Yardim edin lutfen?

Şizofreni belirtileri neydi yakınınıızn

Kaç yaşında olmuş kadın oğlunu kanlar içinde görüyor derken oğlu kaç yaşında

Bende aynı durumdayım iki senedir bende ilaç kullandım olmadı zar zorzor bıraktım bende ikinci çocuğu istiyorum korkuyorum yaşadığın herşeyi yaşıyorum şu anan nasılsın

Nasılsın

Buna dinde vesvese denir ve bu şeytandandır. Siz onu dinledikçe ve insanlarla paylaştıkça üzerinize gelecektir. Çünkü şeytanlar ( kâfir olan cinler) insanın içindekilerini bilemez ama bunu kişi dile getirdi mi o zaman bilir. Sizi etkilediğini gördükçe daha da üzerinize gelir. Size vesvese geldiğinde Amentu billehi ve rusulih deyin, fayda vermesi için arapça kurallarına uyarak ve harfleri doğru çıkararak demeniz gerekiyor. Birde günde en az 300 defa lee hevle vele kuvvete ille billeh ve yine günde 300 defa Allahu Allahu rabbî lee uşriku bihi sey'e çekin İnşâAllâh çok faydası olacaktır. Kuran da okuyabiliyorsanız okuyun oda iyi gelir. Bir de şeytan size vesvese verdiğinde cevap vermeyin, dinlemeyin.

Bende senin gibiyim canim 17 senedor bu okbnin her turlusunu yasadim ilk 14 yasinda bogulma hissiyle basladi senelerce zor yemek yedim yuksekten.ucaktan kisacasi ucan kustan korktum daha sonra

ilaç ne zamandır kullanıyorsunuz?işe yaramıyorsa eğer doktor ilacı değiştirir..çnkü ilaçlar kesinlikle işe yarıyor
6 aydır kullanıyorum.önce iyi geldi,sonra işe yaramadı.tüm ilaçlar aynısını yaptı,önce paxera ile başladım.sonra citoles...korkudan öleceğim.Nerem ağrısa korkuyorum,bana bişey olacak sanıyorum.O an çok kötü oluyorum...2 gün sonra yine başka psik.randevu aldım...Hayatım zehir oldu.Gittikçe artıyor.Şaşırdım ne yapacağımı

Halen ayniyim kizlar piskologumu degistirdim yoruldum artik birsey yapasim gelmiyor. Yeni piskologum basja tehsis koydu bana. Paranoid kisisel bozukluhu dedi anksiyete grubundan birsey mis her psikilog baska turlu tehsis koydu offf

Ben 3 sene önce çok ağır yaşadım panık atak anksyete 3 sene hiçbir belirti olmadan rahat yaşadım bikaç aydır başlangıçları olmaya başlamıştı bikaç haftadır artık ataklar başladı sabahın 7 sinde çarpıntı boğulcam hissiyle uyandım hastaneye gitmemek için evin içinde döndüm durdum nasıl baş edicem çarpıntı korku atağı yaşayan varmı neler yapıyo off kabus dolu günler geri döndü (( Allah herkeze şifa versin

Bende de aynısı bende onları kullandım.Dr.dediki denemediğim ilaç kalmamış,son umut başka ilaç başlandı.yine aynı,psikiyatri araştırıp duruyorum.Deliren korkudan artık.Bu nasıl bi rahatsızlıkmış böyle,korku çeke çeke sürünüyorsun

Gecmis olsun canim bende cekiyorum malesef. Umudum hic kalmadi artik saten cunku teyzem 15 senedir cekiyor teyzemin kaynanasi 20 senedir cekiyor bence kokten iylesemicez piskiloglar bizi bosuna oyalandiriyor gececek iylesecek bir hastalik diyim duruyorlar ben inanmiyorum karsima hic oyle bir insan cikmadi ben iylestim diye internettede arastirdim hic kokten iylesen olmamis

Biraz daha iyiyim cuma günü psikoterapim var biraz işe yarıyor ne yapalım idare ediyoruz satış sayfam var instagramda biraz onla uğraşıyorum o yüzden aşırı anksiyete gelmiyor ya da ilacımın dozu yükseldi belki ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…