erkeklere aileleri hakkında kötü bir şey söylemek,haklı olsanız da ters teper.
Mevlam çocuğunuzu büyütebilmeyi nasip etmiş,6aylık doğan bir çocuğun yaşayabilmesi okadar kolay değil,bunun için çok mutlu olun derim
prematüre annesi olmak ,günlerce hastane kapılarında beklemek ne demek çok iyi bilirim.bu dönemdeki hassasiyetinizide çok iyi anlıyorum.aynı şeyleri yaşamış biri olarak o günlere götürdünüz beni.bazı arkadaşlarımız 2 kilo ile doğan bebeklerinden bahsetmişler.hepimiz biliyoruzki 1 kilonun altı çok zor. yaşam savaşı veriyorlar resmen.biz 2 aylık olduklarında ancak 2 kiloyu görmüştük. Allah herkesin bebişine sağlık versin.
sizin en çok ilgiye ihtiyacınız olan dönemde yalnız bırakılmak zorunuza gitmiş.çok haklısınızda.lohusalık denen şeyi bizler daha zor atlatabiliyoruz.kaybetme korkusu yaşamak kolay mı? siz her an bebeğinizi kaybetme korkusuyla hastane köşelerinde beklerken tanışma nişan daha sonra düşünülebilirdi.orada onlarında bir parçası yatıyor.belki olayın ciddiyetinin farkında değillerdir.
madem eşin aranızda helledin diyor.sende içini dök arkadaşım.bu sorunu çözmeden için rahat etmeyekse git görümcen ordayken anlat duygularını.hergün düşünüp evinde huzurunun kaçmasından iyidir.içinde kalmaz hiç değilse.
evet başkaları hayatlarını sana göre düzenlemek zorunda değil ama sende o ailenin bir parçasısın. sizin durumunuzda göz önünde bulundurulabilirdi. eşin tamamen arada kalmış.
Geçmiş olsun, rabbim yavruna uzun ömürler nasip etsin.
Bence iki tarafta da hata var.
Birincisi senin yanına gelmemeleri, yani nezaketen de olsa hastaneye uğramamaları hata.
Benim yengem doğum yaptığında, annem başka hastanede yatan ameliyatlı babamı bırakıpta geldi. Hem mevlidine, hem doğumuna. Ben o hafta okulu bile asmıştım. Yengemden çok ben de heyecan vardıHala gözümün önündedir yeğenimi hastanede hemşirenin elinde gördüğüm o ilk an. Çok özel anlar bunlar.. Sizinkiler nasıl gelmediler, dayandılar hayret. Bu onların hatası, ayıbı..
Sana gelince arkadaşım..
Biraz bencilce düşünüyorsun. Hadi nişanı falan ertelememesine kırılabilirsin, hak veririm. Lakin eşine gitme demen çok ama çook büyük bir hata. Bir tane kardeşi var, gidicek tabi. Yani mantıken düşününce arada kavga yok, gürültü yok bu durumda ne yapsan durduramazsın ki, gider. Keşke huzurunuzu kaçırmasaydın boşu boşuna.
Ve asıl büyük hatan ortada tam olarak bişey yokken eşinle ailesi yüzünden kavga etmen..Ne olursa olsun, ortada gözle görülen çok büyük bir sorun olmadığı takdirde eşini ailesine karşı doldurma. Dırdırcı gözüyle bakar eşin sana, evliliğinde çok problemler yaşarsın. Bak canım ben evli değilim ama ilerde evlenirsem eşime ailesi hakkında asla konuşmayı düşünmüyorum. Mesela sana bir örnek vereyim; eski erkek arkadaşımın ablası bana saygısızlık yaptı. Bunun üzerine erkek arkadaşım ablasıyla küstü ama ben bu süreçte ablası hakkında kesinlikle negatif konuşmadım. Hep olumlu yapıcı konuştum.. Sonunda o kız telefon açıp benden özür dilemişti.
Konunla alakasız olabilir ama bu da bir taktikEğer ben ablası hakkında kötü konuşsaydım, suçlu ben olurdum. Anlatabiliyor muyum?
çok teşekkür ederim, yaşayan bilir, benim bebeğim şu anda 10 aylık ve 5,5kg.Benim bebeğim 2 aylıkken sadece 750gr olabilmişti(Burdan bana ben şöyle böyle yapmıştım, çok ayıp etmişsin tarzı konuşanlar var,çok üzüldüm.Anlayamadıklarına da sevindim.Keşke ben de anlayamasaydım bu tarz yazanları,var gücümle eleştirseydim.Allahım yaşatmasın kimseye.
ben lohusalık nedir bilmedim,inanmayacaklar duygusala bağlıyorum diye ama yemin ederim ki hastaneden çıktığımda o halimle ilk gittiğim yer avmydi, süt sağma mak almaya gitmiştm çünkü, eşim ben anlamam dedi.mecburen birlikte gittik.millet 15 gün yataktan çıkmıyor.ayrıca herkes hatta eşimde kabullenmiyor ama bu sadece bana yapılmış bir haksızlık değil ki, bence benden fazla eşime yapıldı,onun söze nişana gitmesi, bu durumu onayladığını göstermiyor ayrıca, sırf ailesiyle arasının acılmasını istemediğinden gitti,ama onun bu inceliğini ailesi de düşünseydi bunlar yaşanmazdı, çok teşekkür ederim tekrardan , allahım yavruna saglık sıhhat versin
Bence çok duygusal yaklaşıyorsunuz, nasıl yani yalnız bırakıp dışarı çıkması tehlikeli. 2 ay boyunca eşiniz işe gitmedi mi?
Sizin mantığınızda sizin kardeşinizin de düğün yapması size karşı haksızlık değil mi? Düğününe katılamayacağınızı bildiği halde niye ertelemdiler
Akşam akşam aglattin beni ya. O gunler geciyo xa yikip geciyo iste neyse.
Birincisi acaba gelinleri degilde diger kizlari o durumda olsaydi gene o nisani yaparla miydi
Ikincisi kocanin sucuyok sonucta onlar dusuncesizlik yapip nisan yapmislar o da gimek zorunda.
Ucuncusu seni kimsenin anlamasini bekleme kuzum.
Dorduncusu bizim bebeklerimiz mucize Bebekler ve biz çok sansliyiz cunku onlar cok guclu o yuzden onubunu birak tadi i cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?