Yardım eder misiniz kızlar ?

Umarım birşey yoktur 3. Kutuya geçtim sözde ama cinsellik doğru düzgün söz konusu değil acıdığı için ayrıca adet mi oldum ne olduysa artık
Vücut adapte olana kadar regli çok azaltabilir haplar
Ama size iyi gelmemiş de olabilir o marka
Ben yazz 24+4 kullandım 4 sene kadar

Vücut adapte olana kadar regli çok azaltabilir haplar
Ama size iyi gelmemiş de olabilir o marka
Ben yazz 24+4 kullandım 4 sene kadar
Valla bende anlamadım yani ilişkiden dolayı mı adet kanı mı sadece rengi bir gün kan kırmızı gelince şüphe ettim sonrada kafam karıştı çok

Cinsellige yeni başlayınca,yani ilk başlarda öyle değişik ağrılar olur.ama iki kutu hap bitirip adet olmama normal değil.bir kutu bitince bir kaç gün ara verince adet olursun.oyle olması lazım.çünkü adet düzendizliğinde doktorlar o tarz ilaçlar veriler adetin düzene girmesi için.

Cinsellige yeni başlayınca,yani ilk başlarda öyle değişik ağrılar olur.ama iki kutu hap bitirip adet olmama normal değil.bir kutu bitince bir kaç gün ara verince adet olursun.oyle olması lazım.çünkü adet düzendizliğinde doktorlar o tarz ilaçlar veriler adetin düzene girmesi için.
Sanırım bu hap bana yaramadı. İnternette uzun zaman olmayanlar olmuş bu hapı kullanırken o yüzden ilkten kafama pek takmamıştım ama şimdi adet kanı mı neyin kanı adetliyken ilişkiye mi girdik derken çok karıştı herşey. Umarım acı biter çünkü dayanması çok zor oluyor

X