Yardım eder misiniz kızlar ?

bak bu olayı kaosa çevirme.
öncelikle gümbür gümbür olaya başlamayın. önce bi 20 dakika falan sevişin.
daha sonra olaya girin. ve kayganlaştırıcı bol bol kullanın.
kendini kastığın için (o bölgede kadınlarda çok güçlü kaslar vardır) esnemesi gerektiği yerde iyice sıkılaştırıyorsun. taş gibi oluyor. ve eşin birleşmeye çalıştıkça yan duvarları ezip geçiyor. aşırı sürtünmeden yara ve yanma oluşur. o da dayanılmaz bir acı.
tek yapman gereken kendini serbest bırakman.
başka hiçbir şey yok. ve ilişkiyi kendin başlat. sen yanaş.
psikolojik olarak o zaman kendini daha güçlü hissedersin.
Sanırım ben o kasları çok sıkıyorum bazen öf üf diyorum sonra duruyorum acı gerçekten çok yok sen abartıyorsun diyorum kendi kendime. eşim daha önce boşalırken kendimi gerçekten sıkmadım bıraktım zevk almadım ama acı da duymadım sadece biraz karnımın altında ağrı oldu hatta güldüğümü hatırlıyorum o an. Bu akşam kendim başlatayım diyorum ama yine kasılırsam eşimin tepkisinden korkuyorum eşim bana soruyor istemezsem ısrar etmiyor başlatıp bu işi beceremezsem yine kavga edicez. Kayganlaştırıcı resmen bitti bizim kaç defa yaptınız dersen 4 5 anca herhalde sürüp sürüp yapamamaktan. Eşim bu işi zevkle defalarca yapanlar sadece sen yapmıyorsun herkesin acıyor kafada bitirceksin dese de.. balayında zorlada olsa yapmıştık eve geldiğimizden beri 1 kez yapamadık. Hapı her gün içiyorum ama neyden korunuyorsam 3 kutu hapı bitircem. Ama şuna inandım ilk gece neler yaşadık ettik çok zevkliydi diyenlere artık zor inanırım ha belki gerçekten yapan vardır helal olsun ne diyim:)

Bu arada yorum atan herkese gerçekten çok teşekkür ederim yazarken insanlar senin cinselliğinle mi uğraşcak diyordum ama günlerdir mesaj atanlar bile var gerçekten sağolun bende burada açık açık anlatmak istemezdim ama evliliğimin ilk ayları böyle uğraşmakla saçma sapan kasılmalarla geçiyor bence karnımın altı da ilk zaman ki ağrıdan +kasılmamdan acıdan oluyor. Benim doktora sadece adet olamamadan gitmem gerek geri kalan benim kafamda bitiyor

Sanırım ben o kasları çok sıkıyorum bazen öf üf diyorum sonra duruyorum acı gerçekten çok yok sen abartıyorsun diyorum kendi kendime. eşim daha önce boşalırken kendimi gerçekten sıkmadım bıraktım zevk almadım ama acı da duymadım sadece biraz karnımın altında ağrı oldu hatta güldüğümü hatırlıyorum o an. Bu akşam kendim başlatayım diyorum ama yine kasılırsam eşimin tepkisinden korkuyorum eşim bana soruyor istemezsem ısrar etmiyor başlatıp bu işi beceremezsem yine kavga edicez. Kayganlaştırıcı resmen bitti bizim kaç defa yaptınız dersen 4 5 anca herhalde sürüp sürüp yapamamaktan. Eşim bu işi zevkle defalarca yapanlar sadece sen yapmıyorsun herkesin acıyor kafada bitirceksin dese de.. balayında zorlada olsa yapmıştık eve geldiğimizden beri 1 kez yapamadık. Hapı her gün içiyorum ama neyden korunuyorsam 3 kutu hapı bitircem. Ama şuna inandım ilk gece neler yaşadık ettik çok zevkliydi diyenlere artık zor inanırım ha belki gerçekten yapan vardır helal olsun ne diyim:)

senin denediğin pozisyon çok ileri seviyelerin pozisyonu. senin yapman gereken klasik pozisyon. misyoner dediğimiz senin altta olman gereken şekilde. ancak sağlıklı bu şekilde ilerleyebilirsiniz.
eşin haklı kafanda bitirceksin. o an yaşaman gereken ve birkaç defa katlaman gereken bir acı var. ve bunu yaşamak zorundasın. kendini serbest bırakçaksın. eşinin sinirlenmesini bir kenara bırak böyle giderse rahminde yara açarsın. sonra doktorlardan kaçarsın.

bu gece bu işi hallet yarın senden güzel haberler bekliyorum :halay:

senin denediğin pozisyon çok ileri seviyelerin pozisyonu. senin yapman gereken klasik pozisyon. misyoner dediğimiz senin altta olman gereken şekilde. ancak sağlıklı bu şekilde ilerleyebilirsiniz.
eşin haklı kafanda bitirceksin. o an yaşaman gereken ve birkaç defa katlaman gereken bir acı var. ve bunu yaşamak zorundasın. kendini serbest bırakçaksın. eşinin sinirlenmesini bir kenara bırak böyle giderse rahminde yara açarsın. sonra doktorlardan kaçarsın.

Bencede benim altta olmam gerek en azından eşimin yüzünü görüyorum ama yok bacaklarımı çok eşime bağlıyorum ya da istemsizce popomu yukarı kaldırıyorum eşim 2 3 defa uyarınca onada fenalık geliyor bırakıyor işi. O bacaklarımı bi kıpırtdatmasam keşke. Belki aylar sonra acısız yapıcam geriye dönüp bakınca keşke ilk zamanlar kendimi tutsaydım diyeceğim cinsellik hayati durum değil ama ilk zamanların tadı heyecanı başka olsa gerek

Acı var dedin ya içinde gene birşeyler oldu öf :KK43: :KK70:

Acı var dedin ya içinde gene birşeyler oldu öf :KK43: :KK70:
Takıntı haline getirmesene yahu. sonuçta kimse ölmüyor gerdeğe girdi diye. yani bu kan aldırmaktan korkmak gibi bişey.
acısa ne olacak. ölüm mü var ucunda. sonuç olarak bu işin düzene girmesi için bir iki kerelik dişini sıkman gerek.
kendini serbest bırak. o an bütün vücudunu uyuşukmuş gibi düşün hareket ettiremiyormuşsun gibi düşün. sal kendini. ve düşünme. anı yaşa.

Takıntı haline getirmesene yahu. sonuçta kimse ölmüyor gerdeğe girdi diye. yani bu kan aldırmaktan korkmak gibi bişey.
acısa ne olacak. ölüm mü var ucunda. sonuç olarak bu işin düzene girmesi için bir iki kerelik dişini sıkman gerek.
kendini serbest bırak. o an bütün vücudunu uyuşukmuş gibi düşün hareket ettiremiyormuşsun gibi düşün. sal kendini. ve düşünme. anı yaşa.
Eşimde böyle diyor sonunda ölüm yok diyor sanırım bu akşam başarıcam :) bizde ön sevişme uzun olmuyor onu nasıl başarıcam eşim en fazla 10 dakikadan sonra geçelim mi oraya diyor :)

Eşimde böyle diyor sonunda ölüm yok diyor sanırım bu akşam başarıcam :) bizde ön sevişme uzun olmuyor onu nasıl başarıcam eşim en fazla 10 dakikadan sonra geçelim mi oraya diyor :)
Dakika hesabına gerek yok kendini ne zaman gaza gelmiş hissedersen olaya giriş yapabilirsin. ama süreci sen yönet kontrol sende olsun. o zaman kendini hem daha güçlü hem daha şehvetli hissedersin. ama bu akşam mızıklamak yok artık.
hadi göreyim seni :halay:

Dakika hesabına gerek yok kendini ne zaman gaza gelmiş hissedersen olaya giriş yapabilirsin. ama süreci sen yönet kontrol sende olsun. o zaman kendini hem daha güçlü hem daha şehvetli hissedersin. ama bu akşam mızıklamak yok artık.
hadi göreyim seni :halay:
Gaza geldim bak şimdi :KK70: hep böyle oluyor konuşurken iş oraya geldi mi tırt hep ben.. İnşallah buraya gece yarısı oldu da bittiyle gelirim :)

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım size sormak istediğim bazı şeyler var.. Yanlış kelime, cümle kurarsam şimdiden kusura bakmayın.. Biraz karışıkta olabilir ..
Çikolata kisti olabilir mi acaba? O da ağrı yapıyormuş.

Öncelikle düğünümden önce hap kullanmaya başladım 1,5 2 aydır qlairista hap kullanıyorum hapın 2. Kutusuna geçerken regl olmadım yani 1 ay boyunca regl olmadım.. (normalde olunması gerekliymiş)

1 haftalık yeni evliyim herşey çok güzel tek sıkıntı cinsellik..

İlk gece çok acıyla zorla ilişkiye girdik daha doğrusu nasıl denir bilemedim bakireliğim gitti tam olarak ilişki değil az biraz kırmızı kan geldi..

Bir gün sonra (balayında) tam anlamıyla ilişkiye girdiğimizde eşim boşaldığında sıvıyla beraber kan iyice geldi hatta popomun üzerine bir süre zor oturdum. Yatarak değil de ben yatağın ucundayım eşim ayakta olarak ilişkiye girebiliyoruz.. İlişkiye girdiğimizde karnımın altına yumruk atarcasına ağrılar giriyor daha başlamadan kendimi geri çekiyorum çok acılı geçiyor her seferinde ağlıyorum eşim şükür ki anlayışlı ama moralinin bozuludğunu anlıyorum ve bu sefer kendimi yetersiz hissedip bir acıya katlanamadın deyip üzülüyorum...

bu acının bir sebebi var mıdır daha ucundayken bile çok acıyor.

Bir diğer sorum ise...

Yeni hapa geçerken adet olmam gerekiyordu fakat olmadım. 2. Kutum bitti 3. Kutuya yani yeni kutuya geçerken balayındaydık. Tam olarak ilişkiye balayının ilk günü girmiştik ve kan 2 gün boyunca pembe pembe geldi.. bir gün girememiştik o günün sabahı iç çamaşırımda kıpkırmızı jel halinde kan vardı bir iki gün sürdü sonra kahverengi akıntıya döndü. Bu adet kanı mı yoksa ilişkiden mi. İlişkiden sonra 2 gün pembe pembe kan gelince anlayamadım tek değişiklik kanın rengi. İlişkiden akan kan kaç gün gelebilir ki? Olsun 3 gün.. Adetliyken belki de ilişkiye girdik kafam çok karışık. soracağım kimsede yok (doktorlarda dolu sürekli) umarım aranızda yardımcı olabilcek vardır.. Şimdi ise hiç akıntım yok sizce ilişkiye girmeli miyim?

Hapı hala kullanıyorum. Adetten sonra tam yumurtlama dönemi falan diyolardı çok kafam karışık yahu.. bu konularda hiç bi bilgim yok??

Bir ara denedim acı yarıya inse de nereye kadar alkol içicem ki :) dün mesela çok istedim olmaz diye sesimi çıkarmadım
Her seferinde acımaz merak etme :) o bir iki seferden sonra alışırsınız yoksa kimse yapamazdı zaten :))) sizinki tam olamadığı için kafanda büyütmüşsün bir kere iki kere tam anlamıyla olsa rahatlarsınız sonra acınız falan olmaz :)

Bencede benim altta olmam gerek en azından eşimin yüzünü görüyorum ama yok bacaklarımı çok eşime bağlıyorum ya da istemsizce popomu yukarı kaldırıyorum eşim 2 3 defa uyarınca onada fenalık geliyor bırakıyor işi. O bacaklarımı bi kıpırtdatmasam keşke. Belki aylar sonra acısız yapıcam geriye dönüp bakınca keşke ilk zamanlar kendimi tutsaydım diyeceğim cinsellik hayati durum değil ama ilk zamanların tadı heyecanı başka olsa gerek
Yanlış, en acı verici pozisyonlardan biri senin altta olduğun pozisyon (ilk sefer için). Sen üstte olmalısın acın yarıya düşecektir. Azıcık alıştıktan sonra alta geçebilirsin malum bölge de esnemiş olur..

Yanlış, en acı verici pozisyonlardan biri senin altta olduğun pozisyon (ilk sefer için). Sen üstte olmalısın acın yarıya düşecektir. Azıcık alıştıktan sonra alta geçebilirsin malum bölge de esnemiş olur..
Üstte derken ben nasıl hareket ederim kendi kendime asla giriş yapamam ki

X