- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 20.998
Kendisi dizilerden çok etkileniyor sanırımBana odamdan çık bunu ben istediğim zaman konuşuruz ama BELKİ dedi .
Ilk olarak evde iş yapmayı kesin. Ikinci olarak internetin şifresini değiştirin ve ona vermeyin. Anneniz onun tarafını tutarsa da işlerini de sevdiğin kızın yapıcaksın deyin. Ki ben olsam 28 yaşında orada kalmazdım. Çalışıyorsunuzdur muhtemelen. Ayrılın bence o evden. Bu arada ortancayla sorunları yok herhalde.Selamlar KK. Gerçekten o kadar doldum ki buraya yazacak kadar moralsizim.. Evde gerçekten artık nefret etmeye başladığım bir kız kardeşim var . İnsan kardeşinden nefret de edermiş bunuda anladım. 3 kız kardeşiz ben 28 sorunlu kardeşim 20 yaşında. Kendini aşırı beğenen hatta kendine aşık , vücuduna zekasına vs . Beni ve ortanca kardeşimi sürekli aşağılıyor, çirkinsiniz , kölesiniz bana kimse dokunamaz laf edemez gibi Bencil ve egoist .evde kraliyet hayatı yaşıyor . Bir bardak kaldırmışlığı yoktur . Annem çalışıyor ev işlerini yemeği vs herşey bende . 28 yaşına geldim bunlarla uğraşıyorum . Çok bunaldım . Annem en küçük kızı olduğu için oba aşırı toleranslı her kavgada o sizden küçük vs diyerek bi taraflarını kaldırdı. Eve bir misafir gelince filan 180 derece dönüp iyilik timsali de olabiliyor . bizim evin dışından olan herkese güleryüzlü gayet saygılı bir hanımefendi ama bize tam bir çirkef . Son olayımızda ben aynı zamanda Ales sınavına hazırlanıyorum ve video izliyorum ders videoları . Ama kotamız dolduğu için izleyemedim bunuda kız kardeşim doldurdu biliyorum . Sabahtan akşama kadar youtuberların makyaj , şaka ve oyun videolarını izliyor takip ettiği 3 ayrı yabancı dizi var artık bilgisayarın başında salaklaşıyor iyice. Dün onunla konuşmak istedim bak bu sınav benim geleceğim lütfen azalt video izlemelerini tamamen bırak demiyorum dedim . Ne dese beğenirsiniz. Kazanamıyacağını anladın günah keçisi mi arıyorsun dedi güldü bana . Seni takmıyorum , söylediklerinde şu kulağımdan girdi bundan çıktı dedi kahkaha attı bana. Sana ne kazandırıyor bu videoları izlemek dedim. Sanane dedi. Bak ben dershaneye gitmedim evde videolar var diye lütfen anlayışlı ol dedim. Bana odamdan çık bunu ben istediğim zaman konuşuruz ama BELKİ dedi . O andada dizi izliyordu. Konuyu anneme taşısamda birşey değişmeyecek , annem onun arkadasını toplayan bir anne . Ablalar , arkadaşlar ben çileden çıkıyorum bu kıza karşı nasıl bir tavır almalıyım yardım edin ne olur yoksa kafayı yiyeceğim bu evde . Bu kadar saygısız olabilir mi 10 yaş küçük bir kardeş?
Kendini beğenmiş beğenmiş konuştuğu bir sırada saçına yapışın Allah ne verdiyse k.b başka türlü akillanmazSelamlar KK. Gerçekten o kadar doldum ki buraya yazacak kadar moralsizim.. Evde gerçekten artık nefret etmeye başladığım bir kız kardeşim var . İnsan kardeşinden nefret de edermiş bunuda anladım. 3 kız kardeşiz ben 28 sorunlu kardeşim 20 yaşında. Kendini aşırı beğenen hatta kendine aşık , vücuduna zekasına vs . Beni ve ortanca kardeşimi sürekli aşağılıyor, çirkinsiniz , kölesiniz bana kimse dokunamaz laf edemez gibi Bencil ve egoist .evde kraliyet hayatı yaşıyor . Bir bardak kaldırmışlığı yoktur . Annem çalışıyor ev işlerini yemeği vs herşey bende . 28 yaşına geldim bunlarla uğraşıyorum . Çok bunaldım . Annem en küçük kızı olduğu için oba aşırı toleranslı her kavgada o sizden küçük vs diyerek bi taraflarını kaldırdı. Eve bir misafir gelince filan 180 derece dönüp iyilik timsali de olabiliyor . bizim evin dışından olan herkese güleryüzlü gayet saygılı bir hanımefendi ama bize tam bir çirkef . Son olayımızda ben aynı zamanda Ales sınavına hazırlanıyorum ve video izliyorum ders videoları . Ama kotamız dolduğu için izleyemedim bunuda kız kardeşim doldurdu biliyorum . Sabahtan akşama kadar youtuberların makyaj , şaka ve oyun videolarını izliyor takip ettiği 3 ayrı yabancı dizi var artık bilgisayarın başında salaklaşıyor iyice. Dün onunla konuşmak istedim bak bu sınav benim geleceğim lütfen azalt video izlemelerini tamamen bırak demiyorum dedim . Ne dese beğenirsiniz. Kazanamıyacağını anladın günah keçisi mi arıyorsun dedi güldü bana . Seni takmıyorum , söylediklerinde şu kulağımdan girdi bundan çıktı dedi kahkaha attı bana. Sana ne kazandırıyor bu videoları izlemek dedim. Sanane dedi. Bak ben dershaneye gitmedim evde videolar var diye lütfen anlayışlı ol dedim. Bana odamdan çık bunu ben istediğim zaman konuşuruz ama BELKİ dedi . O andada dizi izliyordu. Konuyu anneme taşısamda birşey değişmeyecek , annem onun arkadasını toplayan bir anne . Ablalar , arkadaşlar ben çileden çıkıyorum bu kıza karşı nasıl bir tavır almalıyım yardım edin ne olur yoksa kafayı yiyeceğim bu evde . Bu kadar saygısız olabilir mi 10 yaş küçük bir kardeş?
hep kızımın bir kızkardesi olsa keske derdim simdi vazgectim..Anne de suç buyuk ayrım tölerans olmaz herkese esit iş dagitacak yemek sendeyse temizlik onda olsun mesela..Selamlar KK. Gerçekten o kadar doldum ki buraya yazacak kadar moralsizim.. Evde gerçekten artık nefret etmeye başladığım bir kız kardeşim var . İnsan kardeşinden nefret de edermiş bunuda anladım. 3 kız kardeşiz ben 28 sorunlu kardeşim 20 yaşında. Kendini aşırı beğenen hatta kendine aşık , vücuduna zekasına vs . Beni ve ortanca kardeşimi sürekli aşağılıyor, çirkinsiniz , kölesiniz bana kimse dokunamaz laf edemez gibi Bencil ve egoist .evde kraliyet hayatı yaşıyor . Bir bardak kaldırmışlığı yoktur . Annem çalışıyor ev işlerini yemeği vs herşey bende . 28 yaşına geldim bunlarla uğraşıyorum . Çok bunaldım . Annem en küçük kızı olduğu için oba aşırı toleranslı her kavgada o sizden küçük vs diyerek bi taraflarını kaldırdı. Eve bir misafir gelince filan 180 derece dönüp iyilik timsali de olabiliyor . bizim evin dışından olan herkese güleryüzlü gayet saygılı bir hanımefendi ama bize tam bir çirkef . Son olayımızda ben aynı zamanda Ales sınavına hazırlanıyorum ve video izliyorum ders videoları . Ama kotamız dolduğu için izleyemedim bunuda kız kardeşim doldurdu biliyorum . Sabahtan akşama kadar youtuberların makyaj , şaka ve oyun videolarını izliyor takip ettiği 3 ayrı yabancı dizi var artık bilgisayarın başında salaklaşıyor iyice. Dün onunla konuşmak istedim bak bu sınav benim geleceğim lütfen azalt video izlemelerini tamamen bırak demiyorum dedim . Ne dese beğenirsiniz. Kazanamıyacağını anladın günah keçisi mi arıyorsun dedi güldü bana . Seni takmıyorum , söylediklerinde şu kulağımdan girdi bundan çıktı dedi kahkaha attı bana. Sana ne kazandırıyor bu videoları izlemek dedim. Sanane dedi. Bak ben dershaneye gitmedim evde videolar var diye lütfen anlayışlı ol dedim. Bana odamdan çık bunu ben istediğim zaman konuşuruz ama BELKİ dedi . O andada dizi izliyordu. Konuyu anneme taşısamda birşey değişmeyecek , annem onun arkadasını toplayan bir anne . Ablalar , arkadaşlar ben çileden çıkıyorum bu kıza karşı nasıl bir tavır almalıyım yardım edin ne olur yoksa kafayı yiyeceğim bu evde . Bu kadar saygısız olabilir mi 10 yaş küçük bir kardeş?
Kazanamıyacağını anladın günah keçisi mi arıyorsun dedi güldü bana . Seni takmıyorum , söylediklerinde şu kulağımdan girdi bundan çıktı dedi kahkaha attı bana. Sana ne kazandırıyor bu videoları izlemek dedim. Sanane dedi. Bak ben dershaneye gitmedim evde videolar var diye lütfen anlayışlı ol dedim. Bana odamdan çık bunu ben istediğim zaman konuşuruz ama BELKİ dedi .
Çok iyi yaaa : )internetin şifresini değiştirin, beyni yeter de nasıl bulabileceğini öğrenirse girsin.