• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yardım edin kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi duygukaan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
D

duygukaan

Ziyaretçi
oğlum 1 aylık benimde sütüm yetmediği için mama da veriyorum ama her seferınde çıkarıyor çıkardıktan sonra yıne aranıyo açmış gıbı tekrr mama vermelimiyim neden bu kadar kusar fazlamı gelıyor yoksa nolur yardımcı olun

oğlum 1 aylık benimde sütüm yetmediği için mama da veriyorum ama her seferınde çıkarıyor çıkardıktan sonra yıne aranıyo açmış gıbı tekrr mama vermelimiyim neden bu kadar kusar fazlamı gelıyor yoksa nolur yardımcı olun

hayırlı olsun canım bebegin.bende ilk başta meme veriyordum doktorum bana 2 saatte bir 30cc vermemi önermişti.sütünün artması için emzir aralarda humananın süt arttırıcı çayını da tafsiye ederim ben kullanıyorum işe yarıyovereliniortak

cnm mamadan sonra da aranıyorsa emzik ver yada emzir gene. demek ki emme ihtiyacı duyuyo.
bide besleyince hemen kaldırma demişti bizim dr.bi 10 dk filan kucakta 45 derece acıyla tutuyoduk.
baska bir bilgi.
bizim dr emzir ustune mama ver demişti.
dün anne olunca anladm prg. bi dr öyle yapmak yanlış dedi.anne sütünün kimyası bozuluyomus öyle.emzirmenn ustune en az 1 saat gecsin öle mama verin dedi.

hayırlı olsun canım bebegin.bende ilk başta meme veriyordum doktorum bana 2 saatte bir 30cc vermemi önermişti.sütünün artması için emzir aralarda humananın süt arttırıcı çayını da tafsiye ederim ben kullanıyorum işe yarıyovereliniortak

saol cnm tsk ederim çayıda bi deniyım inş işe yarar:(

cnm mamadan sonra da aranıyorsa emzik ver yada emzir gene. demek ki emme ihtiyacı duyuyo.
bide besleyince hemen kaldırma demişti bizim dr.bi 10 dk filan kucakta 45 derece acıyla tutuyoduk.
baska bir bilgi.
bizim dr emzir ustune mama ver demişti.
dün anne olunca anladm prg. bi dr öyle yapmak yanlış dedi.anne sütünün kimyası bozuluyomus öyle.emzirmenn ustune en az 1 saat gecsin öle mama verin dedi.

ağlıyo dıye kaldırıyoduk komple çıkarıyodu hepsını iyiki soledın cnm saol kaldırmıcam hemen

emme refleksinden aranıyodur. benim oğlum da seninki kadarken habire meme aranıyodu. meğer aç değilmiş. tartılınca anlamıştım

Back