Yardim edin lutfen?

Insallah faydasini gorursun canim. Ama ilaclarda bence kokten iylestirmiyor az rahatlama var sonra tekrar ediyor saten heleki birakinca yine aynisi oluyorsun bende omur boyu hap almak istemiyorum. Bir sene kullandim biraktim birakirken cehenneme donustu hayatim meskuliyet bul diyorlar ben birsey yapmak istemiyorum sevmiyorum zevk almiyorum meskul olsam bile yine aynisini yasiyorum agliyorum bunaliyorum. Calistim fayda etmedi hobby edindim fayda etmedi birsey fayda etmedi ilacta fayda etmedi neden neden nedennnn boyleyiz?? Neden bazi insanlarda bu hastalik yok neden bizde var? Bunun altinda yatan ney sebebu ney anlamadim. Neden bu hastalar kokten iylesemiyor bunun sebebi neyy??? demin agladim yine biktim artik

Aynı beni anlatmışsın evet ilaç çözüm değil zamanla doz yetmiyor yine hastalık nüksediyor Dr a geçen gün nereye kadar doz yükselticez dedim terapi biraz işe yarıyor ama ilaçsız olmuyor işte beynimden hiç susmayan anksiyete ile yaşadığım günler inanılmaz berbattı 1 haftadır çok yoğun değil ilacın dozu arttığı için sanırım ben de diğer insanları kıskanıyorum bu hastalık gerçekten çok zor yaşamayan asla ama asla bilmez ben de hep ağlıyorum bugün Dr a ulaşamayınca bi an randevu alamadım o kadar korktum ki ağladım Dr biraz konuştuğu zaman rahatlıyorum seni çok iyi anlıyorum canım çokkk bazen bu hastalıkla mücadele ederken çok yoruluyorum

Bende bugün çok ağladım yine atak tutunca hastaneyi boyladım ölüyorum nefes alamıyorum diye (( ben ard arda üzüntüler stres yaşadım vücutda birikim bu şekilde çıkıyo işte yapı olarak hassas insanlarda daha fazla sanki bu durum

Banada ilac vermek istiyorlar ama ben istemiyorm omrumun sonuna kadar ilac almaya cunku ben dogdumda saglikliydim sonradan bu hastalik oldu demekki iylesebilir ama biz bilmiyoruz. Dogustan olsaydi ozaman belki omur boyu surecekti kizim icin endise ediyorum ona sevgimi belli edemiyorum ilerde oda benim gibi olur diye korkuyorum

Allah sifa versin hepimize insallah canim. Keske bi anda iylessek hepinize yardim etmek istiyorum elimden geldigi kadar

Ben ilaç alıyorum ilaçsız halim çok kötü Allah korusun doz yetmemeye başladığı zaman bile kötü oluyorum iyi geldikten sonra ben ilaç içmeye razıyım

Ben ilaç alıyorum ilaçsız halim çok kötü Allah korusun doz yetmemeye başladığı zaman bile kötü oluyorum iyi geldikten sonra ben ilaç içmeye razıyım
Insallah faydasini hem gorursun canim. Allah hepimize ya safi ismiyle sifa versin. Hic uyumadim bugun gerci kac senedir boyleyim hergun 4-5 saat uykuyla duruyorum

Merhabalar , Size ilaç önermiycem
Hatta asla ilaç içmeyin size önerecegim şeyle kesinlikle bu hastalıktan Allahın izniyle kurtulucaksınız öncelikle nerde yaşıyorsunuz eğer türkiyedeyseniz
Sizin korkulugunuz tutulmalı .Sizde ileri derecede yürek kalkması var korkulugunuz tutulursa eğer hiç birşeyiniz kalmaz yoksa böyle intihara kadar giden bile var yok demeyin var çogumuz neyimiz var neden böyleyiz bilmeden hastanelere gidiyoruz daha kötü olıyoruz o ilaçları kullanmayın
Size ilk olarak korkulugunuz tutulur panik atagınız hafifler daha sonra hacamat
İnanın bana dua edersiniz
İsterseniz özelden yazın bana sizi bi terapiste yönlendireyim emin olun çok memnun kalucaksınız

Bu Rahatsızlıgı yaşıyan bayanlar lütfen bana özelden yazın Tüm samimiyetimle söylüyorum sadece Allah için yardım etmek isterim yönlendirme yapıcam banada bol bol dua edersiniz

İlaç kullanmayın asla kullanmayın Alternayif tıpla iyileşebilirsiniz hemde kesin olarak

Allah aşkına yapmayın insanların günahına girmeyin.Nasıl ilaç içmeyin diyebilirsiniz?Bu anksiyete panik atak okb vs bi hastalık..Tedavisi ilaç ve psikoterapi.
Kendim bizzat kullandım o ilaçları
Daha kötü oldum ve bunu bintane insandan duydum görüyorum
Zaten konu sahibide ilaçlarla iyi oldugunu söylemiyor ki

Kendim bizzat kullandım o ilaçları
Daha kötü oldum ve bunu bintane insandan duydum görüyorum
Zaten konu sahibide ilaçlarla iyi oldugunu söylemiyor ki
Öyle birşey yok ya teşhis yanlıştır ya ilaç..ilacın kişiye iyi gelmesi için 3 ay geçmeli en az...ilaç iyi gelmezse tekrar değiştirlir doğru ilaç bulunana kadar ve buda zaman alır..psikolojik rahatsızlıkları olan insanlar gerçekten çok acı çekerler manevi olarak ve iyi gelmiyo iyileşemiyorum diye düşünürler...buraya iyi olanlardan ziyade kötü olanlar çare bulmak için yazıyorlar...dolayısıyla herkeste ilaç iyi gelmiyor algısı oluşuyo..bu insanlar gerçek doktora gitmeli alternatif olana değil...

Sizde hakkısınız ama nasıl anlatılır bilmiyorum Bi bayana şahit oldum 45yaşlarında 11yıldır hap kullanıyorum artık madde bagımlısı gibiyim bırakamıyorum bu haplarla daha kötü oluyorum farkındayım ama bırakamıyorum demişti konuşması bile madde almış gibiydi bahsettiğim bilinç altı tedavisi korkuluk tutma ve hacamatı yaptıktan sonra ben o ablayı gördüğümde çok başka bi insandı o hastalıklı kadın gitmiş sağlıklı pozitif özgüvenli bir kadın gelmişti bilseydim 11yıl önce bu tedaviye başvururdum dedi
Ve sakıncası yok denemekten zarar gelmez
Ki zaten emin olun benim bundan hiç bir kazancım yok bende çok zor günler yaşadım intiharı bile düşündüm kaçdefa intihardan döndüm Rabbim kimseye taşıyamacagı yükü vermesin
Ama bazen bişey vesile olur belki bende burdan bi kardeşimizin şifalanmasına vesile olucam

Korkuluk tutmak nedir? Birde siz iyileştiniz mi alternatif tıp ile intihar düşünceleriniz, korkularınız, endişeleriniz tamamen bitti mi?Bu insanlar umut arıyor böyle şeylere para harcıyorlar ve işe yaramayınca daha da dibe vuruyorlar işte ozaman intihar dişünceleri başlıyor...Günaha girmeyin derken bunu kastettim..Bütün haberlerde, kitaplarda, doktor yazılarında özellikle yazıyorlar alternatif tıp bilinçli bi doktorun tedavisinin yanında ek olarak yapılabilir ki ilaç içerken başka bitkisel şeyleri kullanmak içmek ölüme bile yolaçabilir 2 doktorun iletişimiyle yapılabilir ancak...Bende aynı dertlerden muzdaribim sizi eleştirmekten ziyade bunu okuyup çare arayanlar için uyarıcı olarak yazmak istedim..Size iyi gelmiş olabilir belki oda psikolojik olarak iyi gelmiştir..Ama başkasını daha kötüye sürükleyebilir...

Ben bitkisel hiç bir şey kullanmadım
Şuan Elhamdulillah iyiyim

Öncelikle geçmiş olsun benim teyzemde yıllardır ilaç kullandı gitmediği doktor kalmadı kimse çözüm bulamadı. En sonunda tiroid rahatsızlığı olduğunu öğrendi ve şuan gayet sağlıklı tiroidlerinize baktirdiniz mi hiç

Evet kan testi yaptırmalı böyle hastalar..ben yaptırdım hiç bişey çıkmadı benim ki tamamen psikolojik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…