evde barfix demirim var plates seti alıp günde 1 saat yapsam ip atlasam ve günde 3 bardak süt içsem işe yarar mı sizce? 18 yaşından sonra uzayan oldu mu ki ?Boyunu uzatmanın tek yolu biraz spor yapman. İlaçlar yada boy uzatma kürtleri bence boş. Yaşında geçmiş . Tek yok basketbol voleybol birazda spor.
Yom ya uzamıı ben voleybol oynadım hemde takımda reglı zamanından sonra boy uzamıo heraey bahane yanı 160 mısım ben ama okadar kac yıl voleybol oynadım uzmayınca uzamıo zayıflarsan uzmasın ama belın ıcelıce ıcın uzun gozukursun cunku bel gosterr yanı aslında onemlı olan baxak boyun ve belın bacak boyun kısa belın uzunsa zayıflayınca uzun gozukursun cunku belın ıncelır ama uzmasın sadce goz yanılgısı olur ama belın kısa bacak boyun uzunsa nerden kılo aldına baaglıHerkese iyi akşamlar. benim sorunum boyumla ilgili kaldım 1.58 de uzamıyorum 18 yaşındayım. 10 15 kilo fazlam var bu kilomu versem boyum uzar mı? uzun gözükür demiyorum arkadaşlar gerçekten uzar mı? 164 falan olmayı o kadar istiyorum ki. takıntılı bi şekilde yoldan geçenlerle farkettirmeden boyumu ölçüyorum napayım nasıl edeyim de uzayayyım
Birazda genetik tabikiYom ya uzamıı ben voleybol oynadım hemde takımda reglı zamanından sonra boy uzamıo heraey bahane yanı 160 mısım ben ama okadar kac yıl voleybol oynadım uzmayınca uzamıo zayıflarsan uzmasın ama belın ıcelıce ıcın uzun gozukursun cunku bel gosterr yanı aslında onemlı olan baxak boyun ve belın bacak boyun kısa belın uzunsa zayıflayınca uzun gozukursun cunku belın ıncelır ama uzmasın sadce goz yanılgısı olur ama belın kısa bacak boyun uzunsa nerden kılo aldına baaglı
Goren de kız 25 30 yaşlarda sanır. Daha 18 yaşında. Bu kadar umutsuzlandirmayin. Herkesin bünyesi farklı. Tabikide genetik bir durum. Biraz geç kalmış da olabilir. Ama hiç birşey imkansız değildir.Pek uzayacanı sanmıyorum bunye meselesı bıde ırsı oluo ha bıde beslenmene baglı kucuk yastaku bu satem sona vıtamın alsan neyıne
Tabikide kısa kalmadın. Öncelikle kendine güven ve hırs yap. Çok uzun olmama gerek te yok. Çok uzun olupta topuklu giyemeyen arkadaşlarım var . Oda kötü bir durumben şimdi kısa mı kaldım yabenim umudum vardı biraz oyy oyy
Benım bı ark varsı kız 147 dı vala bakın hata 25 yasındaydı bundan 2 sene evel ve bıldın cocuk gıbıydı ama cok sevgılısı vardı seksılık guzel oluo derı hep kıcın yere yakın olacak dıe nıe dıodum ole dıodu gecen koxama sordum gamze bole dıodu nıe ole dıodu sen erkksın deım guldu yanı ufak tefek bayan yatakta ıyı olrmus ole dedı ne alaka dedım ıstedın gıbı sekıl alyolrmıs arklar dıo ddı bende guldum ha sen denemedın yanı dıe xd gılduk gectıkKız uzayıp ne yapıcan, bodur tavuk her zaman piliçtir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?