- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
-
- Konu Sahibi Duslerlesevdimseni-
Şizofreni belirtileri neydi yakınınııznBence doğru ilaç kullanman lazım cok kötü durumda olan depresyon şizofreni olan bir yakınımın ilaçla düzeldiğini gördüm onunda aklına kötü düşünceler gelirdi olmadık işler yapardı intihar düşünceleri hatta teşebbüsleri vardı beyindeki serotonin hormonun azalmasından kaynaklanıyor bu tür sorunlar ilaçla tedavisi var ümitsiz olma sakın tabi yinede namaz kurana sarıl itikadında eksiklik varmı yanlış itikadin varmı bunları gözden geçir Allah yardımcınız olsun
Oğlunu kanlar içinde görmesi sürekli takip edildi ni düşünüyordu kulağına sesler geldiği evde sürekli bi koku olduğunu vs şimdi hiç birisi yok tabi 16 17 senedir tedavi görüyor ilâçla düzeliyor ama cok yorucu bi tedaviŞizofreni belirtileri neydi yakınınıızn
Kaç yaşında olmuş kadın oğlunu kanlar içinde görüyor derken oğlu kaç yaşındaOğlunu kanlar içinde görmesi sürekli takip edildi ni düşünüyordu kulağına sesler geldiği evde sürekli bi koku olduğunu vs şimdi hiç birisi yok tabi 16 17 senedir tedavi görüyor ilâçla düzeliyor ama cok yorucu bi tedavi
Canım işte halüsinasyon görüyor oğlu yetişkin 20 li yaşlardaydıKaç yaşında olmuş kadın oğlunu kanlar içinde görüyor derken oğlu kaç yaşında
Kadın kaç yaşında olmuş bu hastalığıCanım işte halüsinasyon görüyor oğlu yetişkin 20 li yaşlardaydı
Bende aynı durumdayım iki senedir bende ilaç kullandım olmadı zar zorzor bıraktım bende ikinci çocuğu istiyorum korkuyorum yaşadığın herşeyi yaşıyorum şu anan nasılsınYardim edin lutfen cok kotuyum cok zor durumdayim. Ben panik atak depresyon anksiyete hastasiyim kafayi yicem artik dayanamiyorum. 2 senedur var. Ilac kullandim iki farkli ilac fayda etmedi doktor kontroluyle biraktim biraktikdan sonra cehenneme donustu hayatim. 1 sene oldu birakali ilaclarimi. Halen alisamadim. Sadece piskologa gidiyorum 2 ayda 1. Kimse beni anlamiyor kimse bana inanmiyor. Maneviyat eksikligi diyorlar yok travma yasadim diyorlar. Her kafadan baska ses kimse inanim bilemedim. Hep kotu dusunceler var 24 saat beynimden cikmiyor hep icimdeki ses bana kotu seyler soyluyor git kendine zarar ver git sunu yap gibi yapmiyorum hic yapmadim cok sukur ama korkuyotum bilinc altimi kaybedip kendime zarar vermekten cok korkuyorum. 1 tane cocugum var 5 yasinda ikinci cocuk istedi esim hamileydim dusuk yaptim 5 haftalikken. Yine istiyorum hamile kalmayi ama korkuyorum daha kotu olurum diye. Nasil atlattiniz siz depresyonu panik atagi? Veya depresyonda oldunuza ragmen hamile kalan varmi aranizdailac tavsiye etmeyin lutfen baska seyler onerin bana 1 senedir ilac almadim inadima. Bu cehennemei yasamak istemeseydim alirdim hapi ama hap iylestirmiyor. Ben kokten iylesmek istiyorum eski saglima kavusmak istiyorum yardim edil lutfen kizlar kafayi yicem
NasılsınYardim edin lutfen cok kotuyum cok zor durumdayim. Ben panik atak depresyon anksiyete hastasiyim kafayi yicem artik dayanamiyorum. 2 senedur var. Ilac kullandim iki farkli ilac fayda etmedi doktor kontroluyle biraktim biraktikdan sonra cehenneme donustu hayatim. 1 sene oldu birakali ilaclarimi. Halen alisamadim. Sadece piskologa gidiyorum 2 ayda 1. Kimse beni anlamiyor kimse bana inanmiyor. Maneviyat eksikligi diyorlar yok travma yasadim diyorlar. Her kafadan baska ses kimse inanim bilemedim. Hep kotu dusunceler var 24 saat beynimden cikmiyor hep icimdeki ses bana kotu seyler soyluyor git kendine zarar ver git sunu yap gibi yapmiyorum hic yapmadim cok sukur ama korkuyotum bilinc altimi kaybedip kendime zarar vermekten cok korkuyorum. 1 tane cocugum var 5 yasinda ikinci cocuk istedi esim hamileydim dusuk yaptim 5 haftalikken. Yine istiyorum hamile kalmayi ama korkuyorum daha kotu olurum diye. Nasil atlattiniz siz depresyonu panik atagi? Veya depresyonda oldunuza ragmen hamile kalan varmi aranizdailac tavsiye etmeyin lutfen baska seyler onerin bana 1 senedir ilac almadim inadima. Bu cehennemei yasamak istemeseydim alirdim hapi ama hap iylestirmiyor. Ben kokten iylesmek istiyorum eski saglima kavusmak istiyorum yardim edil lutfen kizlar kafayi yicem
Buna dinde vesvese denir ve bu şeytandandır. Siz onu dinledikçe ve insanlarla paylaştıkça üzerinize gelecektir. Çünkü şeytanlar ( kâfir olan cinler) insanın içindekilerini bilemez ama bunu kişi dile getirdi mi o zaman bilir. Sizi etkilediğini gördükçe daha da üzerinize gelir. Size vesvese geldiğinde Amentu billehi ve rusulih deyin, fayda vermesi için arapça kurallarına uyarak ve harfleri doğru çıkararak demeniz gerekiyor. Birde günde en az 300 defa lee hevle vele kuvvete ille billeh ve yine günde 300 defa Allahu Allahu rabbî lee uşriku bihi sey'e çekin İnşâAllâh çok faydası olacaktır. Kuran da okuyabiliyorsanız okuyun oda iyi gelir. Bir de şeytan size vesvese verdiğinde cevap vermeyin, dinlemeyin.Yardim edin lutfen cok kotuyum cok zor durumdayim. Ben panik atak depresyon anksiyete hastasiyim kafayi yicem artik dayanamiyorum. 2 senedur var. Ilac kullandim iki farkli ilac fayda etmedi doktor kontroluyle biraktim biraktikdan sonra cehenneme donustu hayatim. 1 sene oldu birakali ilaclarimi. Halen alisamadim. Sadece piskologa gidiyorum 2 ayda 1. Kimse beni anlamiyor kimse bana inanmiyor. Maneviyat eksikligi diyorlar yok travma yasadim diyorlar. Her kafadan baska ses kimse inanim bilemedim. Hep kotu dusunceler var 24 saat beynimden cikmiyor hep icimdeki ses bana kotu seyler soyluyor git kendine zarar ver git sunu yap gibi yapmiyorum hic yapmadim cok sukur ama korkuyotum bilinc altimi kaybedip kendime zarar vermekten cok korkuyorum. 1 tane cocugum var 5 yasinda ikinci cocuk istedi esim hamileydim dusuk yaptim 5 haftalikken. Yine istiyorum hamile kalmayi ama korkuyorum daha kotu olurum diye. Nasil atlattiniz siz depresyonu panik atagi? Veya depresyonda oldunuza ragmen hamile kalan varmi aranizdailac tavsiye etmeyin lutfen baska seyler onerin bana 1 senedir ilac almadim inadima. Bu cehennemei yasamak istemeseydim alirdim hapi ama hap iylestirmiyor. Ben kokten iylesmek istiyorum eski saglima kavusmak istiyorum yardim edil lutfen kizlar kafayi yicem
Bende senin gibiyim canim 17 senedor bu okbnin her turlusunu yasadim ilk 14 yasinda bogulma hissiyle basladi senelerce zor yemek yedim yuksekten.ucaktan kisacasi ucan kustan korktum daha sonraYardim edin lutfen cok kotuyum cok zor durumdayim. Ben panik atak depresyon anksiyete hastasiyim kafayi yicem artik dayanamiyorum. 2 senedur var. Ilac kullandim iki farkli ilac fayda etmedi doktor kontroluyle biraktim biraktikdan sonra cehenneme donustu hayatim. 1 sene oldu birakali ilaclarimi. Halen alisamadim. Sadece piskologa gidiyorum 2 ayda 1. Kimse beni anlamiyor kimse bana inanmiyor. Maneviyat eksikligi diyorlar yok travma yasadim diyorlar. Her kafadan baska ses kimse inanim bilemedim. Hep kotu dusunceler var 24 saat beynimden cikmiyor hep icimdeki ses bana kotu seyler soyluyor git kendine zarar ver git sunu yap gibi yapmiyorum hic yapmadim cok sukur ama korkuyotum bilinc altimi kaybedip kendime zarar vermekten cok korkuyorum. 1 tane cocugum var 5 yasinda ikinci cocuk istedi esim hamileydim dusuk yaptim 5 haftalikken. Yine istiyorum hamile kalmayi ama korkuyorum daha kotu olurum diye. Nasil atlattiniz siz depresyonu panik atagi? Veya depresyonda oldunuza ragmen hamile kalan varmi aranizdailac tavsiye etmeyin lutfen baska seyler onerin bana 1 senedir ilac almadim inadima. Bu cehennemei yasamak istemeseydim alirdim hapi ama hap iylestirmiyor. Ben kokten iylesmek istiyorum eski saglima kavusmak istiyorum yardim edil lutfen kizlar kafayi yicem
Bende senin gibiyim canim 17 senedor bu okbnin her turlusunu yasadim ilk 14 yasinda bogulma hissiyle basladi senelerce zor yemek yedim yuksekten.ucaktan kisacasi ucan kustan korktum daha sonra disel takintilar kufretmeler basladi.sonra kardesime karsi saldirganlik takintisi oldu senelerce gorusmedim kizla simdide hamileyim bu takinti bebegim hakkinda kotu seyler soyluyor.zaten zor hamilelik elde ettim bebek olayinda bile beynimdeki o ses konusuyordu dusun yani nasil vahim durumdayim hep o icimizdeki sese beynimizden gecen sesi dikkate alip cevap verdigimiz icin oluyor cok kendimi dinlemeyeye basladim artik.
neler yaşıyorsunuz?Bende 1 yıldır sürünüyorum,panik atak dendi ama anksiyete de var.Anksiyete mahvetti beni...ilaçlar fayda etmiyor...Siz neler yaşıyorsunuz,?Meler hissediyorsnz bendede anksiyete var her günüm berbat geciyor
ilaç ne zamandır kullanıyorsunuz?işe yaramıyorsa eğer doktor ilacı değiştirir..çnkü ilaçlar kesinlikle işe yarıyorneler yaşıyorsunuz?Bende 1 yıldır sürünüyorum,panik atak dendi ama anksiyete de var.Anksiyete mahvetti beni...ilaçlar fayda etmiyor...Siz neler yaşıyorsunuz,?
6 aydır kullanıyorum.önce iyi geldi,sonra işe yaramadı.tüm ilaçlar aynısını yaptı,önce paxera ile başladım.sonra citoles...korkudan öleceğim.Nerem ağrısa korkuyorum,bana bişey olacak sanıyorum.O an çok kötü oluyorum...2 gün sonra yine başka psik.randevu aldım...Hayatım zehir oldu.Gittikçe artıyor.Şaşırdım ne yapacağımıilaç ne zamandır kullanıyorsunuz?işe yaramıyorsa eğer doktor ilacı değiştirir..çnkü ilaçlar kesinlikle işe yarıyor
Bende de aynısı bende onları kullandım.Dr.dediki denemediğim ilaç kalmamış,son umut başka ilaç başlandı.yine aynı,psikiyatri araştırıp duruyorum.Deliren korkudan artık.Bu nasıl bi rahatsızlıkmış böyle,korku çeke çeke sürünüyorsun6 aydır kullanıyorum.önce iyi geldi,sonra işe yaramadı.tüm ilaçlar aynısını yaptı,önce paxera ile başladım.sonra citoles...korkudan öleceğim.Nerem ağrısa korkuyorum,bana bişey olacak sanıyorum.O an çok kötü oluyorum...2 gün sonra yine başka psik.randevu aldım...Hayatım zehir oldu.Gittikçe artıyor.Şaşırdım ne yapacağımı
Gecmis olsun canim bende cekiyorum malesef. Umudum hic kalmadi artik saten cunku teyzem 15 senedir cekiyor teyzemin kaynanasi 20 senedir cekiyor bence kokten iylesemicez piskiloglar bizi bosuna oyalandiriyor gececek iylesecek bir hastalik diyim duruyorlar ben inanmiyorum karsima hic oyle bir insan cikmadi ben iylestim diye internettede arastirdim hic kokten iylesen olmamisBende de aynısı bende onları kullandım.Dr.dediki denemediğim ilaç kalmamış,son umut başka ilaç başlandı.yine aynı,psikiyatri araştırıp duruyorum.Deliren korkudan artık.Bu nasıl bi rahatsızlıkmış böyle,korku çeke çeke sürünüyorsun
Biraz daha iyiyim cuma günü psikoterapim var biraz işe yarıyor ne yapalım idare ediyoruz satış sayfam var instagramda biraz onla uğraşıyorum o yüzden aşırı anksiyete gelmiyor ya da ilacımın dozu yükseldi belki ondan@gurbetcigizzzzz
D Damla28
Niloyatospikk
Kizlar nasilsiniz ben sizi cok iyi anliyorum. Bende uzun yillardir yasiyorum. Lutfen ozelden bana donun deneyimlerimizi paylasalim. Belki birbirimize yeni birseyler sunar ve faydasini goruruz.