Yardim edin kizlar lütfen !!

Kücük düsürme degil biz beraberligimiz sirasinda öyle konusuyorduk neolursa olsun aldatma olmasin ayeilalim yine neyaparsak yapalim diye ama o akli sira ben böyle gideyim canini bu sekil yakarim birde 1 haftadir diyo eee o bir hafta icinde ayniydik özür diledi kabul etseydim devam edicekti etmeyince üstüne yüklenince öyle yazdi sanirim cünkü zaten senin problemin varmis birde ben yapmiyayim deyip ardindan böyle yazmasi tuhaf oldum

Yani konustugumuz sey ayriliriz ama böyle bisey birbirimize yasatmayalim olur yani baskasina gönlü kayar insanlik hali ama resmen kiskirti yani iste cani yansin böyle konustuk ama ben böyle yapayim hesabi bilmiyorum kafam karisti

Ya ben erkeklerin okadarda dürüst olabilecegine inanmiyorum yatakta kari kizla yakalansalar bile bi aciklamalari olur oyle varliklar

Ki varsa ikimizi idare etme sansi yuksekken niye böyle yazsin ki böyle birini ne cevremde ne baska yerlerde görüp duymadim..

Baska biri var demek , pek canini acitayim anlaminda degil , can acitmak icin bir sure ayri kalalim diyebilirdi. bu lafin bana soylenmesi icin herseyin bitmesi lazim. Bekleyin ,insallah sizin dediginiz gibidir.Pek sanmiyorum

Valla bilmiyorum her kavgada böyke kari kizi ortaya atiyo gicik etmek icin en son kavgada mesela gidicem simdi biriyle beraber olcam dedi onunlada evlencem gör sen dedi blocku cekti 1.bucuk hafta sonra geldi kabul etmedim yeminler etti yapmadim bisey dedi telefonu verdi bak dedi tüm faturami cikar bisey yapmadim fln öyle devam etti oyuzden bilmiyorum.

C
Gunaydin kizlar bana akil verebilecek kimse yokmu yaa..
Canım bende yaşadım aynı şeyi sakın güvenme ona canını acıtsa da söyleyeceklerim bitmiş sizinki artık yapacak hiç birşey yok gibi hayat böyle geçmez , umarım karşına evleneceğin düzgün biri çıkar böylelerinden hayır gelmez canım

Bak cnm bnmde byle biri vardı ayrıldık artk umursamazlıgını kaldramadım sürekli msjlara gec cvp vermler falan sinirlenince baska kızlarla takılırm falan diyordu ona askm bitanem falan cok kullanrdı hep dayanamaz genede illa knusurdm bi gün dyanamadm ayrldm o ara esim cıktı karsıma tanıstk nisanlandk eşimin çalstıgı iş cok zor gerckten cok zor eve gelince yerinden bile kalmamıyor ama nişanlıyken uymaz dinlenmez bnmle knusrdu seven isteyen insan her türlü knusr cnm bnm eşim 12 de iştem gelrdi sabah 5 de giderdi uyumz sabah 5 kadar knusrdk onunla bosa zaman kaybettgm için cok pismanım snde bırak bnce dha fazla pişman olma peşinden kostkca bi yerleri kalkıyor ki biz suan 2 yıllık evlyz iş yerinde tlfn kullanmak yasak ama eşim 1 dk bile olsa zaman bulup bni ariyor insan isterse hersyi yapr kendini ezdrme dünyadaki tek erkk o degl hiç kimsede snden kıymtli degl kaderinse zaten gelp bulur seni meral etme umarım mutlu olrsun

Yağmur

Facebook şifresi şu bu sende olması birşey değiştirmez

Başka hesap açabilir, başka hat alabilir ki
Burada okuduğumuz yaşanan olaylar da gördük

Bunu sevgilin yapıyor demiyorum
Ama ben bir erkeğe sonsuz güvenmem
Güvenemem
Keşke o güveni verecek biri olsa

Bir arkadaşımız yazmış sevgilin 18 yaşında mı diye?
Ben de direk reşit mi diye soracaktım
Hiç mantıklı bir konuşmasını göremedim

Umarım hakkında hayırlısı olur

Aldatıp aldatmadigini bilemeyiz ancak arada saygı kalmamış kesinlikle. Size başkasına gidicem, diyen birini hayatınıza geri almamalıydınız. Velev ki gitmemiş olsun. Saygısız biri.

Aldatıp aldatmadigini bilemeyiz ancak arada saygı kalmamış kesinlikle. Size başkasına gidicem, diyen birini hayatınıza geri almamalıydınız. Velev ki gitmemiş olsun. Saygısız biri.
Bilemiyorum kafam karmakarisik derdini anlamiyorum ha ben hic bisekilde aramam msj yazmam o durumdan cok gurur var ama aklima takilan neden telefonda dwgilde msjla yazdi

Biz telefonla konusunca genelde yumsayacagimizi biliriz ama o acmadi
Iyikide acmadi o sinirle beler söylerdim bilemiyoeum ama neden msj yani.. ve önce tavirli sekilde senin problemleein varmis birde ben olmiyayim deyip ardindan hayatimda zaten biri var demesi sacma
Bunu yazan söylerdide okadar dürüstmüsya yani degilmi..

Iste tamda sorun orasi benim hayatimda baskasi olsa beklemez nrmi degisirdim ha facebook a gelince evet acabilir
Ama orda birsürü önemli fotolari varsi sakin silme sifre sende fln yapiyordu neden istemesin yani neden nrsi duruyo hala ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…