Merhabalar. Arkadaşlar biz söz nişan bohçasını yüzükler takıldığında halletmedik, arada askerlik felan vardı, eskimesin diye sonraya bıraktık şimdi düğün tarihimiz yaklaşıyor ve bütün telaşeye birde bu konu dahil olmuş oldu :26: Açıkçası nişanlımın tarafı da benim tarafımda ilk kez düğün yapıyoruz ve çoğu konuya hakim değiliz etraftan araştırarak yön vermeye çalışıyorum. Bir liste çıkartayım dedim ama o kadar karışık ki çok fazla harcama yapmak, yaptırmak da istemiyorum bu konuda acaba gerekli olan alınması gereken şeyler nelerdir ? 5 ayımız var fakat zaman çok hızlı geçiyor kararı aldığımızda 8 ay vardı mobilya, beyaz eşya işini anca halledebildik. Yardımcı olun lütfen bana stres yapmak istemiyorum
Sadece isteme ve söz oldu bu arada, nişanı ayrıyetten değil kına gecesinde yapacağız. İkisi bir olacak yani.
Bu da nişanlığımın resmi. Provalara başladık Alt taraf prenses kesim olacak ama çok da kabarık olmasını istemedim, sevmiyorum çünkü öylesini. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu mutluluğu.
Sadece isteme ve söz oldu bu arada, nişanı ayrıyetten değil kına gecesinde yapacağız. İkisi bir olacak yani.
Bu da nişanlığımın resmi. Provalara başladık Alt taraf prenses kesim olacak ama çok da kabarık olmasını istemedim, sevmiyorum çünkü öylesini. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu mutluluğu.