- 25 Eylül 2018
- 85
- 8
- 31
- Konu Sahibi mavimsi990
Sanırım ben o kasları çok sıkıyorum bazen öf üf diyorum sonra duruyorum acı gerçekten çok yok sen abartıyorsun diyorum kendi kendime. eşim daha önce boşalırken kendimi gerçekten sıkmadım bıraktım zevk almadım ama acı da duymadım sadece biraz karnımın altında ağrı oldu hatta güldüğümü hatırlıyorum o an. Bu akşam kendim başlatayım diyorum ama yine kasılırsam eşimin tepkisinden korkuyorum eşim bana soruyor istemezsem ısrar etmiyor başlatıp bu işi beceremezsem yine kavga edicez. Kayganlaştırıcı resmen bitti bizim kaç defa yaptınız dersen 4 5 anca herhalde sürüp sürüp yapamamaktan. Eşim bu işi zevkle defalarca yapanlar sadece sen yapmıyorsun herkesin acıyor kafada bitirceksin dese de.. balayında zorlada olsa yapmıştık eve geldiğimizden beri 1 kez yapamadık. Hapı her gün içiyorum ama neyden korunuyorsam 3 kutu hapı bitircem. Ama şuna inandım ilk gece neler yaşadık ettik çok zevkliydi diyenlere artık zor inanırım ha belki gerçekten yapan vardır helal olsun ne diyim:)bak bu olayı kaosa çevirme.
öncelikle gümbür gümbür olaya başlamayın. önce bi 20 dakika falan sevişin.
daha sonra olaya girin. ve kayganlaştırıcı bol bol kullanın.
kendini kastığın için (o bölgede kadınlarda çok güçlü kaslar vardır) esnemesi gerektiği yerde iyice sıkılaştırıyorsun. taş gibi oluyor. ve eşin birleşmeye çalıştıkça yan duvarları ezip geçiyor. aşırı sürtünmeden yara ve yanma oluşur. o da dayanılmaz bir acı.
tek yapman gereken kendini serbest bırakman.
başka hiçbir şey yok. ve ilişkiyi kendin başlat. sen yanaş.
psikolojik olarak o zaman kendini daha güçlü hissedersin.