- 25 Eylül 2018
- 85
- 8
- 31
- Konu Sahibi mavimsi990
İkimizde ayrı odalarda yatıyoruz konuşmuyoruz konuşursak kavga ediyoruz delircem artık herşey güzel ama cinsellik deyince o biçim daralıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittim de gitmez olaydım aniden parmağını bir vajinama soktu ben acıdıkça da durun bekleyin sonrada elindeki aleti attı çöpe siz psikolojik düzelin öyle gelin dedi bir anda sildi attı herşeyi tamam bir sürü hasta var ama insan en azından böyle böyle yapıcam panik olmayın derDoktora gittiniz mi? sorun fizyolojik mi psikolojik mi bunu ayırt etmek lazım. ona göre dr sizi yönlendirecektir.
O ne demek ?Ters rahim olabilir
Rahminiz ters olabilir işte. Arastirin internetten anlarsinizO ne demek ?
Gittim de gitmez olaydım aniden parmağını bir vajinama soktu ben acıdıkça da durun bekleyin sonrada elindeki aleti attı çöpe siz psikolojik düzelin öyle gelin dedi bir anda sildi attı herşeyi tamam bir sürü hasta var ama insan en azından böyle böyle yapıcam panik olmayın der
Sanki bir iğne batarcasına mı sert bir ağrı oluyor girerken ama çok afedersiniz anlatmak için diyorum eşin ileri geri yapıp boşalmaya çalışırken malesef bacaklarımı kasıyorum olmuyor boşalmaIlacla ilgili birsey diyemicem
Ama ilk iliskiden sonra gunlerce bile aci duyabilirsiniz ama zamanla gecer.
Ilk iliski kanamasi da birkac gun damla damla da olsa surebilir.
Bunlar bildiklerim.
Kesinlikle birşey yapmadı eline aldığı aleti fırlattı çöpe düzelin gelin dedi. Evet eşim bir hastalığın olsa ömür boyu yapmayalım ama seninki kendi kafanda bitiyor dedi yapamadığımız zaman 1 2 saat birbirmizle konuşmuyoruz çok sinirli oluyoruz sonra sinirimiz geçince düzeliyoruz ama eşimin Durumunu düşünüyorum kolay değil yıllarca anlaştık yanımda eşim var ben seks yapamıyorum diyor bende kendimi yetersiz kötü hissediyorum gerçekten evlilik cinsellik değil ama gerekli de.. ne zaman istese geçiştiyorum bilmiyorum sonumuz ne olucakPsikolojik düzelin dei ama fizyolojik bi bulgu yok mu dedi? acılı ilişki psikolojik olabilir ama rahimle ilgili vs bir durum varsa boşa uğraşırsın psikolojik olarak. ultrason falan bakmadı mı? acaba bir dr daha görünüp emin mi olsanız?
eğer psikolojikse ben cinsel terapist desteği alın derim. çok gerilmişsiniz çift olarak daha fazla uzatmadan doğru adrese gidin. Evlilik cinsellik demek değil ama cinsellik evliliğin çok önemli bir parçası. göz ardı etememk lazım.
Daha önce yaptık ama tabi karın ağrısından duramadım eşime göre kendimi sıkmaktan ağrıyor zevkte alamıyorum zatenPsikolojik düzelin dei ama fizyolojik bi bulgu yok mu dedi? acılı ilişki psikolojik olabilir ama rahimle ilgili vs bir durum varsa boşa uğraşırsın psikolojik olarak. ultrason falan bakmadı mı? acaba bir dr daha görünüp emin mi olsanız?
eğer psikolojikse ben cinsel terapist desteği alın derim. çok gerilmişsiniz çift olarak daha fazla uzatmadan doğru adrese gidin. Evlilik cinsellik demek değil ama cinsellik evliliğin çok önemli bir parçası. göz ardı etememk lazım.
Daha önce yaptık ama tabi karın ağrısından duramadım eşime göre kendimi sıkmaktan ağrıyor zevkte alamıyorum zaten
Dediklerinizi göz önünde bulundurucam yorumunuz için teşekkür ederim. Kilo pek almadım ama bilemem tabi zaten ilişkiye giremiyoruz hap içiyorum neyden korunuyorsam umarım düzelir de insan en özel zamanları yaşamak istiyorO iğrenç bir ilaç. Hala kullanıyor musunuz doktora gittiniz mi vs bilmiyorum ama ben o hapı kullandım miyom için ve kullandığım süre boyunca 1 ay boyunca adetim kesilmedi, sonra bıraktım 1 ay boyunca da hiç adet olmadım. Düzenimi tamamen bozdu, inanılmaz kilo aldım psikolojini alt üst etmesi de cabası. Başka bir arkadaşım da kullanmış kist için ve o da çok kilo aldığını ilacı bıraktığını söyledi. Bence hemen bir doktora gidin hem cinsel hayatınız için hem de ilacınızı değiştirmek için. Benim kullandığım doğum kontrollerden en iyisi yasmindi ama her bünyede farklı sonuçlar doğuyor elbette uzman görüşü şart bu konular hafife alınamaz.
Tabiki evliliğimin ilk zamanları acıyarak geçti 1 ay olucak hala biz birşeyler yaşamadık. Bende istiyorum eşimle birşeyler yaşamak en özel günler dediğiniz gibi. Cinsellikte olmadı mı olmuyor bazen zevke geliyorum yapmak istiyorum sonra korkuyorum gene olmucak eşimde sinirlencek kavga ettiğimizle kalcaz o yüzden birşey demiyorumçaresi olan bir durumu üstelik de doğal bir durumu kendinize azap haline getirmeyin derim. kiniz için de yakınlaşmak ,dokunmak bir azap ve kaygı haline gelmesin artık. çünkü tam tersi özünde, çift için çok özel ve güzel anlar bunlar.
Forum kurallarına aykırı değildir umarım ama bulunduğunuz şehirde cinsel terapi desteği alabileceğiniz kişileri öğrenmek ve hatta konu ile ilgili bilgi almak için için cised ve cetad sayfalarından yararlanabilirsiniz. Malum uzmanlardan çok uzmanmış gibi yapan insanlarla dolu ülke. uzman desteği alarak en doğru ve kestirme yolu tercih etmiş olacaksınız.
Alkol alın rahatlarsınız acı da hissetmezsiniz :) kendinizi olmayacak diye şartlandırmayın, olur elbet sakin kalınTabiki evliliğimin ilk zamanları acıyarak geçti 1 ay olucak hala biz birşeyler yaşamadık. Bende istiyorum eşimle birşeyler yaşamak en özel günler dediğiniz gibi. Cinsellikte olmadı mı olmuyor bazen zevke geliyorum yapmak istiyorum sonra korkuyorum gene olmucak eşimde sinirlencek kavga ettiğimizle kalcaz o yüzden birşey demiyorum
Bir ara denedim acı yarıya inse de nereye kadar alkol içicem ki :) dün mesela çok istedim olmaz diye sesimi çıkarmadımAlkol alın rahatlarsınız acı da hissetmezsiniz :) kendinizi olmayacak diye şartlandırmayın, olur elbet sakin kalın
bak bu olayı kaosa çevirme.
öncelikle gümbür gümbür olaya başlamayın. önce bi 20 dakika falan sevişin.
daha sonra olaya girin. ve kayganlaştırıcı bol bol kullanın.
kendini kastığın için (o bölgede kadınlarda çok güçlü kaslar vardır) esnemesi gerektiği yerde iyice sıkılaştırıyorsun. taş gibi oluyor. ve eşin birleşmeye çalıştıkça yan duvarları ezip geçiyor. aşırı sürtünmeden yara ve yanma oluşur. o da dayanılmaz bir acı.
tek yapman gereken kendini serbest bırakman.
başka hiçbir şey yok. ve ilişkiyi kendin başlat. sen yanaş.
psikolojik olarak o zaman kendini daha güçlü hissedersin.