Yardim edin kizlar lütfen !!

Yagmurum29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2017
15
0
36
Slm arkadaslar bana yardim edin kafam karmakarisik..
10 aydir beraber oldugum kisiyle sorunlarimiz var
Söyleki ise baslamasiyla beraber hic zaman ayiramadi ve bizden 1 aydir heraksam kavga ediyoruz
Isten gelip direk uyuyan bi kisi arasam acmiyo uyudugu icin msjlara cvp yok bende süpheciyim ki uykusununda nekadar agir oldugunu biliyorum ama yinede

Görüsmedigimiz birbirimize block cektigimiz cok oldu cok inatci kendisi bende öyleyim yani aslimda kavgadan sonra zor barisiriz ne o ne ben adim atamiyoruz kolay kolay

Son kavgamiz gecen hafta oldu yine uyuyup kalkamadigi icindi ben artik skildigimi bu olay hep böyle nasil olacak dedim oda özürler diledi tek beni sevdigini yanlis yaptigini söyledi ve pisman oldugunu dile getirdi

Ben de hep özür diliyosun ama degisen bisey yok yoruldum dedim oda sanki sana haber vermeden orada buradami gezdim askim dedi yeter ya bu ne dedi iyi geceler yazdi

Ben o sinirle baya üstüne gittim seninle ugrasamam sorun yapiyorsun diye ama iste sinir
Neyse bir gun ne o ne ben yazmadim ertesi gun sinirim gecti bkraz sabahtan yazdim k.bakma cok geldim üzerine hakkini helal et diye ...
Bu bisey yazmadi en azindan sorun yok yazsaydi ben yazmicaktim
Bende swn busun insan yerine koyup bi sorun yok yazabilirdin grsmesekte olur fln yazdim yani olay tartismaya dönünce

Buda ki sinirden sanirim genelde tartisma olunca kiskirtir beni fahat birak yazacak bisey yok swnin okadar sorunlarin varken birde benimle ugrasma zeten son 1 haftadir hayatimda birisi var sana demedim yazip block cekti.. ki 1 hafta önce bi ayrilmaktan konustuhumuzda birdaha ayrilik kelimesini agzina alirsan ne sesimi ne güzümü göremezsin yazmisti ayrilmak kolaymi ne durmadan ayrilik diyosun dedi.. cogu kavgalarimizda görürsün su kizla resim cekicem sunu bunu yapcam kizlari kapinin önüne getirip delirticem seni diyen bi kisi o kizginlikla

Simdi arkadaslar bunun derdi amaci ne hayatinda biri varmidir ? Bi erkek bunu söylermi senden vazgecmem dedigi kadina .. yani sebebi nedir anliyamiyorum varsa aldatildim yani bunu oda biliyo böyle biseyi affetmem demistim neyaparsan yap aldatma olmasin demistim simdi neden böyle yazdi

Aradim hic bisekilde acmadi neden bilmiyorum biz genelde konusunca barisiriz ya o ya ben yumsar devam ederdik onun korkusumu kirginlikmi bilmiyorum ama acmadi bende yaptigina inanmiyorum ama yaptiysan diye birsürü bedualar ettim bi cvp gelmedi ki huyu öyle cvp vermez ama iste nebilim
Ne yapcam nasil olcak beyapmak istiyo bilmiyorum dogrumur onuda bilmiyorum ha bir haftadan beri hic bisey yazmadim oda yazmadi

Kizlar yardim neolacak böyle ne var aklinda cok uzun oldu hakkinizi helal edin..

Kavgalarda 3.bi kizdan bahsetmesi fazlaca abazalik. Yas kac erkek arkadasinizin 18alti mi? Yoluna bak o adamla curutme hayatini.. kiz gibi triplrr nazlar ayyyy midem

Ama genelde öyle oda der beni kimse cözemez diye bilmiyorum simdi derdi ne bu sekilde biseyin basit olmadigini bilmesi lazim ama iste anlamdim

Üstüne gitmişsin o da ayrılmanızı kolaylaştırmak için bahane üretmiş gibi geldi bana. Kiminin iş hayatı gerçekten zor. Benim de öyle. Dün 11de eve geldim, şuan kalktım ve tekrar işe gideceğim. Eşimle ilgilenmeyi bırak aklıma gelmiyor o kadar önemli şeyleri halletmem gerekli ki kimseyi gözüm görmüyor. Akşam aynı eve girmesek zor konuşurduk biz de. Stresli olabilir, işe yeni girdiyse kovulmamak, göze girmek için uğraşıyor olabilir. Başında her şeyi didikleyen ve ruhen onu yoran birileri olabilir. Zor yani herkesin iş hayatı aynı değil.

31 yasinda admlar genelde yazismayi sevmez canim .
ama gecen haftaki kavganizda senden baskasini sevmiyom demis benimde aklimda soru isareti kaldi hayir ne mana onu soylemesi

Bir sure bir sey yazmayin .Bekleyin, bir hafta aramamasi tuhaf, belkide gercekten baska biri var.Ben olsam bundan sonra kesinlikle aramam.

O hep öyle yaziyo sen bitanemsin fln herseyimsin gibi seyler asla vazgecmem der kadinimsin fln der yani evet üstüne cok gittim özür dilemesine ragmen ama o anki sinir iste

Bir sure bir sey yazmayin .Bekleyin, bir hafta aramamasi tuhaf, belkide gercekten baska biri var.Ben olsam bundan sonra kesinlikle aramam.
2 hafta görüsmedigimizde olmustu yani o yüzden emin degilim ya olsun yada olmasin .. sadece benimle birlikteyken bu karaktersizligi yaptimi soru isareti orasi..

Yani sira ben ona bu cvbi yazmadan k.bakma yazdim üzerine geldigim icin vicdanim rahat rahat uyuyabilim diye msj atmistim ardindanda öyle bi msj geldi sanki al bakalim cvbini rahat uyuda göreyim der gibi oldu

Çok itici bi cevap maksadı kızdırmaksa bunun bir sürü yolu var hemen başka kız muhabbeti böyle güveni sarsar.
Bence bekle biraz hayatında biri olsa da olmasa da yakında öğrenirsin.

Yani sira ben ona bu cvbi yazmadan k.bakma yazdim üzerine geldigim icin vicdanim rahat rahat uyuyabilim diye msj atmistim ardindanda öyle bi msj geldi sanki al bakalim cvbini rahat uyuda göreyim der gibi oldu
Tamam da, daha bir sey beli olmadan baska biri var demeside, artik beni rahatsiz etme ,der gibi olmus.Yani iliskiye nokta koymus.

Iste benimde aklimin almadigi orasi
Cok kizdiriyordu genelde kizlarla her tartisma görüsmemede yok sunu yapcam bunu edecem kizlari getircem cildirtcam ama face sifresi telefon faturali hattinin sifresine kadar var bende hani face sifresini istemedi nokta koyulmus olabilir ama bunuda istemedi olay cok tuhaf ne düsündügünü bilmiyorumki arkadasida sana okadar bagliydi yapmaz bisey söylemedi banada diyo olsa söylerdi yok sadece sen öyle ykildim fln yazinca belki zaman ayiramiyo sen bunaliyosun stresse girme mademki sorunlari yaratan benim cekilirim mutlu olur diye demistir belki diyo yada cok kizdirmissin özür dilemesine ragmen kabul etmeyince oda cildirip böyle bisey söyledi diyo oda kestiremiyo

Onu bile aramamis yani bana söyler konusuruz diye hani öyle bisey olsa yada nebileyim arkadina derdi öyle söyle yada kizla beraberse gösterirdi kizi nebileyim kafam karisti neyapmak istiyo bilmiyorumki

Bu adam evli olabilir mi?

çok mu seviyorsunuz evlilik falan mı düşünüyorsunuz?

ne iğrenç bir laf kızları kapının önüne getiricem,resim çektircem falan ne alaka?

hayatında biri varsa da yoksa da bunu bilemezsiniz. belki de onunla arası bozulunca "aşkım ben biraz kafamı toparlamak istemiştim ondan öyle dedim kimse yoktu" diye gelecek. sinek küçük ama mide bulandırıyor işte doğru ya da yalan her yönden ofsayt bi hareket

Ay bu ne ya? Ne olursa olsun böyle şeyler söylenir mi? Sakın arayıp sorma, yazarsa cevap verme.hayatindakine git hadi yallah de.tövbe est.daha neler göreceğiz

Aynen öyle yapcam ama biliyorum ben ona resti cekince o bisekilde geliyo yapamiyom fln diyo cok kavgalar ettik yani dahada büyük sekilerde hep kiskirti da bu cok agir sonucta ya bilmiyorum hic bisey bilmiyorum bana hep diyordu artik güven bana ben kari kiza bakmama sen varsin sende buldum herseyi diye gercektende herseyi birakti nr degisti kizlarin nrlarini sildi gece hayatini birakti kimse icin yapmamaisti arkadasi öyle diyo zaten onunda akli almadi bunlari yapiyo sonra böyle bi sey süphe nasil birakir diyo ..

Canım böyle bi insana güvenilir mi? Ağzından çıkanı kulağı duymuyor herhalde.ilerde evlenince gece eve gelmez arkadaşında kalır sana da "dostuma ev açtım"der.kanser olursun tövbe tövbe.bu defa öncekiler gibi öyle affetme, terbiyesiz adam ya

Neden ne olursa olsun aldatma olmasın diyip kendini küçük düşürdün ki? Koz olarak kullanıyor gibi gelmedi üçüncü kişiyi. İtiraf etmiş bence. Tamamen hayatımdan çıkarırdım ben olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…