Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MR sonıcum da 12 mm bi kalınlık yazıyor nette bakınca geniz eti kanseri diye çıktı direk evet nete inanmamak gerekiyor ama içime akşam akşam kurt düştü 3 küçük çocuğum var ve moralim çok kötü
Belkide enfeksiyon durumunda kalınlaşma olmuştur yani küçük çocuklarda bile geniz eti kalınlaşması görülebilir enfeksiyon durumunda bence kötüyü düşünme ciddi bişey olduğunu hiç sanmıyorum yinede çok geçmiş olsun
Belkide enfeksiyon durumunda kalınlaşma olmuştur yani küçük çocuklarda bile geniz eti kalınlaşması görülebilir enfeksiyon durumunda bence kötüyü düşünme ciddi bişey olduğunu hiç sanmıyorum yinede çok geçmiş olsun
MR sonıcum da 12 mm bi kalınlık yazıyor nette bakınca geniz eti kanseri diye çıktı direk evet nete inanmamak gerekiyor ama içime akşam akşam kurt düştü 3 küçük çocuğum var ve moralim çok kötü
Allah korusun
Zaten bir emar sonuçları beni de mahvediyor çektiremiyorum çektirsem soğuk terler döküyorum sonuçları öğrenene kadar ne yazıcaz böyle bilmiyorum