- 16 Mayıs 2019
- 86
- 46
-
- Konu Sahibi Duslerlesevdimseni-
Insallah faydasini gorursun canim. Ama ilaclarda bence kokten iylestirmiyor az rahatlama var sonra tekrar ediyor saten heleki birakinca yine aynisi oluyorsun bende omur boyu hap almak istemiyorum. Bir sene kullandim biraktim birakirken cehenneme donustu hayatimBiraz daha iyiyim cuma günü psikoterapim var biraz işe yarıyor ne yapalım idare ediyoruz satış sayfam var instagramda biraz onla uğraşıyorum o yüzden aşırı anksiyete gelmiyor ya da ilacımın dozu yükseldi belki ondan
Aynı beni anlatmışsın evet ilaç çözüm değil zamanla doz yetmiyor yine hastalık nüksediyor Dr a geçen gün nereye kadar doz yükselticez dedim terapi biraz işe yarıyor ama ilaçsız olmuyor işte beynimden hiç susmayan anksiyete ile yaşadığım günler inanılmaz berbattı 1 haftadır çok yoğun değil ilacın dozu arttığı için sanırım ben de diğer insanları kıskanıyorum bu hastalık gerçekten çok zor yaşamayan asla ama asla bilmez ben de hep ağlıyorum bugün Dr a ulaşamayınca bi an randevu alamadım o kadar korktum ki ağladım Dr biraz konuştuğu zaman rahatlıyorum seni çok iyi anlıyorum canım çokkk bazen bu hastalıkla mücadele ederken çok yoruluyorumInsallah faydasini gorursun canim. Ama ilaclarda bence kokten iylestirmiyor az rahatlama var sonra tekrar ediyor saten heleki birakinca yine aynisi oluyorsun bende omur boyu hap almak istemiyorum. Bir sene kullandim biraktim birakirken cehenneme donustu hayatimmeskuliyet bul diyorlar ben birsey yapmak istemiyorum sevmiyorum zevk almiyorum meskul olsam bile yine aynisini yasiyorum agliyorum bunaliyorum. Calistim fayda etmedi hobby edindim fayda etmedi birsey fayda etmedi ilacta fayda etmedi neden neden nedennnn boyleyiz?? Neden bazi insanlarda bu hastalik yok neden bizde var? Bunun altinda yatan ney sebebu ney anlamadim. Neden bu hastalar kokten iylesemiyor bunun sebebi neyy??? demin agladim yine biktim artik
Bende bugün çok ağladım yine atak tutunca hastaneyi boyladım ölüyorum nefes alamıyorum diyeInsallah faydasini gorursun canim. Ama ilaclarda bence kokten iylestirmiyor az rahatlama var sonra tekrar ediyor saten heleki birakinca yine aynisi oluyorsun bende omur boyu hap almak istemiyorum. Bir sene kullandim biraktim birakirken cehenneme donustu hayatimmeskuliyet bul diyorlar ben birsey yapmak istemiyorum sevmiyorum zevk almiyorum meskul olsam bile yine aynisini yasiyorum agliyorum bunaliyorum. Calistim fayda etmedi hobby edindim fayda etmedi birsey fayda etmedi ilacta fayda etmedi neden neden nedennnn boyleyiz?? Neden bazi insanlarda bu hastalik yok neden bizde var? Bunun altinda yatan ney sebebu ney anlamadim. Neden bu hastalar kokten iylesemiyor bunun sebebi neyy??? demin agladim yine biktim artik
Banada ilac vermek istiyorlar ama ben istemiyorm omrumun sonuna kadar ilac almaya cunku ben dogdumda saglikliydim sonradan bu hastalik oldu demekki iylesebilir ama biz bilmiyoruz. Dogustan olsaydi ozaman belki omur boyu surecektiAynı beni anlatmışsın evet ilaç çözüm değil zamanla doz yetmiyor yine hastalık nüksediyor Dr a geçen gün nereye kadar doz yükselticez dedim terapi biraz işe yarıyor ama ilaçsız olmuyor işte beynimden hiç susmayan anksiyete ile yaşadığım günler inanılmaz berbattı 1 haftadır çok yoğun değil ilacın dozu arttığı için sanırım ben de diğer insanları kıskanıyorum bu hastalık gerçekten çok zor yaşamayan asla ama asla bilmez ben de hep ağlıyorum bugün Dr a ulaşamayınca bi an randevu alamadım o kadar korktum ki ağladım Dr biraz konuştuğu zaman rahatlıyorum seni çok iyi anlıyorum canım çokkk bazen bu hastalıkla mücadele ederken çok yoruluyorum
Allah sifa versin hepimize insallah canim. Keske bi anda iylessek hepinize yardim etmek istiyorum elimden geldigi kadarBende bugün çok ağladım yine atak tutunca hastaneyi boyladım ölüyorum nefes alamıyorum diye(( ben ard arda üzüntüler stres yaşadım vücutda birikim bu şekilde çıkıyo işte yapı olarak hassas insanlarda daha fazla sanki bu durum
Ben ilaç alıyorum ilaçsız halim çok kötü Allah korusun doz yetmemeye başladığı zaman bile kötü oluyorum iyi geldikten sonra ben ilaç içmeye razıyımBanada ilac vermek istiyorlar ama ben istemiyorm omrumun sonuna kadar ilac almaya cunku ben dogdumda saglikliydim sonradan bu hastalik oldu demekki iylesebilir ama biz bilmiyoruz. Dogustan olsaydi ozaman belki omur boyu surecektikizim icin endise ediyorum ona sevgimi belli edemiyorum ilerde oda benim gibi olur diye korkuyorum
Insallah faydasini hem gorursun canim. Allah hepimize ya safi ismiyle sifa versin. Hic uyumadim bugun gerci kac senedir boyleyim hergun 4-5 saat uykuyla duruyorumBen ilaç alıyorum ilaçsız halim çok kötü Allah korusun doz yetmemeye başladığı zaman bile kötü oluyorum iyi geldikten sonra ben ilaç içmeye razıyım
Merhabalar , Size ilaç önermiycemYardim edin lutfen cok kotuyum cok zor durumdayim. Ben panik atak depresyon anksiyete hastasiyim kafayi yicem artik dayanamiyorum. 2 senedur var. Ilac kullandim iki farkli ilac fayda etmedi doktor kontroluyle biraktim biraktikdan sonra cehenneme donustu hayatim. 1 sene oldu birakali ilaclarimi. Halen alisamadim. Sadece piskologa gidiyorum 2 ayda 1. Kimse beni anlamiyor kimse bana inanmiyor. Maneviyat eksikligi diyorlar yok travma yasadim diyorlar. Her kafadan baska ses kimse inanim bilemedim. Hep kotu dusunceler var 24 saat beynimden cikmiyor hep icimdeki ses bana kotu seyler soyluyor git kendine zarar ver git sunu yap gibi yapmiyorum hic yapmadim cok sukur ama korkuyotum bilinc altimi kaybedip kendime zarar vermekten cok korkuyorum. 1 tane cocugum var 5 yasinda ikinci cocuk istedi esim hamileydim dusuk yaptim 5 haftalikken. Yine istiyorum hamile kalmayi ama korkuyorum daha kotu olurum diye. Nasil atlattiniz siz depresyonu panik atagi? Veya depresyonda oldunuza ragmen hamile kalan varmi aranizdailac tavsiye etmeyin lutfen baska seyler onerin bana 1 senedir ilac almadim inadima. Bu cehennemei yasamak istemeseydim alirdim hapi ama hap iylestirmiyor. Ben kokten iylesmek istiyorum eski saglima kavusmak istiyorum yardim edil lutfen kizlar kafayi yicem
İlaç kullanmayın asla kullanmayın Alternayif tıpla iyileşebilirsiniz hemde kesin olarakBen korkuyorum ilac almaya bide ilaca karsi hep isteksizim tum ilaclara saten daha onceki kullandigim ilacida istemeyerek kullandim zorlaah ah bi cozum olsa keske. Benim gibi durumda olanlra elimden geldigi kadr destek olmak isteri. Rabbim dusmanimin basina vermesin
Allah aşkına yapmayın insanların günahına girmeyin.Nasıl ilaç içmeyin diyebilirsiniz?Bu anksiyete panik atak okb vs bi hastalık..Tedavisi ilaç ve psikoterapi.İlaç kullanmayın asla kullanmayın Alternayif tıpla iyileşebilirsiniz hemde kesin olarak
Kendim bizzat kullandım o ilaçlarıAllah aşkına yapmayın insanların günahına girmeyin.Nasıl ilaç içmeyin diyebilirsiniz?Bu anksiyete panik atak okb vs bi hastalık..Tedavisi ilaç ve psikoterapi.
Ayrıca kimsenin günahına girmedimAllah aşkına yapmayın insanların günahına girmeyin.Nasıl ilaç içmeyin diyebilirsiniz?Bu anksiyete panik atak okb vs bi hastalık..Tedavisi ilaç ve psikoterapi.
Öyle birşey yok ya teşhis yanlıştır ya ilaç..ilacın kişiye iyi gelmesi için 3 ay geçmeli en az...ilaç iyi gelmezse tekrar değiştirlir doğru ilaç bulunana kadar ve buda zaman alır..psikolojik rahatsızlıkları olan insanlar gerçekten çok acı çekerler manevi olarak ve iyi gelmiyo iyileşemiyorum diye düşünürler...buraya iyi olanlardan ziyade kötü olanlar çare bulmak için yazıyorlar...dolayısıyla herkeste ilaç iyi gelmiyor algısı oluşuyo..bu insanlar gerçek doktora gitmeli alternatif olana değil...Kendim bizzat kullandım o ilaçları
Daha kötü oldum ve bunu bintane insandan duydum görüyorum
Zaten konu sahibide ilaçlarla iyi oldugunu söylemiyor ki
Sizde hakkısınız ama nasıl anlatılır bilmiyorum Bi bayana şahit oldum 45yaşlarında 11yıldır hap kullanıyorum artık madde bagımlısı gibiyim bırakamıyorum bu haplarla daha kötü oluyorum farkındayım ama bırakamıyorum demişti konuşması bile madde almış gibiydi bahsettiğim bilinç altı tedavisi korkuluk tutma ve hacamatı yaptıktan sonra ben o ablayı gördüğümde çok başka bi insandı o hastalıklı kadın gitmiş sağlıklı pozitif özgüvenli bir kadın gelmişti bilseydim 11yıl önce bu tedaviye başvururdum dediÖyle birşey yok ya teşhis yanlıştır ya ilaç..ilacın kişiye iyi gelmesi için 3 ay geçmeli en az...ilaç iyi gelmezse tekrar değiştirlir doğru ilaç bulunana kadar ve buda zaman alır..psikolojik rahatsızlıkları olan insanlar gerçekten çok acı çekerler manevi olarak ve iyi gelmiyo iyileşemiyorum diye düşünürler...buraya iyi olanlardan ziyade kötü olanlar çare bulmak için yazıyorlar...dolayısıyla herkeste ilaç iyi gelmiyor algısı oluşuyo..bu insanlar gerçek doktora gitmeli alternatif olana değil...
Korkuluk tutmak nedir? Birde siz iyileştiniz mi alternatif tıp ile intihar düşünceleriniz, korkularınız, endişeleriniz tamamen bitti mi?Bu insanlar umut arıyor böyle şeylere para harcıyorlar ve işe yaramayınca daha da dibe vuruyorlar işte ozaman intihar dişünceleri başlıyor...Günaha girmeyin derken bunu kastettim..Bütün haberlerde, kitaplarda, doktor yazılarında özellikle yazıyorlar alternatif tıp bilinçli bi doktorun tedavisinin yanında ek olarak yapılabilir ki ilaç içerken başka bitkisel şeyleri kullanmak içmek ölüme bile yolaçabilir 2 doktorun iletişimiyle yapılabilir ancak...Bende aynı dertlerden muzdaribim sizi eleştirmekten ziyade bunu okuyup çare arayanlar için uyarıcı olarak yazmak istedim..Size iyi gelmiş olabilir belki oda psikolojik olarak iyi gelmiştir..Ama başkasını daha kötüye sürükleyebilir...Sizde hakkısınız ama nasıl anlatılır bilmiyorum Bi bayana şahit oldum 45yaşlarında 11yıldır hap kullanıyorum artık madde bagımlısı gibiyim bırakamıyorum bu haplarla daha kötü oluyorum farkındayım ama bırakamıyorum demişti konuşması bile madde almış gibiydi bahsettiğim bilinç altı tedavisi korkuluk tutma ve hacamatı yaptıktan sonra ben o ablayı gördüğümde çok başka bi insandı o hastalıklı kadın gitmiş sağlıklı pozitif özgüvenli bir kadın gelmişti bilseydim 11yıl önce bu tedaviye başvururdum dedi
Ve sakıncası yok denemekten zarar gelmez
Ki zaten emin olun benim bundan hiç bir kazancım yok bende çok zor günler yaşadım intiharı bile düşündüm kaçdefa intihardan döndüm Rabbim kimseye taşıyamacagı yükü vermesin
Ama bazen bişey vesile olur belki bende burdan bi kardeşimizin şifalanmasına vesile olucam
Ben bitkisel hiç bir şey kullanmadımKorkuluk tutmak nedir? Birde siz iyileştiniz mi alternatif tıp ile intihar düşünceleriniz, korkularınız, endişeleriniz tamamen bitti mi?Bu insanlar umut arıyor böyle şeylere para harcıyorlar ve işe yaramayınca daha da dibe vuruyorlar işte ozaman intihar dişünceleri başlıyor...Günaha girmeyin derken bunu kastettim..Bütün haberlerde, kitaplarda, doktor yazılarında özellikle yazıyorlar alternatif tıp bilinçli bi doktorun tedavisinin yanında ek olarak yapılabilir ki ilaç içerken başka bitkisel şeyleri kullanmak içmek ölüme bile yolaçabilir 2 doktorun iletişimiyle yapılabilir ancak...Bende aynı dertlerden muzdaribim sizi eleştirmekten ziyade bunu okuyup çare arayanlar için uyarıcı olarak yazmak istedim..Size iyi gelmiş olabilir belki oda psikolojik olarak iyi gelmiştir..Ama başkasını daha kötüye sürükleyebilir...
Evet kan testi yaptırmalı böyle hastalar..ben yaptırdım hiç bişey çıkmadı benim ki tamamen psikolojik :)Öncelikle geçmiş olsun benim teyzemde yıllardır ilaç kullandı gitmediği doktor kalmadı kimse çözüm bulamadı. En sonunda tiroid rahatsızlığı olduğunu öğrendi ve şuan gayet sağlıklı tiroidlerinize baktirdiniz mi hiç
İyi olmanıza sevindim...Ben bitkisel hiç bir şey kullanmadım
Şuan Elhamdulillah iyiyim