yardım edin ablalaaaaarr

Bukadar ayrıntı vermiyeydin iyiydi, çocuğu korkutcan.

Kız olesın dedım kısa boyluluk ıyı evlenmıcekmı zamanınds kocası ıcı. Dıom kız ben xd

Kız ben 160 mısım uuzarsı. Spor yap ama zayıfla bence bak farkı goreceksın ben 160 sım 47 kıloydum sımdı hamıle oldum ıcın 55 kılo oldum bu bıle fark ettı boyumda kısaldım gıbı Ayıflayınca uzun gorunxen bak gor yanı 158 sen eyer en fazla55 kılo olmn lazım

Beden Eğitimi öğretmenimiz 24 yaşına kadar boyun uzayabileceğini ve boy uzatma egzersizlerinin olduğunu söylemişti. Bu egzersizleri internetten bir araştırın derim.

Ben 1.54 üm.Öleyim ben o zaman veya depresyona mı girsem.

o yüzden mi mankenlere bakarken ağızlarını kapatamıyorlar ama tabii şui varki hanım kızımızın bilmesi gereken uzun boy tek başına güzellik kriteri değil.

Bende boyumun uzamasini cok istiyorum ama bubla ilgili ufak arastirma yaptim boy uzama herketleri faln ama malesef 18 -19 yasindan sonra uzamiyomus netten arastirsan gorursun ama uzama sansida varmis boy uzama herketleri fln yap belki uzarsin esneme ziplama gibi barfikste var hareketlerin icinde netten bakarsan bulursun

Amann canim herkess uzun deil ki esin de senden bi 15 santim uzun olsaa mesela cokta guzll durursunuz sen de topukli giyinirsin dengelenir

Geçmiş bir durum yok daha 18 yaşındasın 22 yaşına kadar çok yavaş bir şekilde boyun uzar basketbol oyna süreklı zıpla barfıks çek 1.65 falan olursun merak etme. Boy uzunluğunun %75′ i genetik olduğu için kısa boylu birinin basketbol oynayarak boy uzatması mümkündür ama genetiğinde uzun boylu olan biri basketbol oynayarak çok daha uzun boya ulaşabilir. Kısa boylu kişilerin boy uzatması için daha çok basketbol oynaması gerekir. Süt içerekte boy uzamasına yardımcı olabilirsin. Ayrıca Boyun uzaması için; kemik büyüme hücrelerinin faal olması ve kapanmaması gerekir. Büyüme hücreleri kapanmışsa, ne ilacı verirseniz verin, hangi sporu yaparsanız yapın boy uzamaz.

Boyunu uzatmanın tek yolu biraz spor yapman. İlaçlar yada boy uzatma kürtleri bence boş. Yaşında geçmiş . Tek yok basketbol voleybol birazda spor.

18 yaşından sonra 1-2 cm uzamak mümkün.Basketbol,yüzme,pilates yardımcı olabilir.Supradyn gibi bir vitamin kullanabilirsin.Ayrıca güneşe çıkmak da etkili diye düşünüyorum.20-21 yaşına kadar uzayan biliyorum,ümitsizliğe kapılma ama 158 boy kötü değil.

Canım bayan reglı donemınden sonra pek uzmaz bu tıbben kaıtlanmıstr hormon meslesı yanı 158 kısa deıl bence ben 160 mısım turk bayanı ıdal bence
Ben uzadım bu saçma. 15 yasimda regl oldum 21yasima kadar uzadim.
Canim sana da tavsiyem evde sürekli yukari zipla. Potaya basket atar gibi. Ben hep yaptim hala yaparım Ben 18 yaşinda 159 falandim şimdi 162.

Uzamazsin zorlama onun yerine hobi edinsen senin için daha iyi olur çünkü hem yeteneğin ortaya çıkar hem de kendini mutlu hissedersin

uzamazsin diyenlwre bakma.doktora git o sana uzayip uzamayacagini bakar soyler.ne yapacagini da soyler.21 e kadar uzanir hem

Bence altı santim birden uzamazsın

benim için 2 3 cm bile o kadar değerli ki olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…