- 31 Ocak 2009
- 30
- 3
-
- Konu Sahibi pisipapatya
Ee sen o eve gidince de kocan ve kayınvaliden seni o hale getirecek. YAni kayın validen de hasta olmasa sana iyi davranmıyormuş. Ayrıca Kocan seni bu kadar umursamıyorken sen hala bekliyorsun. Madem seninle boşanmak istiyor hiç bekleme derim. Yarın çocuğun olduğunda ona da yansıcak bu durumlar önce BEBEĞİNİ düşünmelisin bence..'Benim dönme amacım kayınvalidemi o halde bırakıp geldigim icin duydugum vicdan azabı.Ne esimi ne digerlerini düsünüyorum.O kadını bu hale getiren onlar kocası ve kaynanası.Egerki kayınvalidem bu durumda olmasaydı geri dönmeyi asla düsünmezdim..
Arkadasim tamam bazi yerlerde haklisinda bazi yerlerde de abartmissin sanki... olayi tammi anlatmiyosun... hamilelikten neden utandin ben anlamadim... esimle aram iyi diyorsun esin seni arayip saydiriyor ... nedenini tam aciklarmisin olay neden bu kadar buyudu... su hamileligide lutfen hastalik gibi gormeyin ya ...'Bugün aradı esim ailemde yanımdaydı aradıgında benimle beraber dinlediler ne tepki vericek diye.Yok babasından özür dilicekmisim.Yok babannesi is yaparken düsüyomus.Annesi tek kolunla is yapmaya calısıyomus.Gelen giden nerde gelin diyomus millet yapıyomus onların islerini.Yapımı biliyo ya beni üzüp vicdan azabından kahretmek icin elinden geleni yaptı.Küfür etti.Bagrındı.Kapadık telefonu.Bende sonra watsaptan mesaj attım.Aynen sunları yazdım bebegin ilk ultrason görüntüsünü yolladım cevap bu saat oldu yok..
Bence de seni bildiği için vicdan yapmaya çalışıyor. Sen haksız değilsin bence. Kocan da sadece onlara bakman için seni çağırıyor gibi. Hissettiğini bilemiyorum ama bence ailenle kalman senin ve çocuğun için en iyisi gibi.'Bugün aradı esim ailemde yanımdaydı aradıgında benimle beraber dinlediler ne tepki vericek diye.Yok babasından özür dilicekmisim.Yok babannesi is yaparken düsüyomus.Annesi tek kolunla is yapmaya calısıyomus.Gelen giden nerde gelin diyomus millet yapıyomus onların islerini.Yapımı biliyo ya beni üzüp vicdan azabından kahretmek icin elinden geleni yaptı.Küfür etti.Bagrındı.Kapadık telefonu.Bende sonra watsaptan mesaj attım.Aynen sunları yazdım bebegin ilk ultrason görüntüsünü yolladım cevap bu saat oldu yok..
Valla bende bişe anlamadım bu durumdanMazosistmisiniz?
O zaman sende bebgini dusun ve stres yapma... takma yani sana ne dedi kp sen boyle uzuldun kanama olacak kadar....sen onlari bilerek evlenmisin simdi bunu one surmemelisin olan olmus basina kadinin hastalik gelmis sanada olabilirdi yada kendi annene... tamam ben sana haksizssin demiyorum ama fazla abartiyosun diyorum.. hamilesin hasta degilsin herseyi takmamalisin kp ne dedi sana sen evi terketcek kadar...'Arkadasım hamilelikten utandıgım falan yok yazdıgım yerleri iyi oku.Kayınpederin sana o sekilde hareket yapsa emin ol sende utanırdın.Ayrıca her seyi en ince ayrıntısına kadar bu durumumda anlatmaya calıstım.Esim benim yanımda olucagı yerde suclu oldugu halde ailesinin yanında.Ben karnımda bebegimle ailemin yanında.Beraber yasamayı bi düsün.Millet ayrıyken bile yapamıyo.Ben kaldıki Kv, kp, babannesiyle uğraşıyorum.Yazık günah degilmi bana bak kanamam oldu.Ya bisey olsaydı bebegime..
'Mazosist mi ? Zevk aldıgımımı düsünüyosun.Allahım benim yasadıklarımı sana yasatmasın.Cünkü yasasan bu sekilde konusmazdın.Benim yaptıgım insanlıgı onlara kimse yapmadı.Napıyım bebegimide o kadınıda düsünüyorum.Keske bu kadar düsünmesem.Bu kadar iyi olup ezdirmesem kendimi.Ama dedigim gibi durum farklı olsaydı ameliyat durumu olmasaydı bi kalemde silip atmıstım. .
arkadaşın kp'i biraz standartların dışında bir insanmış anladığım kadarıyla ve garip hareketlerde bulunuyormuş.arkadaşta onun bu tavrını bilip kırılmaktan korktuğu için hamileliğin bir süre söylenmemesini istemiş ama evdeki babaanne söylemiş.bunun üzerine kp hayvanlar üzerinden örnek gösterip doğurgan inek vs gibi hareketli betimlemelerle arkadaşın incineceği ki her insanın incineceği tavırlarda bulunmuş.bu noktadan sonrada olaylar çıkmış galiba.yani ben böyle anladım.O zaman sende bebgini dusun ve stres yapma... takma yani sana ne dedi kp sen boyle uzuldun kanama olacak kadar....sen onlari bilerek evlenmisin simdi bunu one surmemelisin olan olmus basina kadinin hastalik gelmis sanada olabilirdi yada kendi annene... tamam ben sana haksizssin demiyorum ama fazla abartiyosun diyorum.. hamilesin hasta degilsin herseyi takmamalisin kp ne dedi sana sen evi terketcek kadar...
Valla bende bişe anlamadım bu durumdan
Babasının evine gelmiş kocası umursamıyor hala kaynanamı o halde bıraktım diyor
Konu sahibi kaynanasını düşünecegıne kendini düşünse ya
Ve kocası aramış şimdi yazmış adam hala küfür etmiş yok özür dile bilmem ne anneme bak falan
Hala kaynanamdan özür dilerim diyor bişe anlamadım ben
Olmuyorsa zorlama sende. Elbette ki kimse boşanmak için evlenmez. Ama bence herkes söylüyor zaten bebeğinle birlikte yaşamalısın. Kocan hiç pişman değil sen evden gittiğin için. Boşuna kendini strese sokma derim. Hamilesin bebeğini düşün. Elbette zor bir durum ama bazen zorluklara alışmak gerekiyor. Allah yardımcın olsun..'Oraya dönersem ölücekmisim gibi geliyo nefes dahi alamıyorum.Bende isterdim iyi mutlu huzurlu bi yuvam olsun.Kim ister bosanmak icin evlenmek.Yuvasını yıkmak.Herkes iyi diye gidiyo.Kaldıki hamileyim.Bende bebegime babasıyla huzurlu güzel bi hayat vermek isterdim.Ama olmuyo hayat mı dersin kadermi.Bende isterdim evimde yemegim pissin ama olmayınca olmuyo iste. .