- 25 Eylül 2018
- 85
- 8
- 31
- Konu Sahibi mavimsi990
Baska fikri olan yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka birşey gelmiyor mu aklınıza
Yooo :))Başka birşey gelmiyor mu aklınıza
Yatarak deniyoruz eşim benim üstümde anlatmaya çalışıyorum kusura bakmayın o şekilde tam giremiyorum bacaklarımı çok kastığım için birleşme tam olarak içine girme olmuyor mecbur diğer türlü yapıyoruz ondan da çok acıyor canımYa kanla ilgili değil de agrinizla ilgili geliyor. Soylediginiz pozisyon size daha yeni oldugunuz bu alanda agri ve aci verecek pozisyon. Ben 2 senelik evliyim, benim bile halen canimi yakar. Tercih etmem. Pozisyonunuzu değiştirin. Daha sakin, esinizin daha az zev aldığı ama sizin daha az agri hissedeceginiz milli pozisyonumuzla devam edin bence. Atraksiyonlara sonra devam edersiniz önce bir alisin.
Hap ve kanama ile iglili olarak da, kadın dogumcudan alin ramdevunuzu tabii ama randevunuz gelene kadar aile hekiminize görünün. Burdan bizim soylediklerimiz tecrubeden oteye gitmez çünkü .
İnşallah birşey çıkmazYooo :))
Bu işin ehli olmadigim için ne desem yanlış olur .sen telefondan bile olsa doktorundan yardım al
Olmayiversin bir sure birlesme tam olarak. Esiniz dediginiz gibi anlayisliysa, bir süre sabretsin. Zamanla olur. Bu turlu oluyor da noluyor, birakin zevk almayi iskenceye dönüşür.Yatarak deniyoruz eşim benim üstümde anlatmaya çalışıyorum kusura bakmayın o şekilde tam giremiyorum bacaklarımı çok kastığım için birleşme tam olarak içine girme olmuyor mecbur diğer türlü yapıyoruz ondan da çok acıyor canım
Aynen şuanlık yaşamıyoruz ilişki kendimi sıkmayı bir bıraksam belki rahatlarım ama daha birleşmeden acıcak gibi olup çeliyorum kendimi ucundan bile birleşme olsa acıyor şuanlık alışma sürecindeyiz ki ilk şu kanı anlamam gerek kafam çok karıştıOlmayiversin bir sure birlesme tam olarak. Esiniz dediginiz gibi anlayisliysa, bir süre sabretsin. Zamanla olur. Bu turlu oluyor da noluyor, birakin zevk almayi iskenceye dönüşür.
Beni dinleyin. Beyninize bir zulum gibidir kazınır sevişmek. İlerde daha buyuk sorunlara yol açar. Yavas olsun az olsun ama sizin de sevebileceginiz seklyle olsun.
İlk günden sonra çok korkuyodun zatenOlmayiversin bir sure birlesme tam olarak. Esiniz dediginiz gibi anlayisliysa, bir süre sabretsin. Zamanla olur. Bu turlu oluyor da noluyor, birakin zevk almayi iskenceye dönüşür.
Beni dinleyin. Beyninize bir zulum gibidir kazınır sevişmek. İlerde daha buyuk sorunlara yol açar. Yavas olsun az olsun ama sizin de sevebileceginiz seklyle olsun.
Hiç ara vermeden ilişki yasanırsa acı olabilir.kan geldiginde üç bes gün ara verilir diye bilşyorumKızlar merhaba aranıza yeni katıldım size sormak istediğim bazı şeyler var.. Yanlış kelime, cümle kurarsam şimdiden kusura bakmayın.. Biraz karışıkta olabilir ..
Öncelikle düğünümden önce hap kullanmaya başladım 1,5 2 aydır qlairista hap kullanıyorum hapın 2. Kutusuna geçerken regl olmadım yani 1 ay boyunca regl olmadım.. (normalde olunması gerekliymiş)
1 haftalık yeni evliyim herşey çok güzel tek sıkıntı cinsellik..
İlk gece çok acıyla zorla ilişkiye girdik daha doğrusu nasıl denir bilemedim bakireliğim gitti tam olarak ilişki değil az biraz kırmızı kan geldi..
Bir gün sonra (balayında) tam anlamıyla ilişkiye girdiğimizde eşim boşaldığında sıvıyla beraber kan iyice geldi hatta popomun üzerine bir süre zor oturdum. Yatarak değil de ben yatağın ucundayım eşim ayakta olarak ilişkiye girebiliyoruz.. İlişkiye girdiğimizde karnımın altına yumruk atarcasına ağrılar giriyor daha başlamadan kendimi geri çekiyorum çok acılı geçiyor her seferinde ağlıyorum eşim şükür ki anlayışlı ama moralinin bozuludğunu anlıyorum ve bu sefer kendimi yetersiz hissedip bir acıya katlanamadın deyip üzülüyorum...
bu acının bir sebebi var mıdır daha ucundayken bile çok acıyor.
Bir diğer sorum ise...
Yeni hapa geçerken adet olmam gerekiyordu fakat olmadım. 2. Kutum bitti 3. Kutuya yani yeni kutuya geçerken balayındaydık. Tam olarak ilişkiye balayının ilk günü girmiştik ve kan 2 gün boyunca pembe pembe geldi.. bir gün girememiştik o günün sabahı iç çamaşırımda kıpkırmızı jel halinde kan vardı bir iki gün sürdü sonra kahverengi akıntıya döndü. Bu adet kanı mı yoksa ilişkiden mi. İlişkiden sonra 2 gün pembe pembe kan gelince anlayamadım tek değişiklik kanın rengi. İlişkiden akan kan kaç gün gelebilir ki? Olsun 3 gün.. Adetliyken belki de ilişkiye girdik kafam çok karışık. soracağım kimsede yok (doktorlarda dolu sürekli) umarım aranızda yardımcı olabilcek vardır.. Şimdi ise hiç akıntım yok sizce ilişkiye girmeli miyim?
Hapı hala kullanıyorum. Adetten sonra tam yumurtlama dönemi falan diyolardı çok kafam karışık yahu.. bu konularda hiç bi bilgim yok??
Hiç ara vermeden ilişki yasanırsa acı olabilir.kan geldiginde üç bes gün ara verilir diye bilşyorum
Hadi ya.. ilk tam olarak yaşanan ilişkimizde gelmişti kan ki popomda ağrı olmuştu öbür günü tekrar yaşamıştık ilişki + tatilde havuza girdim sürekli. Vajinada bir iltihap birşey olmuş olabilir mi bir kez daha denediğimizde aşırı acı vardı hiç yapamadıkHiç ara vermeden ilişki yasanırsa acı olabilir.kan geldiginde üç bes gün ara verilir diye bilşyorum
Yatarak deniyoruz eşim benim üstümde anlatmaya çalışıyorum kusura bakmayın o şekilde tam giremiyorum bacaklarımı çok kastığım için birleşme tam olarak içine girme olmuyor mecbur diğer türlü yapıyoruz ondan da çok acıyor canım
Aaa bak evet iltihapta olmuş olabilşrHadi ya.. ilk tam olarak yaşanan ilişkimizde gelmişti kan ki popomda ağrı olmuştu öbür günü tekrar yaşamıştık ilişki + tatilde havuza girdim sürekli. Vajinada bir iltihap birşey olmuş olabilir mi bir kez daha denediğimizde aşırı acı vardı hiç yapamadık
Evet kayganlaştırıcı kullanıyoruz yoksa zor zatenDu..x play gerçek dokunuş kayganlaştırıcı jel ile deneyin. (marka reklamı gibi oldu ama değil aslında sadece gerçekten çok iyi ürün) misyoner pozisyon şu an sizin için en rahatı olur bence
Bende öyle düşünüyorum çünkü o an tatilde çok afedersiniz tuvaletimi yaparken bile yanma oluyorduAaa bak evet iltihapta olmuş olabilşr
Lütfen doktora gidin
Yoksa ilişki anınız işkence anına dönüşür
Balayı sistiti olmuşsundurBende öyle düşünüyorum çünkü o an tatilde çok afedersiniz tuvaletimi yaparken bile yanma oluyordu
Umarım birşey yoktur 3. Kutuya geçtim sözde ama cinsellik doğru düzgün söz konusu değil acıdığı için ayrıca adet mi oldum ne olduysa artıkBu hap 28 günlük
İlk aylar olabilir böyle düzenli kullanıyosanız sıkıntı olacağını sanmıyorum doktor değilim doktorunuza muayene olun.