- Konu Sahibi DURUYAPRAK
1 yıllık evliyim şimdi boşanma aşamasındayız nedeni eşim ve ailesi düğünden sonra takıları başkasından aldıklarını öğrendım ve benden aldılar doğal olarak gerı vermelrı gerekıyor butun dugun borçlerını bıze ödettıler (takılardan kalanlarla çoğunu ızınsız almıslardı bıle en bastan esımın dedıklerı ev daha sonra ortalık malı hatta ablasının oldugu soylendı ve bızden kıra ıstedıler sureklı borcumuzun ne zaman bıtecegı ve onlara para vermemızı ıstedıler esım evlendıkten 2 ay sonra ısten ayrılmıs benım bılgım yok bundan bu zamana kadar da çalışmadı.benım borçları ode dıye verdıgım paralarıda harcamıs evın butun borcu yuku ustume kaldı.ailemin taktıklarınıda bozdurup aılesıne vermıs gırdıgı yerlerde 2 hafta çalıştıysa o parayı da babasına vermıs. Ablası gelıp hakaret edıyor kıra ıstıyor tamam dıyor babası geldı en son noktayı koymama sebep hakaret ettı gelın değilmişim eğitimime (üniversite mezunuyum) terbiyeme ve allahım şahit hiç kötü davranmadım bunca şey yapmış olmalarına ragmen sadece babasına sizin verdiğiniz eğitim de bu dedim evlendıgımde sıkıntılardan vucudumda yaralar cıkmaya basladı ve doktorlar çalışmamalısın demelerıne ragmen ben çalıştım eşim sabah işe ugurladı ve uykusuna devam ettı ..neyse o kadar çok şey var kı anlatmakla bıtmıyor sorun su ben eşyalarımı aldım ailemin yanına döndum cunku eşim senı mutlu edemıyorum gıt dedı ben onca seyı çekmış olmama ragmen ıkı cumleye sıgmıstım.eşim son hafta gece 23 -3 de gelmeye başadı ve ben tek basıma korkarım ve ramazan ben esım tek basına ıftar yapmasın dıye patrona hergun erken cıkmak ıcın konustum ama ben tek basıma yaptım .. Eşim kötü biri değildi ınanılmaz ustume tıtrerdı sevıyordu dıye bılıyorum..bır hafta oldu benı aramadı yada aılemı arayacak mı ?eşim benı koursaydı ve yalan söylemesydı işsiliğine de katlanırdım.. Onu özlüyorum ...canım acıyor.. Bana temızlıkte yemekte yardım ederdı hatta benden once kendısı yapardı.. Aılem severdı esımı esımde aılemı ama son yaptıkları.bunca seye ragmen ayrı eve tasınsam bırkez daha denesem dıye dusunuyorum bı yandan da benı aramadı bıle aılemıde annem aramıs sesını alınca kapatmıs telefonu kı annemı cok severdi..yardım edin lütfennn