- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi mavimsi990
Bende özel düşünüyorum. Öyle bi parmağını soktu ki aklıma geldikçe midem bulanıyor fena oluyorum ya tahlil falan istemedi böyle şey mi olur
Derdinin çözümü doktorda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende özel düşünüyorum. Öyle bi parmağını soktu ki aklıma geldikçe midem bulanıyor fena oluyorum ya tahlil falan istemedi böyle şey mi olur
Düzensizlik derken aralarda oldunuz mu peki?O ilacı 1 seneye yakın kullandım düzensizlik yaptı en son adetten kesti beni neredeyse bıraktım daha sonrasında.
Acı içinde bikaç gün ara verin ve farklı pozisyonlar deneyin. Ancak öncesinde doktora görünmekte fayda var.
Evet sağlam anlayışlı bir doktorDerdinin çözümü doktorda
Bazen 1 hafta gecikirdi bazen 2 hafta bazen 3 haftada 1 olurdum ara ara da kanamam olurdu ama adet değilmiş onlar. Sizin kanamaniz ara kanama mi adet mi bilemiyorum ben doktora gitmiştim adet değil demişti tarif edince. En son yaklaşık 2 aya yakın olmayınca bıraktım ilacı.Düzensizlik derken aralarda oldunuz mu peki?
Ben 3. Kutudayım oldum mu olmadım mı anlayamadım ilişkiye giricem ama adet sonrası döllenme vs diyolrdı şuan korkumdan giremiyorum ama hap kullanırken olmaz birşey herhalde
Neredeyse 1 2 haftadır yapmıyoruz eşim belli etmese de pek memnun değil bende kendimi kötü hissediyorum sürekli ağlıyorum. Çok eksik yetersiz hissediyorum kendimi Bugün ki doktır faciasından sonra sen vajinusmus olmusun düzelince sakinleşince gel muayene edeyim dedi şaka gibi
Bazen 1 hafta gecikirdi bazen 2 hafta bazen 3 haftada 1 olurdum ara ara da kanamam olurdu ama adet değilmiş onlar. Sizin kanamaniz ara kanama mi adet mi bilemiyorum ben doktora gitmiştim adet değil demişti tarif edince. En son yaklaşık 2 aya yakın olmayınca bıraktım ilacı.
Hamilelikten korkuyorsaniz başka korunma yöntemleri deneyin, acı varsa pozisyon değiştirin ve kayganlastirici kullanın. 2 hafta yeni evli bi çift için uzun bi süre ben hiç ara vermediniz gibi düşünmüştüm.
En kısa zamanda başka bi doktora gidin bence. Yara, iltihap falan mı oldu acaba o kadar acıması normal gelmedi bana kayganlastirici da kullaniyorsaniz.Ben 2. Hapa geçerken adet falan hiç olmadım. İlişkiye girdikten sonra kanadı sonra pembe pembe aktı bir gün girmemiştik ertesi günü kırmızı kan görünce dedim acaba adet mi bu jel gibi aşırı çok değil iki üç gün geçti baya kahverengi sıvı aktı. Yani dediğiniz gibi belki ara kanama olabilir doktorun tek dediği şey bu hap düzensizlik yapar oldu. Anlayamadım. Ama sanırım adet değildi benim adetlerim normalde düzenli ve tam 6 gün sürerdi. Evet oldu 2 hafta insanın kendini yetersiz kötü hissediyor sözde zevkliymiş zevkş geçtim acı duymasam yeter. Kayganlaştırıcı kullanıyoruz ama girerken ve içinde hareket edip boşalırken çok canım acıyor
Bir ara çok zorladık içindeyken bide o sıralar havuza girdim belki yara olduEn kısa zamanda başka bi doktora gidin bence. Yara, iltihap falan mı oldu acaba o kadar acıması normal gelmedi bana kayganlastirici da kullaniyorsaniz.
Ilac bu kadar duzensizlestirdiyse degistirebilirsiniz.
Bak canım seni anlıyorum ilk başta bende senin gibi kasmıştım bu tamamen kafada bişey yoksa vajinadan bebek çıkıyor olmaması imkansız.. Öncelikle uzun bir ön sevişme yapın ıslaklık yeterince olmalı sana tavsiyem pozisyonun yanlış ilk zamanlar üstte sen olmalısın bu şekilde daha az acıyacak ve kayganlaştırıcı jel alın çok ama çok faydalı biz ilk zamanlar onu kullandık ve inan çok rahat ettik kasma kendini canım dediklerimi uygulaDeniyoruz deniyoruz olmuyor delircem artık
Daha yeni denedik olmuyor eşimde daha içeri girmeden suratının ifadesi değişiyor diyo eskiden birşey demezdi artık belli etmeye başladı 2 hafta olcak evli miyiz değil miyiz belli değil yıllarca beraberdik bekledim bir acıya dayanamıyorsun psikolojik bu dedi . Ağlamaktan helak oldum kendimi yetersiz iğrenç hissediyorumBak canım seni anlıyorum ilk başta bende senin gibi kasmıştım bu tamamen kafada bişey yoksa vajinadan bebek çıkıyor olmaması imkansız.. Öncelikle uzun bir ön sevişme yapın ıslaklık yeterince olmalı sana tavsiyem pozisyonun yanlış ilk zamanlar üstte sen olmalısın bu şekilde daha az acıyacak ve kayganlaştırıcı jel alın çok ama çok faydalı biz ilk zamanlar onu kullandık ve inan çok rahat ettik kasma kendini canım dediklerimi uygula
O düşünce aklımdan gitmiyor içeri girerken çok sert bir acı hissediyorum çok kasılıyorumSen niye o kadar stres oldunki şimdi hep kendini kastığın için gevşek bırak kaslarını acımayacak emin ol. Bir dönem ben de yara vs bir sorun olduğunda ısrar etmiştim dr.a gittim hiçbirşeyin yok yeni anne olmuşsun libidon düşmüştür dedi :)) Kendini sıkıyorsun kaslarını kitliyorsun kısır döngü acıyacak diye kasıyorsun daha fazla acıyor.
Özelden msj attım sana.O düşünce aklımdan gitmiyor içeri girerken çok sert bir acı hissediyorum çok kasılıyorum
Suratına bakmasın, işine baksin. Ben biraz zorlamasina, sert davranmasina izin verdim. Beni dinleme, bu is bugün olacak dedim. Sonra oldu. Çok naif olmayin.Daha yeni denedik olmuyor eşimde daha içeri girmeden suratının ifadesi değişiyor diyo eskiden birşey demezdi artık belli etmeye başladı 2 hafta olcak evli miyiz değil miyiz belli değil yıllarca beraberdik bekledim bir acıya dayanamıyorsun psikolojik bu dedi . Ağlamaktan helak oldum kendimi yetersiz iğrenç hissediyorum
Yok olmuyor içine girse bile bacaklarımı kasıp onu sıktığım için boşalamıyor belki bu yüzden evliliğimiz bile bitcek o dereceye geldikSuratına bakmasın, işine baksin. Ben biraz zorlamasina, sert davranmasina izin verdim. Beni dinleme, bu is bugün olacak dedim. Sonra oldu. Çok naif olmayin.
İçine girdikten sonra daha ne olsun, iş ona düşüyor zaten, iki güzel söz de mi bilmiyor, sefkatli de mi öpemiyor. Bence suçu kendinizde aramayin. Eşiniz bir kadina yaklasmasini bilmiyor. Sizi teskin etmesini bilmiyor.Yok olmuyor içine girse bile bacaklarımı kasıp onu sıktığım için boşalamıyor belki bu yüzden evliliğimiz bile bitcek o dereceye geldik
Yo eşim bir sürü güzel söz söylese de bacaklarımı kasmaktan olay sonuçlanamıyor. Şuan konuşmuyoruz öylece duruyoruz delircemİçine girdikten sonra daha ne olsun, iş ona düşüyor zaten, iki güzel söz de mi bilmiyor, sefkatli de mi öpemiyor. Bence suçu kendinizde aramayin. Eşiniz bir kadina yaklasmasini bilmiyor. Sizi teskin etmesini bilmiyor.