yardım Eder misinizzz

Zarifnur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
8
2
1
30
Merhabalar ben burda yeniyim çok fazla Bilgim yok burası hakkında doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum bi konuda birilerinin yardımına ihtiyacım var şöyle bi konu benim düğünüm var ve gündüz olacak nikah da düğünün içinde olacak ama nikah saatini 14.30 a aldık düğünü kaçta başlatacağımıza bi türlü karar veremedik bu konuda fikir verebilecek olan var mı ya da böyle bi durum yaşayan lütfen yardımcı olun

Salon saatini 14.00 yazın davetiyeye ki herkes yetişsin yoksa geç gelirler 14.45 de salona girin direk masaya geçin sonra düğün

Salonla görüşsenize onların bir programı oluyor . Bizde öyle oldu çünkü

Davetiyeye 14:00 yazin, siz de bi 10-15 dk gec çıkarsınız. Bizim de davetiyede 19:00 yazıyordu, nikah 19 30 a almistik ama anca iste 19 45 filan olmustu çıkmamiz.

Bir kaç sefer gündüz yapılan düğüne gitmiştim genelde 13:30 yazıyordu bence siz de 13:30 yazdırın davetiye ye anca gelir insanlar diye düşünüyorum akşam düğünlerinde de genelde 7 yazılıyor başlaması 8 buluyor benim gördüklerim gelin-damadın gelmesi.

Davetiyeye 1 saat erken yazdırın . Sizde saatinde girersiniz nikah kıyılır sonradan da düğün devam eder Nikahtan sonra

Mutluluklar bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…