1-2 kere buluştuğun bir insanla nasıl hemen evlilik planları yapılabilir aklım almıyor doğrusu. Kuzeninizin nişanlısının arkadaşına pek güvenmeyin derim. En azından ben olsam güvenmezdim, evlilik hayallerini 2 günde kurabilen birine.
Maddi durumu geçtim, o beraber kurulur, edilir. Hangimizin anne babası kurulu düzene yerleşmiş ki. Siz de çalışır, eve katkıda bulunursunuz. Ancak akraba evliliğinin çok daha önemli tehlikeleri var. Ailenizde önemli bir kalıtımsal hastalık varsa eğer ileride olacak çocuğunuzda ortaya çıkma şansı defalarca katlanıyor. İleride doğacak yavrunuzu düşünün, bebeğinizin sağlığını şansa bırakmaya hazır mısınız?
Eğer hazırsanız, aşkınız gerçekten o kadar büyükse, ki anlattıklarınızdan yola çıkarak şüpheleriniz olduğunu düşünüyorum, önce annenizle konuşup yumuşatmanız lazım. Sevgilinize de, "Bak başka taliplerim oldu, ama ben geri çevirdim. Ailemle karşı karşıya geldim. Artık senin de bu konuda bir adım atmanı istiyorum." Gibi güzel bir tavırla fevri hareketlerde bulunmadan durumu açıklamanız gerek diye düşünüyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.