlae herkez farkli seyler diyor kimileri cinler musallat oldu dior her kafadan baska ses gelior kime inanim kime guvenim bilemedim umut kalmazi hic off. Bazen isyan ediyorum keske gelmeseydim bu dunyayaBen namazlarımı kılıyorum kuranimi okuyorum ama kötü hisler hiç bir zaman aklimdan çıkmıyor mesela çok güzel bir anda bile mutlu olamıyorum her an aklımın bir köşesinde takıntılar benimle oynayıp duruyor
Her ilaç intihar riski yapmıyor o düşünce biraz geliyor geçiyor sonra doğru ilaçlarla 2 ay iyiysem 3 ay kötüyümSizede Allah sifa versin canim ben saten sirf kizim icin uzuluyorum bende klinikte yatmak istemiyorum korkutucu gelior nebilim aklima elim kolum bagli olarak bi odada durdumu hayal ediyorum Allah esirgesin. Ilac almiyorum cunku ilac uyusturuyor. O yuzden hap almak istemiyorul rahatlatiyor ama iylestirmiyor hap alanlar hemen iyi hisediyor kendini ama fazla surmuyor. Hap almayanlar uzun suruyor iylesmesi ama iylestimu uzun suruyor mutlulugu. Bide sey okumustum cok korktum bazi haplar cesaret veriormus intihara kadar AllahevsirgesinImanim cok zayif maneviyat eksikligi sanirim hic namaz yok kuran yok
Ben korkuyorum ilac almaya bide ilaca karsi hep isteksizim tum ilaclara saten daha onceki kullandigim ilacida istemeyerek kullandim zorlaHer ilaç intihar riski yapmıyor o düşünce biraz geliyor geçiyor sonra doğru ilaçlarla 2 ay iyiysem 3 ay kötüyüm
Amin amin yaşayan bilir seni çok iyi anlıyorumBen korkuyorum ilac almaya bide ilaca karsi hep isteksizim tum ilaclara saten daha onceki kullandigim ilacida istemeyerek kullandim zorlaah ah bi cozum olsa keske. Benim gibi durumda olanlra elimden geldigi kadr destek olmak isteri. Rabbim dusmanimin basina vermesin
Kökten iyileşmek diye bişey yok..siz hasta olduğunuzda ilaç kullanmıyomusunuz dayanılmaz ağrılarınız olsa ağrı kesici içni ekmisimiz? Kendinize işkence yapıyorsunuz resmen..ilaçları gerekirse bi kaç sene kullanıcaksınkz doktor ilacı nasıl kesti siz iyileşmeden anlamadım..çocuk düşünüyosanız bilemem tabi..ama çocuk yapmıcaksanız kesinlikle doktora gidin ilaç yazıcaktır zaten...hamile kalsanızda zaten insana güç geliyor çocuğu düşünüyorsunuz daha çok...Yardim edin lutfen cok kotuyum cok zor durumdayim. Ben panik atak depresyon anksiyete hastasiyim kafayi yicem artik dayanamiyorum. 2 senedur var. Ilac kullandim iki farkli ilac fayda etmedi doktor kontroluyle biraktim biraktikdan sonra cehenneme donustu hayatim. 1 sene oldu birakali ilaclarimi. Halen alisamadim. Sadece piskologa gidiyorum 2 ayda 1. Kimse beni anlamiyor kimse bana inanmiyor. Maneviyat eksikligi diyorlar yok travma yasadim diyorlar. Her kafadan baska ses kimse inanim bilemedim. Hep kotu dusunceler var 24 saat beynimden cikmiyor hep icimdeki ses bana kotu seyler soyluyor git kendine zarar ver git sunu yap gibi yapmiyorum hic yapmadim cok sukur ama korkuyotum bilinc altimi kaybedip kendime zarar vermekten cok korkuyorum. 1 tane cocugum var 5 yasinda ikinci cocuk istedi esim hamileydim dusuk yaptim 5 haftalikken. Yine istiyorum hamile kalmayi ama korkuyorum daha kotu olurum diye. Nasil atlattiniz siz depresyonu panik atagi? Veya depresyonda oldunuza ragmen hamile kalan varmi aranizdailac tavsiye etmeyin lutfen baska seyler onerin bana 1 senedir ilac almadim inadima. Bu cehennemei yasamak istemeseydim alirdim hapi ama hap iylestirmiyor. Ben kokten iylesmek istiyorum eski saglima kavusmak istiyorum yardim edil lutfen kizlar kafayi yicem
Tam olarak neler yaptin detayli anlatabilirmisini canim?geçiyor,yada çok azalıyor...doktor danışman,ilaç düzenli,düşünce düzenlemesi,müzik,bisiklet yada uzun yürüyüş...benim rahatsızlığım böyle azaldı.
Aynı beni anlatmışsınBen namazlarımı kılıyorum kuranimi okuyorum ama kötü hisler hiç bir zaman aklimdan çıkmıyor mesela çok güzel bir anda bile mutlu olamıyorum her an aklımın bir köşesinde takıntılar benimle oynayıp duruyor