Yardım eder misiniz kızlar ?

Ilk aylarda olabilir adet duzensizligi .Adetle kanama karısmis olabilir .Olursunuz yakinda adet .Korkmayin bence .
Ama iliski sirasinda agri normal degil .Ön hazirlik biraz uzun olursa daha kolay olur sizin icin .

Herkes çok acıyo dediği için ilk günler çok zordu çok kasılıyordu gerçi hala öyle
Ahh ah hep o sağ sol dedi diye belkide bu kadar uzun sürdü agrınız
Acıyacak diye yaklasınca acır elbet
Dediğim gibi hazır olmalısınız ön süreciniz uzun olmalı ki rahatlayın
Bu kadar zamandır coktan agrı sızı kalmamalıydı

Ilk aylarda olabilir adet duzensizligi .Adetle kanama karısmis olabilir .Olursunuz yakinda adet .Korkmayin bence .
Ama iliski sirasinda agri normal degil .Ön hazirlik biraz uzun olursa daha kolay olur sizin icin .
Tek fark ilişkiden sonra 2 gün kan geldi pembe pembe 1 gün ilişkiye girdik ertesi günü iç çamaşırımda kırmızı kan gördüm jel regl gibiydi

Ahh ah hep o sağ sol dedi diye belkide bu kadar uzun sürdü agrınız
Acıyacak diye yaklasınca acır elbet
Dediğim gibi hazır olmalısınız ön süreciniz uzun olmalı ki rahatlayın
Bu kadar zamandır coktan agrı sızı kalmamalıydı
Psikolojik mi bilemem ama çok ağrı oluyor karnımın alt bölgesine tekme atarcasına boşluğa

Tamam anladık artık cinsel hayatınız var tebrikler de, hangi pozisyonda yaptığınızı öğrenmek zorunda mıydık ? :skandal: Sorunuza gelirsek; o kanamanın ne kanaması olduğunu biz bilemeyiz. Ama benim ilişki sonrası kanamam 1 haftayı bulmuştu. Doğum kontrol haplarının da ara kanama yan etkisi var, bilindik. İkisinden biri belli ki. Benim bildiğim ilk kutunuz bittiğinde adet kanamanızın başlaması gerek. Başlamıyorsa bir problem var demektir.

Daha doğrusu kanlar karıştı mı ben mi bilemedim
Bence karıştırdınız çünkü doğum kontrol haplarının korumaya ek olarak en büyük avantajı regl zamanını düzenlemektir. Bir çok kadın bu hapları korunma sağlayısından değil, regliyi düzenlediği içinde kullanır. Bence kesinlikle hapları kullanım sıralamanuz yanlış.

Bence karıştırdınız çünkü doğum kontrol haplarının korumaya ek olarak en büyük avantajı regl zamanını düzenlemektir. Bir çok kadın bu hapları korunma sağlayısından değil, regliyi düzenlediği içinde kullanır. Bence kesinlikle hapları kullanım sıralamanuz yanlış.
Ama imkanı yok nasıl denildiyse öyle içiyorum

Tamam anladık artık cinsel hayatınız var tebrikler de, hangi pozisyonda yaptığınızı öğrenmek zorunda mıydık ? :skandal: Sorunuza gelirsek; o kanamanın ne kanaması olduğunu biz bilemeyiz. Ama benim ilişki sonrası kanamam 1 haftayı bulmuştu. Doğum kontrol haplarının da ara kanama yan etkisi var, bilindik. İkisinden biri belli ki. Benim bildiğim ilk kutunuz bittiğinde adet kanamanızın başlaması gerek. Başlamıyorsa bir problem var demektir.
Belki de benimki de ilişki kanaması. Ama kanın sonu kahverengi olarak bitti. Umarım kötü birşey yoktur

X