Yardim edin lutfen?

Ne anlatmıştın da öyle dedi ya ben çok korkuyorum ya şizofren başlangıcıysa diye içimdeki ses hep konuşuyor ya birgün dinlersem yalnızken oluyor insan yanındayken olmuyor çok şükür
kulagim cinliyor dedim sadece oda sizofren belirtisi dedi salak kadin ama inanmiyorum herkezde kulak cinlamasi oluyor. Icindeki ses nasil konusuyor peki canim?

Bende bi iyi oluyorum bi kotu oluyorum bir gunum bir gunumu tutmuyor ama sizofren oldugumuzu sanmiyorum eski piskologul sacmalamis hep salak kadin
Bir uzman için böyle konuşmanız çok ayıp bence. Yazdıklarınızı okuyunca bende öyle düşündüm belirtileriniz benziyor çünkü. Şizofreni deli hastalığı değildir beyinsel aktivitelerin bozulması sonucu ortaya çıkar ve kontrol altına alınabilir. Sorunlarınız için dr a gidip sonrada böyle konuşmanız sorununuzu kabul etmemenizde normal değil

Ne gibi benziyor belirtileri mesela arkadaşın nerden anladınız benzediğini size de öyle teşhis konsa siz de üzüntünüzden uzman hakkında kötü şeyler dile getirebilirsiniz.

Ne gibi benziyor belirtileri mesela arkadaşın nerden anladınız benzediğini size de öyle teşhis konsa siz de üzüntünüzden uzman hakkında kötü şeyler dile getirebilirsiniz.
Içinden bir sesin ona kötü şeyler söylemesi mesela çok büyük belirti. Ayrıca bir sorunu olduğunu düşünmüyorsa neden dr a gitmiş. Kendide farkında birseylerin ters gittiginin. Kabullenemediginiz durumlarda doktorlara hakaret etmek ne kadar doğru acaba bunun neyini savunuyorsunuz

Ya yazmıyım diyorum durduramıyorum kendimi. Hemsirecik hanfendi buraya insanlar kendilerini kötü hissettikleri için, bir güzel söz, bir kalbini ferahlatacak kelime için yazıyorlar. Kadın kendimi iyi hissetmiyorum demiş, kötüyüm diyor belli ki anksiyetesi yükselmiş. Siz gelmişsiniz yok doktora nasıl öyle dersin falan filan. Sanki doktorun yüzüne söylemiş, üzülmüş burda belirtiyor kadın ne var yani. Güzel söz söylemeyecekseniz insanların moralini daha çok bozmayın rica ediyorum

Koyulan bir tanıyı kabullenmemiş. Ne diyelim yani bizde evet çok iyisin gitme doktora falanmı diyelim kadının sorunları var ve bunlarla yüzleşmesi lazım. Kabullenip tedavi olmazsa daha da kötülesip kendine zarar verebilir. Böyle bir konuyla verilebilecek en iyi teselli doktora gidip iyileşmesini sağlamak hayat toz pembe değil ne yazikki

Siz de haklısınız bir anlamda, ne diyeyim...

Elbette savunurum çünkü ben de aynı durumu yaşıyorum doktorum saplantılı düşünce takıntı dedi mesela ben bunun için 6 farklı psikiyatriste gittim hepsi şizofren değilsin şizofren farklı birşey dedi. Hala mesela Dr ların dediğine inanmıyorum ve ben şizofrenim diyorum. Kendisinde sorun olduğunu görmüş ve Dr a gitmiş ne mutlu ki sorununun olduğunun farkında örneğin şizofren hastaları kendilerinin hasta olduğunun farkına varmazlarmış. Bunun tesellisi ile ben de şizofren değilim çok şükür diyorum. Yaşamadığınız için anlayamazsınız hanımefendi.

Yaşamama gerek yok bu konuyla ilgili pek çok araştırma okudum ayrıca öyle farkında değiller falan da demeyin çoğu farkında oluyor. Içimden bir ses kendine zarar ver diyor dedi kadın bu ne kadar tehlikeli bir durum biliyormusunuz? Acilen doktora gidip tedavisini olması lazım. Doktora güvenmesi gerekiyor sizde tam tersi konuşuyorsunuz konu sahibinin iyiliğini düşündüğünüzü sanmıyorum

Ben de size diyorum ki ben de aynı durumu yaşıyorum Dr a gittim tedavim oluyorum ama Dr şizofren değilsin diyor içimdeki ses hani şu içimizde konuşan ses var ya o bazen kendime zarar vermemi söylüyor Dr da dedi ki vermezsin merak etme o sadece bir düşünce dedi şizofren farklı biley dedi

Ben işin içinde olarak fikrimi söyledim siz daha iyi biliyorsanız onu yapın geçmiş olsun

Nasıl farkediyorlar kendilerini anlatır mısınız korkmaya başladım

Nasıl farkediyorlar kendilerini anlatır mısınız korkmaya başladım
Kendi kendilerine şizofren olduklarını bilemezler sadece bir sorunları olduğunu bilirler. Şizofreni tanısı için bir çok test yapılır. Sesler duyarlar çoğu zaman. Doğru ile yanlışı karıştırabilirler gerçeklikten kopabilirler. Doktorlarınızı büyük hastanelerden seçin mümkünse eğitim araştırma olsun daha detaylı incelenirsiniz. Şizofreni tanısı pat diye konulmaz öyle eğer koyulduysada bir bildiği var doktorun

Ben ses duymuyorum ama içimdeki ses sürekli konuşuyor fena olacaksın kanser olacaksın şimdi de şizofrensin diyor çok korkuyorum okudum belirtilerin aynısı var bende bana msj mı veriyor bazı şeyler diyorum çok korkuyorum sizce şizofren belirtileri mi Dr Dr gezdim kaç tane Dr a gittim ya yanlış teşhis konuluyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…