- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
-
- Konu Sahibi pisipapatya
Arkadaş ayıp dememiş.Abartmayın allah aşkına ya Hamile olduğunu söylemek niye ayıp olsun.
Olayın kilit noktası o ama konu sahibi hiç yazmamışBen de olay nasıl hakaretlere, ağlamalara, boşanmalara geldi onu anlamadım. Anlatmadığınız bir şey mi var? Hadi kayınpeder deli de kayınvalide niye ağlıyor? Eşiniz annesinin ağlamasından sizi sorumlu tutmuş. Niye?
bu ne ya,adam deli resmen. telefon edin deli gömleğiyle hastahaneye götürsünler bunu'Arkadaslar bugün doktora gittim.Cok sükür bebegimde bisey yok ama doktor cok dikkat etmemi söyledi.Bu yüzden hemen cevap veremedim size.Söyleki benim kayınpederim cok dengesiz biri bi babaya bi erkege yakısmicak hareketleri var.Gece otururken durduk yere ulur sonra birden durur aglar gibi bagırır cıkar balkona aynı sekilde devam eder bu hareketlerine.Ve yoldan gecen insanlar bile sasırır kalır.Neyse o gecede ben bulasıkları yıkarken durduk yere inek gibi anırmaya basladı bana inek muamelesi yaptı beni dogurgan hayvana benzetip diger ogluna amca amca dediler sarkısını söylemeye basladı.Ama hareketlerini görmeniz lazımdı.Cok ama cok utandım yerin dibine gectim ve esim sesini dahi cıkarmadı ben babanneye söyledinizmi cok utandım dedim oda surat yapıp yetistirdi o sırada bagrınmaya basladı.Deli diyorum ya size bi raporu eksik.Bende sessiz hemen acıp kapıyı indim evime.Kayınvalidem ameliyatlı oldugu icin o bagrısmalara agladı.Bu arada Allah ailemden razı olsun babam yarın esimi arıyıp gereken seyleri söylicek.Birde arkadasın biri demis kuzeni kayınpederiyle arkadas gibiymis.Acaba kuzeniniz kayınpederiyle berabermi yasıyo cok merak ettim.Aklı selim biri olsa bi baba gibi olsa bana bende arkadas gibi olurdum..