- 3 Nisan 2015
- 835
- 1.261
Peki boyle hayat nasıl?ben de öyle düşünüyorum , ama ona da kıyamıyorum.. çünkü gerçekten özünde çok iyi ve mazlum bi insan.. sadece bence psikolojik olarak rahatsız..
düzelebilir
yaşaya, yaşaya, törpülene törpülene, evet düzelebilir
ama çok zaman alır, yıllar alır!
var mı bu kadar zamanın? bu gencecik yılları böyle geçirecek ve onun düzelmesini bekleyecek kadar seviyor musun onu?
değer mi sence?
Düzelir şekerim ama şöyle düzelir.hiç mi düzelmez yaa
Peki boyle hayat nasıl?
Evet takıntılı, özünde herkes farklıdır. Hayata, kişiye gösterdiklerimiz bağlar bizi.
Bana kalsa ben de özümde farklıyımdır, gel gör gun içinde ki tavrımı.
Acıma , inan bana şuan ağlıyor ya, bir bakmışsın unutmuş.
Işe kendine değer vermeyle başlayabilirsin.
Yalnız bu adam sorunlu da değil bildiğin takıntılı psikopat bir şey. Ömrünü yer insanın. Hadi dırdırı tribiyle ömrünü yemesini geçtim bu takıntılar ileride şiddetlenirse ne olacak? O adamla görüştün, onu unutamadın fln gibi. O potansiyeli gördüm ben. Geçmişini de takmış kafaya seni de takmış hoş değil bu. Takıntılı adamdan korkarım. Aşk der o takıntıya aşk diye en pis şeyleri yaparlar. Dikkatli ol çok dikkatli ol. Belirtilerini veriyor bak. Bunları iyi değerlendir. Şu an az olan her huy ileride şiddetlenecek. Ufak gelen rahatsızlıkların büyük sorun olacak. Seni daha sıkmama çabasında az gösteriyor huylarını. O belirtileri iyi değerlendir. Başına bela alma sakın dikdat et
tövbe yaa.Düzelir şekerim ama şöyle düzelir.
Çok benzer bir hikayeyi benim üniversitedeki samimi bir arkadaşım yaşadı.
1.sınıftan 4.sınıfa kadar uzak mesafeli bir ilişki yürüttüler.
Arkadaşım çok neşeli biriydi zaten trakyalı vur patlasın çal oynasın ama işte basireti mi bağlıydı neydi o adamın sözünden hiç çıkmazdı.
Üni.de şenlikler başladığında kavga kıyamet hayır gidemezsin derdi,akşam bi eğlenmeye gidelim derdik hayatta göndermezdi düşün 5.5 saatlik yerden karışıyordu yalan söylese hemen anlıyordu telden aramayıp kontrol amaçlı yurt telefonundan arıyordu vs vs...
En sonunda noldu ? Bizim kızla ayrılmadan bitti diye haber bile vermeden gitti bir başkasıyla çaaaat diye evlendi.Fotoğraflarını görmese hala inanmayacaktı canım arkadaşım.
Yani ham kütük hali bizim kıza,mobilya hali elin kızına nasip oldu.
Canım inan bırak gitsin, böyle ömür geçmez, yaşadım oradan biliyorum.
Geçen birinin konusuna da yazmıştım, valla konuyu hatırlasam kopyala yapıştır yapıcam mesajımı.
Her şeyi sorun yapan insan kendisiyle beraber çevresindekilerinde yaşam enerjisini alıp gidiyor. Sevgiliyken anlamıyorsun, çekmeye çalışıyorsun falan ama ayrılınca hafifliyorsun inan bana. Ben karşımda sürekli kafasına bir şey takan, her derdi büyüten birini görmekten sıkılıyordum. En basitinden bir müzeye gidiyoruz iki dakika kuyruk bekliyoruz adamda bir surat bir surat. En son demiştim "utan ya çocuklu aileler bile var sırada, sağlıklı genç adamsın ne olmuş beklediysen" diye. Benden tepki görünce normale dönüyordu ama benim keyfim kaçıyordu.
Hatta niye kendine daha uygun, daha genç, eğitim olarak daha denk biriyle değil de benimle berabersin, bir gariplik var diye bile aklına takmıştı. Salak seni beğenmişim, seni seçmişim daha ne kurcalıyorsun :) Ayrıldık rahatım, iyi ki terk edilmişim :))
Sende ayrıl bu çocuktan, bir ağlar iki ağlar illa ki normale döner. Kendin gibi cıvı cıvıl, güçlü birini hak ediyorsun yanında. Eminim öyle daha güzel bir hayatın olacaktır.
offbay takıntıçok zor iş
offnolur azıcık biri de içime su serpsin.. ben iş vahimdi biliyordum da, bu kadar vahim olduğunu bilmiyordumç..
Izin verme bu halini elinden almasına. Kendi adıma yorum yaparsam ben kavgayı, huzursuzluğu sevmiyorum.Ahaa kavga çıktı çıkacak diye diken üstünde durup günümü zehir edemem.belkide dediğiniz gibidir. belki de, gerçekten ona acıdığım için berabermdir. çünkü mutlu olamiyorum. ben kalabalığı cıvıl cıvıllığı seviyorum, o sessiz sakinliği..