Yardım edermisiniz

smyrna9088

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
2
0
1
34
MR sonıcum da 12 mm bi kalınlık yazıyor nette bakınca geniz eti kanseri diye çıktı direk evet nete inanmamak gerekiyor ama içime akşam akşam kurt düştü 3 küçük çocuğum var ve moralim çok kötü

Eklentiler

• IMG_3043.png
    IMG_3043.png
    101,9 KB · Görüntüleme: 25
Belkide enfeksiyon durumunda kalınlaşma olmuştur yani küçük çocuklarda bile geniz eti kalınlaşması görülebilir enfeksiyon durumunda bence kötüyü düşünme ciddi bişey olduğunu hiç sanmıyorum yinede çok geçmiş olsun ♥️

Belkide enfeksiyon durumunda kalınlaşma olmuştur yani küçük çocuklarda bile geniz eti kalınlaşması görülebilir enfeksiyon durumunda bence kötüyü düşünme ciddi bişey olduğunu hiç sanmıyorum yinede çok geçmiş olsun ♥️
İnşallah öyledir ciddi bişey yoktur patalojik bulgu yoktur diyo ama o kalınlığı yazdığım an nete dünya başıma yıkıldı

MR sonıcum da 12 mm bi kalınlık yazıyor nette bakınca geniz eti kanseri diye çıktı direk evet nete inanmamak gerekiyor ama içime akşam akşam kurt düştü 3 küçük çocuğum var ve moralim çok kötü
Allah korusun
Zaten bir emar sonuçları beni de mahvediyor çektiremiyorum çektirsem soğuk terler döküyorum sonuçları öğrenene kadar ne yazıcaz böyle bilmiyorum

Back