Yardım Edin..Esimin Ailesiyle Altlı Üstü Yasıyorum ve Hamileyim

hanimefendi sizde benim soyledigini soylemissiniz!
bende farli birsey soylemiyorum ki.
sizin yasadiklarinizi bilmiyorum anlattiginiz kadaroyla konusuyorum size acimayana sizde acimayin diyorum

Yani sizinki de iş mi kaynanan da dayanamadı torun haberini verdi eşine demek ki..
evlenmek seks yapmak ayıp değil de hamile kalmak mı ayıp çok saçma ben babama kendim hamileyim dedi sevinçten uçtu ben şahsen utanmıyorum..

Bir an kendimi gördüm karşımda bu kadar mı benzer eslerimizin aileleri.
Kayip ederim kufurbaz bir insan ve benim yanımda kayinvalideme etmedigini bırakmaz ve töbe aşa dine inanmadigini dile getirir zaten eşimin kardeşi de babasinin tipkisi oda kufurbaz ve dinden uzak.
Kayinvalidem hep çekmiş ve çekmeye devam eden bir kadın kendi halinde severim kendisini.
Eşim çok şükür ki Allah korkusu olan birisi merhametli babaya benzemiyor ve hep kızar deme öğle baba die..
ve bir ortama gittiğimizde kayinvalidem hep edilir çünkü kayinpedrim hep küfür eder..
rezil olur çıkarız ortamdan bana bir lafi k.pederimin geçmedi.
Zaten öğle bişi olsa eminim eşim savunmaya geçer seninki korumamis bişi dememiş hayret şaşırdım doğrusu..
Allah yardimci n olsun Birtanem zor çok zor bu konular. .

Kayınvaliden için niye dönüyosun ki kocan yalvarmadan uğrasmadan dönersen bi daha yaşarsın aynılarını..
ayrıca adam dengesiz deliyse boşverceksin olay çıkarmakla hata yapmışın evinden gitmen aileni araman sacma olmuş..
bi de kaynanayla yakın oturmak hata bastan..

'Esimle cok severek evlendik.Tam 8 yıl oldu.Kücük yerde yasadıkları ve 2 katlı evleri oldugu icin mecbur alt katlarına gelin geldim.Kira yada ev satın alıp bos yere para cıkmasın hazır ev var diye tamam dedik.Esim evlenmeden önce huzurlu olucagımın garantisini aileme verdi.Ama olmadı iste.Büyük yerde yasasaydık belki bi ihtimal durum farklı olurdu bilmiyorum.Olay cıkartmadım.Dursaydım sessiz kalsaydım dahada ezmesine maruz kalıcaktım.Sessiz sedasız o baska bi odada bagrınırken indim evime.Sonra olay büyüdü.Diyorum ya dengesiz belki dursaydım üstüme bile yürüyecekti.Esimde savunmayınca kendimi savunmasız hissettim.Daha sonrada esim mesaj attı ara aileni yoksa ben aricam diye bu sefer yapayalnız kaldım o yüzden aradım.Sen olsan benim durumumda aramazmıydın.Tam 2 yıl kan kustum bi kere bile belli etmedim ne aileme ne ailesine ama burama kadar geldi artık yeterr

Iste tam anlatmadigindan ne bilim insanlar farkli farkli allah yardimcisi olsun ne diyim tesekkurler sizede mesaj icin

Açıkcası aile çirkef ve sana huzur vermiyecekler hergün gözyaşı dikeceksen dönme

tesadüfen yazına denk geldim canım.. sanırım seninle fazlasıyla ortak yönümüz var 2 buçuk senelkde ben evliyim ve atlı üstlü oturuyoruz eşimin ailesile. kaynanamın aynı şekilde geçen sene göğüs kanseri olduğunu öğrendik ve daha bi çok şey.. dertleşmek için iyi bi karşılaşma oldu galiba..

onların sana ihtiyacı var...işte tam da bu sebepten seni el üstünde tutmaları gerek...ayrıca iki lafının biri kayınvalidem için gideceğim diyorsun....gerçekten bu sebepten gideceksen hiç gitme....hizmetçi misin, hastabakıcı mı?...insan eşi için gider,bebeği için gider...senin annen olsam asla böyle bir ortama kızımı göndermem...bana ne tutsunlar bir kadın baktırsınlar hastalarını,delilerini....

'aysima00 sanırım öyle oldu gercek adınmı yoksa takma adınmı bilmiyorum ama hayatlarımızın oldugu gibi isimlerimizde benzer.Esim o günden sonra bidaha aramadı.O evden ailem kanamamın oldugunu bu yüzden hastaneye götürceklerini söyleyip cıkardılar beni.Ben annesinin her durumunda yanında oldum.Kemoterapi alıyo sacları dökülüyo diye yıllardır kestirmeye kıyamadıgım saclarımı erkek berberine gidip kazıttım.Elinin altında telefonu esimi bırak annesi bile aramadı.Olsun ben insanlıgımı yaptımmı yaptım onlar beni ve bebegimi düsündülermi hayır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…