• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin ablalaaaaarr

Mervelf36

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
45
10
18
Ankara
Herkese iyi akşamlar. benim sorunum boyumla ilgili kaldım 1.58 de uzamıyorum 18 yaşındayım. 10 15 kilo fazlam var bu kilomu versem boyum uzar mı? uzun gözükür demiyorum arkadaşlar gerçekten uzar mı? 164 falan olmayı o kadar istiyorum ki. takıntılı bi şekilde yoldan geçenlerle farkettirmeden boyumu ölçüyorum napayım nasıl edeyim de uzayayyım :mad::mad:

Boyunu uzatmanın tek yolu biraz spor yapman. İlaçlar yada boy uzatma kürtleri bence boş. Yaşında geçmiş . Tek yok basketbol voleybol birazda spor.

Boyunu uzatmanın tek yolu biraz spor yapman. İlaçlar yada boy uzatma kürtleri bence boş. Yaşında geçmiş . Tek yok basketbol voleybol birazda spor.
evde barfix demirim var plates seti alıp günde 1 saat yapsam ip atlasam ve günde 3 bardak süt içsem işe yarar mı sizce? 18 yaşından sonra uzayan oldu mu ki ?

Canım uzamak için yasin biraz geçmiş . Sütle falan biraz zor hatta baya zor . İp atlamak falan olabilir ama ben sana basketbol ve voleybol öneririm. Herhangi bir okul bahçesinde yapabilirsin bunu. Ama düzenli yapman gerekiyor . Çok iyi bir yöntem bence. Olmadı bi spor salonuna gidebilirsin çok pahalida değil ayrıca. Onlar sana daha iyi bir yöntem geliştirebilir. Dediğim gibi en basiti basketbol vs. Birde ailede genetik olabilir.

ben tesettürlü olduğum için okul bahcesi biraz sıkıntı olabilir benim için. peki evde bi yer belirleyip gün içinde oraya zıplasam dokunmaya calıssam olur mu ki?

Herkese iyi akşamlar. benim sorunum boyumla ilgili kaldım 1.58 de uzamıyorum 18 yaşındayım. 10 15 kilo fazlam var bu kilomu versem boyum uzar mı? uzun gözükür demiyorum arkadaşlar gerçekten uzar mı? 164 falan olmayı o kadar istiyorum ki. takıntılı bi şekilde yoldan geçenlerle farkettirmeden boyumu ölçüyorum napayım nasıl edeyim de uzayayyım :mad::mad:
Yom ya uzamıı ben voleybol oynadım hemde takımda reglı zamanından sonra boy uzamıo heraey bahane yanı 160 mısım ben ama okadar kac yıl voleybol oynadım uzmayınca uzamıo zayıflarsan uzmasın ama belın ıcelıce ıcın uzun gozukursun cunku bel gosterr yanı aslında onemlı olan baxak boyun ve belın bacak boyun kısa belın uzunsa zayıflayınca uzun gozukursun cunku belın ıncelır ama uzmasın sadce goz yanılgısı olur ama belın kısa bacak boyun uzunsa nerden kılo aldına baaglı

Canım o kadar bilemiyorum . Madem basketbol yapamiyosun. Evde ip atla birazda internetten arastir. Ona göre yardımcı bi yiyecekler bul ip atla. ayrıca boyun çok çok kısa değil. Kiloluysan o yüzden öyle gozukuyordur .biraz zayıflamaya bak. Boyun en azından daha iyi durur . Ve kendine bu kadar dert etme.

Pek uzayacanı sanmıyorum bunye meselesı bıde ırsı oluo ha bıde beslenmene baglı kucuk yastaku bu satem sona vıtamın alsan neyıne

Yom ya uzamıı ben voleybol oynadım hemde takımda reglı zamanından sonra boy uzamıo heraey bahane yanı 160 mısım ben ama okadar kac yıl voleybol oynadım uzmayınca uzamıo zayıflarsan uzmasın ama belın ıcelıce ıcın uzun gozukursun cunku bel gosterr yanı aslında onemlı olan baxak boyun ve belın bacak boyun kısa belın uzunsa zayıflayınca uzun gozukursun cunku belın ıncelır ama uzmasın sadce goz yanılgısı olur ama belın kısa bacak boyun uzunsa nerden kılo aldına baaglı
Birazda genetik tabiki

Aynen arkadasa katılyorum 158 orta yanı normal kısa dıyınce bence 150 155 fln oluo benım bı arkadasım vardı boyu 155 dı mesela co zayıftı bwnlwymıa gıbı duruyodu yan yana gelınxe fark anlasılıodu ama 158 cok kısa deıl bı 8 9 santım topıklu yasa dolgu topuk ayakboda gıyebılrsın takıntı yapma benımde boyum160 takıntı yok bende gerkınce topuklu gıyorum esımın boyı 175 topıklu gıyınce cenesını gecıom yetıo bıze xd

Pek uzayacanı sanmıyorum bunye meselesı bıde ırsı oluo ha bıde beslenmene baglı kucuk yastaku bu satem sona vıtamın alsan neyıne
Goren de kız 25 30 yaşlarda sanır. Daha 18 yaşında. Bu kadar umutsuzlandirmayin. Herkesin bünyesi farklı. Tabikide genetik bir durum. Biraz geç kalmış da olabilir. Ama hiç birşey imkansız değildir.

Boyum tam 150 ;-) Senin yasindayken nasıl üzülürdum anlatamam. Ama inan cekiciligin boyla kiloyla pek bir alakasi yok. Voleybol, yoga, pilates yaparsan ciddi degisiklikler elde edersin. Onun haricinde protein ağırlıklı beslenmen lazım. Et, süt, yumurta, yoğurt. Bunlar boy uzatır. Ben denedim mi? Senin yasindayken denemedim. Sporu iki yildir düzenli yapıyorum. Yemek duzenim de 1 senedir daha düzgün. Eğer çok rahatsiz oluyorsan yazdıklarımı dene derim.

Canım bayan reglı donemınden sonra pek uzmaz bu tıbben kaıtlanmıstr hormon meslesı yanı 158 kısa deıl bence ben 160 mısım turk bayanı ıdal bence

Kız uzayıp ne yapıcan, bodur tavuk her zaman piliçtir.:-)
Benım bı ark varsı kız 147 dı vala bakın hata 25 yasındaydı bundan 2 sene evel ve bıldın cocuk gıbıydı ama cok sevgılısı vardı seksılık guzel oluo derı hep kıcın yere yakın olacak dıe nıe dıodum ole dıodu gecen koxama sordum gamze bole dıodu nıe ole dıodu sen erkksın deım guldu yanı ufak tefek bayan yatakta ıyı olrmus ole dedı ne alaka dedım ıstedın gıbı sekıl alyolrmıs arklar dıo ddı bende guldum ha sen denemedın yanı dıe xd gılduk gectık

uzunları helede bacak boyu uzunları görünce içim gidiyo ne vardı diyorum bende 168 olsaydım. ne kadar umursamayım desem de üzülüyorum. daha bunun eşimin boyu nasıl olacak yan yana nasıl dururuz ki diye düşünmeleri bile var :KK48:

Back
X