Yardım Eder misiniz kız kardeşim?

Ergenlikten çıkamamış ve aşırı şımartıldığı için çıkmaya da niyeti yok. Öncelikle videoları indirmeyi deneyin. 1 aylık şekilde indirip izleyin ki kota sorunu olmasin. Ev işi, yemek vs. bunlara da karışmayın. Sınavı kazanıp gücünüz yerine gelince pişman olur eminim. Siz sadece derslerinizi düşünün. İleride de çıkar tek başınıza yaşarsınız. Bir yaştan sonra kimsenin en yakınların bile kahrı çekilmiyor.

Bana odamdan çık bunu ben istediğim zaman konuşuruz ama BELKİ dedi .
Kendisi dizilerden çok etkileniyor sanırım
Sabahtan akşama kadar "bu hayğğlayğtırlar gerçekten benim aşkım flan yaaahniiiii" diyen youtuberları izleye izleye yine bu iyi hali
Sen sınavına odaklan onla da muhattap olma yemek falan da hazırlama bi zahmet.

Bu durumlarda dayak cennetten çıkmadır. O size ağzını açmadan ağzına bir tane patlatın bakalım yapıyor mu bir daha.

Bu evdeki çirkef hallerini çekip -mesela o sana çemkiriyorken telefonla uğraşıyormuş gibi yapıp videoya çek- onu çok hanımefendi ya diye övenlere izlet hahah ben olsam yapardım işte gerçek yüzü diye

En küçüklerin genel hali bu sanırım :)
Kardeşinizin işlerini görmeyin. Evde sadece kendi işinizi yapın. Kendi kıyafetinizi yıkayın, ütüleyin, kendi odanızı ve dağınığınızı toplayın.
Ortak işler konusunda da ben olsam çalışan annem varsa da evde oturuyorsam biraz yardım ederdim, kadın evde kızları varken bir de işten gelip ev işine gömülmesin yazıktır diyip..
masa kurma/toplama yada yemek yapma, arada süpürge açma gibi ama sadece birazını...günde 1 saat kadar vaktimi alacak kadarını.. her şeyi üstünüze almayın.

he internet konusuna bir şey diyemiyorum. Kotasıza çevirin. Kardeşiniz saygısız ama tatil boyu bir şeyler yapacak sonuçta. Siz de biraz ona karşı dolu olduğunuz için anlayışsınız, ilgi alanlarını küçümseyip dalga geciypr gibisiniz.

Tahammül edilmesi zor biri, haklısınız, ama size nasıl davranacağını şekillendiren sizsiniz unutmayın
Tavrınızı net koyun. Gerekirse muhatap almayın, bir kaç kere de ne kadar sığ biri olduğunu anlayacağı şekilde rezil edin, hizaya gelir.

Elbet hayat sürter burnunu bir yerden Allah elbet bir yerden sınar onu
Dort elle kariyerine odaklan ve ayrıl evden biliyorum annen için yapıyorsun ev işlerini bırak desekte bırakmazsın kizsanda annen çünkü
o yüzden dört elle kariyerine tutun gerekirse anneni de alırsın yanına
Öyle aklı beş karış havada insanların sonu malesef hüsran oluyor

bırakın kotanız dolsun.
sizin dersleriniz onun dizilerinden daha önemli.
tüm sorumluluğu almanıza gerek yok.
anneniz alsın o sorumluluğu da kusura bakmasın.

kardeştir küsülmez ama konuşmayın bence.
yokluğunuzu gösterin ona.
belki kıymetinizi anlar.

Kardeşiniz bayağı bayağı şımarık yani. Bundan sonra evden kendinizi soyutlayin. Kendinize hazırlayın yiyin bulasiginizi da yıkayın. Sonra hoop derse. Ev pismiş falan umrunuzda olmasın. Sınavı kazanamazsaniz daha çok çekmek zorunda kalırsınız o yüzden sadece ama sadece sinavinizi düşünün

Ilk olarak evde iş yapmayı kesin. Ikinci olarak internetin şifresini değiştirin ve ona vermeyin. Anneniz onun tarafını tutarsa da işlerini de sevdiğin kızın yapıcaksın deyin. Ki ben olsam 28 yaşında orada kalmazdım. Çalışıyorsunuzdur muhtemelen. Ayrılın bence o evden. Bu arada ortancayla sorunları yok herhalde.

niye bu kadar eziliyorsunuz onu anlamadım kıyamıyor musunuz?
hem her türlü kaprisini çekip hem şikayet etmek çok saçma değil mi?

Ben de 25 yaşındayım kız kardeşim 20 yaşında aynı senin söylediğin şeylere benzer sorunlar yaşıyoruz. Annem çalışıyor ve ben de kpss ye hazırlanmaya çalıştım ancak yemek bulaşık ev işi vs hep bana kaldı. Çünkü kız kardeşim asla bir şeylere yardım etmiyor zar zor bir şey yaparsa da eğer mutlaka ya laf sokuyor sürekli ya da eksik, yarım yapıyor. Ben de bu durumdan muzdaribim çok bunaldım çünkü. Geçenlerde hatta bulaşık makinesini boşalt dedim yüz tane laf söyledi yok sen bana böyle şeyler söylemezsin tarzında gün içeriisnde ev işi yapmaktan inan ki ders çalışamadım doğru düzgün. Mümkün olduğunca az muhattap oluyorum kendisiyle kesinlikle hiçbir şey söylemiyorum malesef ki kendim yapıyorum yine. Yakın zamanda da bir şekilde evden defolup gidicem çünkü hiçbir kıymetim yok biliyorum. Sürekli bana yükleniyor her şey evin büyüğüyüm diye ve şu an çalışmıyorum diye benim yapmam gereken hiçbir şey yokmuş gibi her şey bana yükleniyor ve ben ailemden gittikçe soğuyorum. Sana tavsiyem ne olur bilmiyorum benim kendim için yapacağım tek şey özelde de olsa bir iş bulup başka bir şehre taşınmak ve ailemle görüşmeyi azaltmak. Benim sadece kardeşte sorun yok gerçi tüm ailede problemler var ama. Ales evet zor bir sınav daha önce ben de girdim evet izleyemiyorsan ve kimse müdahale etmiyorsa laptobun falan varsa dışarda bir kütüphaneye falan gidebilirsin interneti olan bir yere. Ya da telefonunun internet paketini bağlarsın bilgisayara bunun dışında kız kardeşinle konuş vs demeyeceğim çünkü işe yaramaz kendi kardeşimden biliyorum. Onlar sadece kendisini düşünen bencil kimseler. Allah yardımcın olsun bir an önce işini eline alırsın ve kimseye muhtaç olmak zorunda kalmazsın umarım

Kendini beğenmiş beğenmiş konuştuğu bir sırada saçına yapışın Allah ne verdiyse k.b başka türlü akillanmaz

hep kızımın bir kızkardesi olsa keske derdim simdi vazgectim..Anne de suç buyuk ayrım tölerans olmaz herkese esit iş dagitacak yemek sendeyse temizlik onda olsun mesela..
niye bu kadar havali tıp falan mi kazandi cok mu zeki bir kiz majyaj en iyisi sen is bul calis ceyiz parani biriktir ev yuku bu yasta gereksiz sana aksam gel ye ic yat sabah kalk git ise..ben olsam yerinde gider kutuphanede calisirim video sart degil ki aleste kitap al...
evlenince veya ayri eve cikinca artik..

Ooo dayaklik kardeş en sevdiğim ben kardeslerimi azarlarken annem araya giremezdi. Zaten bana paslardi çıkıntılık ederlerse haklarından ben gelirdim. Aşırı şımarılik işte. Ben iki yaşındaki oğluma toleras tanımıyorum değil 20 yaşında kardeş olsun. İnternet sınırsız da olsa fazla kullanım oldu mu çok yavaşlıyor. Şifresini değiştirin ona vermeyin. Yaptığınız yemekten ona yedirmeyin. Çamaşırına el sürmeyin bırakın pisliginde bogulsun. Öyle gevşek gevşek konuşmaya devam ederse sampuan kutusuna tüy dökücü krem olur, yapıştırıcı olur öyle şeyler koyun hehe.

Ben tam olarak bu kısımda Allah yarattı demeyerek....
Neyse
Bu ülke beni ruh hastası olmaya sürüklüyor.

Yemeği kendiniz kadar yapın.
Anneniz de kendisi hazırlasın.
Sadece kendi çamaşırlarınızı yıkayın onunkilere dokunmayın.

Ooo cevaplara bak patir patir cok terbiyesiz ve saygısız mış gercekten

Taviz verme,küçük diye de üzülme acıma. Benim kizkardesim de buna benzer bir model ve küçük diye tutulur.

Yani küçük diye kayirilma olayi sadece sende yok cogu evde var emin ol. Annen hakkindan gelemiyorsa sen gelcen annene bise deme nasilsa onu hakli bulcak

Kotasiz internet yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…