• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edermisiniz.. yorumlarınıza ihtiyacım var

Alondraaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
461
94
123
merhaba arkadaşlar öncelikle.. hemen konuya başlamak istiyorum.. en son annemle sevdigim kişi arasında kalmıştım. konularım arasında var ama bunu özet geçeyim sizlere.. annemin halasının oglunu seviyorum ben. 4 yıllık bi ilişkim var. annem istemiyor bu kişiyi annesini sevmiyormuş durumları iyi değilmiş falan filan.. en son sevdigim kişiyle telefonda konuşurken annem dinlemiş ve ortalıgı ayaga kaldırmıştı . bana ya o ya ben demişti. eger onunla evlenirsen benim senn gibi kızım yok dedi ..

bu olay olmadan iki gün önce benim kuzenimdeki eteklerimi almaya gidiordum.. tam ben yoldayken telefon etti '' nişanlımda geliyo avm ye gidelim mi diye '' ben ne kadar yok desemde anlatamadım gittik.. nese bi baktım nişanlısı bu ve bi arkadaşları var. bu arkadaş dedigim kişi kuzenin nişanlısının akrabasıymış. meger beni görmesi için çagırmışlar onuda. oda görünce tmm bi görüşelim bellimi olur falan demiş benden için.. ben bunu akşam eve gidince anlattılar tbi.:30:.
ben istemedigimi söyledim. ( sevgilim oldugunu bilmiyor kuzenim biraz aramız bozuktu o yüzden )

anneme yakalandıgım gün vermiceksin öylemi dedim evet vermicem dedi.. benm de bi an kuzenin beni gösterdigi çocuk geldi aklıma sinirle anneme böle böle oldu dedim. annemde hemen tanışın görüşün bellimi olur bu işler dedi .. o kadar kafam karışıktıki nerdeyse 1 hafta dışarı çıkmadım yataktan.. annem hep geliyor bana baskı yapan sözler söylüyordu.. bi gün akşam telefonuma bi mesaj geldi. bu kişiden. ( sevdigim çocuga annemi ara belki sen arasan yumuşar dedim tmm arıcam dedi ama aramadı .. arayamam dedi bana ona çok sinirliydim aklıma annemin dedikleri gelmişti biliyorum belki bahane bunlar ama işin aslı böyle ) bende bu kişinin mesajlarını cvpladım. :26: 1 gün sonra kuzenim nişanlısı bu gelmişler beni çagırdılar 1 saat durur olmucagını benim aklımda kalbimde başka birinin oldugunu söylemek için gittim eve dönerim diyordum ama bırakmadılar bir türlü.. tanıştırdıkları çocuk benim resmimi ailesine göstermiş. ciddi.. sürekli evlilik planları yapıor. seni söyle mutlu ederim böle mutlu ederim dedi bugun kendisine dedim konuşmayalım die aradı bi sürü şey söledi ama ben kendisine aklımda başka birisi var dedim.. unutamıyorum dedim .. bana grursuzum dedi bi sürü laf etti.. :50: beceremedim. ne yapmam gerektigini bilmiyorum yanlış yaptım diyorum kendime aldattım sevdigim çocugu :( vicdan azabı çekiyorum ..

yorumlarınıza ihtiyacım var.. :43:

Son düzenleme:
yanlış anlama ama bu yaptıkların çok iğrenç
ya sevgilini sevmiyorsun ya da ailenden kaçmak için çocuğu kullanıyorsun. illa evlenmek mi istiyorsun?
ailenin baskılarına dayanamayıp sevgilinden ayrılsan anlarım ancak bir çocukla görüşüp ve bahane bularak(sevgilime ara dedim annemi aramadı ona kızdım vs vs) sevgilini aldatmanı, onunla kesin olarak ayrılmadan başka çocuk ayarlamanı asla asla onaylayamam.
ilkinde haberin olmaz ancak ikinci kez buluşmaya gittiğnde başına gelecekleri az çok biliyordun (çocugun da geleceğini vs)
neyse sen 1. şuan sevgilini aldatıyorsun 2. bizden ne cvp istiyorsun?

ayrılabilirsin, aileni karşına alamayacağını düşünerek ancak böyle hemen biriyle bir beraberlik yaşarsan çok ayıp olur. yanlış olur. o çocuğun nesi iyi ki annen onaylıyor senin de kafan karışıyor? eğer aman evleneyim gideyim diyorsan yanlış edersin.sevgilinle de ayrılmadan bir daha çocukla görüşme derim. olur da beraber olursanız ileride senin onunla görüşürken aslında daha sevgilinin olduğunu da bilecek. sence hoış bir görüntü mü bu?

Yaşınız kaç..
Niye herkes sizi biri ile tanıştırıp ciddi bir ilişki atmanız için seferber olmuş anlayamadım.İşleri güçleri yok, seninle bi uğraşıyorlar..
Senin bu olan bitenlerden haberin yok bir kere.. Kuzenin nişanlısı ve aralarında planladıkları bu kurgunun kurbanı olmuşsun..
Ama en başında hata yapmışsın..
Kuzenin sevgilin olduğunu bilsin veya bilmesin sen o ortama zorla soktuklarında dahi '' kusura bakmayın benim sevdiğim bir insan '' var demeliydin ve o anda çekip gitmeliydin..
Bak en başta tepki göstermedin diye herkes kendi kafasına göre birşeyler planlamış.. Üzülen sen oldun..

yanlış anlama ama bu yaptıkların çok iğrenç
ya sevgilini sevmiyorsun ya da ailenden kaçmak için çocuğu kullanıyorsun. illa evlenmek mi istiyorsun?
ailenin baskılarına dayanamayıp sevgilinden ayrılsan anlarım ancak bir çocukla görüşüp ve bahane bularak(sevgilime ara dedim annemi aramadı ona kızdım vs vs) sevgilini aldatmanı, onunla kesin olarak ayrılmadan başka çocuk ayarlamanı asla asla onaylayamam.
ilkinde haberin olmaz ancak ikinci kez buluşmaya gittiğnde başına gelecekleri az çok biliyordun (çocugun da geleceğini vs)
neyse sen 1. şuan sevgilini aldatıyorsun 2. bizden ne cvp istiyorsun?

ayrılabilirsin, aileni karşına alamayacağını düşünerek ancak böyle hemen biriyle bir beraberlik yaşarsan çok ayıp olur. yanlış olur. o çocuğun nesi iyi ki annen onaylıyor senin de kafan karışıyor? eğer aman evleneyim gideyim diyorsan yanlış edersin.sevgilinle de ayrılmadan bir daha çocukla görüşme derim. olur da beraber olursanız ileride senin onunla görüşürken aslında daha sevgilinin olduğunu da bilecek. sence hoış bir görüntü mü bu?

ben bahane üretmiyorum.. yaptıgım hatanın farkındayım. ama igrençsin dmek biraz agır oldu bence.. bende ztn görüşmek istesem şuanda burdan yardım istemezdim.. ailemden kaçmak gibi bi derdim yok onlar sevdigim kişiyi istedigimi ögrenince beni başkalarıyla evlenmeye zorladılar bu tanışmamı istedikleri 20. kişi belkide . hiç birine evt demedim hiç biriyle görüşmedim ama en son şeytana uydum.. buraya günah çıkarmak adına gelmedim ztn.. ben vicdanen rahatsız oldum. kendim vermedim numaramı kuzenim vermiş.. böle böle benim niyetim ciddi dedi bana bende istemedigimi sölemek aklımda başkasının oldugunu söylemek için gittim. benm gönül eglendirmek gibi bi düşüncem yoktu..

Yaşınız kaç..
Niye herkes sizi biri ile tanıştırıp ciddi bir ilişki atmanız için seferber olmuş anlayamadım.İşleri güçleri yok, seninle bi uğraşıyorlar..
Senin bu olan bitenlerden haberin yok bir kere.. Kuzenin nişanlısı ve aralarında planladıkları bu kurgunun kurbanı olmuşsun..
Ama en başında hata yapmışsın..
Kuzenin sevgilin olduğunu bilsin veya bilmesin sen o ortama zorla soktuklarında dahi '' kusura bakmayın benim sevdiğim bir insan '' var demeliydin ve o anda çekip gitmeliydin..
Bak en başta tepki göstermedin diye herkes kendi kafasına göre birşeyler planlamış.. Üzülen sen oldun..

gerçekten öyle oldu ve çıkmazın içine düştüm sanki.. :43:

Sorunlu bir ilişki yaşıyorsunuz,kimse bir adım atmadığı içinde arada kalıyorsunuz anladığım kadarıyla.
Bu da sizi yıpratmış.Ne kadar seviyorum derseniz deyin bunca sorunun arasında sağlıklı bir şekilde yürüyemezdi.
Zaten sizde de ilk çatlakları vermiş.Başka biri ile bu denli görüşmeniz bile aslında artık yeteri kadar sevmediğinizin göstergesi.
En güzeli her iki tarafıda hayatınızdan çıkarmanız.

Sevgilini aldatmissin; seninle tanisan beyfendiyi aldatmissin hic bahane arama tatlim. Kimse kimseyi zorla tanistirmaz bal gibi sen istemissin. Sevgilini de sevdigin yok kandirma kendini. Annene anlatip tanimaya bile karar vermissiniz. Susayim en iyisi

Çok ilginç olaylar. .anneniz sizi maddi durumu iyi olan biriyle evlenmenizi istiyordu ee bu çocuk o şekil mi..hayir kuzenle cok samimi değilsiniz ya da kavgali mi neyse sizinle tanışması için birini getiriyor..valla olaylar olaylar

Canim sen birak akrabani. Yani dusun senin kizin senin halanin oglunu sevcek olcak ismi? Kanindan olmayan milyar insan var suan karsina cikan gibi. O yuzden bence sen bu cocukla bi dene derim ben eger geri donusunuz varsa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bide annen bence maddiyata baglamis bilerek. Buyuklerinin sozunu dinle derim ben!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1-2 kere buluştuğun bir insanla nasıl hemen evlilik planları yapılabilir aklım almıyor doğrusu. Kuzeninizin nişanlısının arkadaşına pek güvenmeyin derim. En azından ben olsam güvenmezdim, evlilik hayallerini 2 günde kurabilen birine.

Maddi durumu geçtim, o beraber kurulur, edilir. Hangimizin anne babası kurulu düzene yerleşmiş ki. Siz de çalışır, eve katkıda bulunursunuz. Ancak akraba evliliğinin çok daha önemli tehlikeleri var. Ailenizde önemli bir kalıtımsal hastalık varsa eğer ileride olacak çocuğunuzda ortaya çıkma şansı defalarca katlanıyor. İleride doğacak yavrunuzu düşünün, bebeğinizin sağlığını şansa bırakmaya hazır mısınız?

Eğer hazırsanız, aşkınız gerçekten o kadar büyükse, ki anlattıklarınızdan yola çıkarak şüpheleriniz olduğunu düşünüyorum, önce annenizle konuşup yumuşatmanız lazım. Sevgilinize de, "Bak başka taliplerim oldu, ama ben geri çevirdim. Ailemle karşı karşıya geldim. Artık senin de bu konuda bir adım atmanı istiyorum." Gibi güzel bir tavırla fevri hareketlerde bulunmadan durumu açıklamanız gerek diye düşünüyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back