Merhabalar ben burda yeniyim çok fazla Bilgim yok burası hakkında doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum bi konuda birilerinin yardımına ihtiyacım var şöyle bi konu benim düğünüm var ve gündüz olacak nikah da düğünün içinde olacak ama nikah saatini 14.30 a aldık düğünü kaçta başlatacağımıza bi türlü karar veremedik bu konuda fikir verebilecek olan var mı ya da böyle bi durum yaşayan lütfen yardımcı olun
Merhabalar ben burda yeniyim çok fazla Bilgim yok burası hakkında doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum bi konuda birilerinin yardımına ihtiyacım var şöyle bi konu benim düğünüm var ve gündüz olacak nikah da düğünün içinde olacak ama nikah saatini 14.30 a aldık düğünü kaçta başlatacağımıza bi türlü karar veremedik bu konuda fikir verebilecek olan var mı ya da böyle bi durum yaşayan lütfen yardımcı olun
Davetiyeye 14:00 yazin, siz de bi 10-15 dk gec çıkarsınız. Bizim de davetiyede 19:00 yazıyordu, nikah 19 30 a almistik ama anca iste 19 45 filan olmustu çıkmamiz.
Bir kaç sefer gündüz yapılan düğüne gitmiştim genelde 13:30 yazıyordu bence siz de 13:30 yazdırın davetiye ye anca gelir insanlar diye düşünüyorum akşam düğünlerinde de genelde 7 yazılıyor başlaması 8 buluyor benim gördüklerim gelin-damadın gelmesi.