malesef anlaşılıyor..belki evlilikten önce anlaşılmaz belki ama tekrar jamile kaldığı zamana eğer sorunlu bir gebelik olursa doktor ilki kürtaj oldugu için vs.gibi cümleler kurabilir..Allah yardımcısı olsunMerhaba bir arkadaşım sevgilisinden hamile kaldı ve sevğilisi terk etti ve hamile olarak kaldı bebeği aldırması gerekiyordu ve aldırdı evleneceği kişi şüphe etmiş galiba kızdan bunu öğrenmek istyor arkadaşımda söylememiş böyle birşey oldugunu normal olarak ya anlarsa diye korkuyor böyle bir durumu doktor haric veya doktor konturolü ile anlaşılırmı ??? Acil yardım...
Üzerinden 6ay geçince anlaşılmıyormuş. Ben ilk düşüğümden sonra kürtaj gördüm. 2.hamileliğimde doktor ilk gebelik diyodu hayır dedm kürtajım var daha önceden. Üstünden 6 ay geçince rahim kendini tamamen toparlar o yüzden biz anlayamayız dedi.Ne kadar doğru bilemem. UMARIM ARKADAŞINIZIN İŞİNE YARAR BU BİLGİ
Valla tebrik ediyorum hanımlar sizi. Göz göre göre yolunu yapıyorsunuz kızın. peki bu çocuğun ana-babası yok mu? sizin oğlunuz böyle kandırılırkende böyle tavsiyeler verebilir misiniz? Hani savunduğunuz dürüstlük hani sağlıklı evlilik. Ben inanmıyorum. Eşiniz sizlere en ufak bir ihanet ( yalan söylemede olabilir) de bulunca yeri göğü birbirine katarsınız. ama tanımadığınız çocuğa böyle bir yalan söylenecek göz yumup birde yolunu gösteriyorsunuz. Allah'tan korkun. Yarın bunlar sizin önününe gelecek. Forumda yorum yapıp geçerim değil. O yorumu yazan parmaklarınız dile gelip anlatacak. resmen kızın yaptığına ortak oluyorsunuz!
Canım sanırım yanlış alıntı yaptın. Hoş karşıladığım için yazmadım başımdan geçen bi örenği verdim. 3,5 yıldır çocuk diye deli olan biriyim. Çocuk aldırmayada tamamen karşıyım. Milletin zevki için o masum bebeklerin haklarını sonuna kadar savunurum. Kız bize ne yapıyım diye sormamış anlaşılırmı demiş. Yaptığının cezasını o çekicektir. Rabbim bana bir melek vericekmi diye gün sayarken çocuk aldıranların yardımcısı olmam yani.
Yanlış anlıntı yapmadım... Başından geçeni anlatıyorsun 6 ayda rahminin düzeldiğini söylüyorsun umarım bu bilgiler işine yarar diyorsun. Ben yanlış okumadım değil mi ? Daha ne olacak. Yemek tarif eder gibi yolunu anlatmışsınız. Düşükle Kürtaj çok başka birşey ... Zevki yüzünden çocuklara kıyanların sayısı o kadar çok ki ama kınamıyorum. Benimde kız evladım var. Allah'ım o günü gösteermesin yaşatmasın, şeytana uyupta yolundan ayırmasın. Her zaman duam bu. Kınamaya başlayacağım anda böyle dua ediyorum. Ama bu işi yapıpta sonra pişkin pişkin ister kendi isterde dolaylı olarak yardım istemesinide hazmedemiyorum. Bizleri burda günahlarına ortak ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?