- 5 Eylül 2015
- 197
- 183
- 23
- Konu Sahibi bilgisahibi
ele dümdükBide bele yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ele dümdükBide bele yap
Sen istediğini belli et heyecanlı olur kızHayal kuruyor ama o konuları hiç acmıyor, aslında benden çekinmese benim istediğini bilse hemen anlatır
Gerçekten aşırı heyecanlı bir durum dün sordum, bakalım belki bu gün anlatır. Mesajda bile heyecandan bayılasım geliyor. Kim bilir gerçekte bayılırımSen istediğini belli et heyecanlı olur kız
Yok, söylemiyor, anlatmıyor. İlk tamam yarın hayal edip yazarım dedi. şimdi ise yaşamadan bilemem Bende yaşamadım sonuçta diyor. Neyse, belki bir gün anlatırSen istediğini belli et heyecanlı olur kız
Adam heyecanını kendi içinde yasiyo vaayyy seni heyecanlı dakikalar bekliyorhadi hayırlısı bol bol dua et namaz kılarken yan yana durmayın sen onun arkasında dur namazaYok, söylemiyor, anlatmıyor. İlk tamam yarın hayal edip yazarım dedi. şimdi ise yaşamadan bilemem Bende yaşamadım sonuçta diyor. Neyse, belki bir gün anlatır
Namaz ve dinimizle ilgili bir çok şeyi biliyorum çok şükür. Adam anlatıyor dedim, içinden bir canavar çıktı . Birden utandım, acaba o günler nasıl olur. Merak ve heyecan arttıkça, korkumda artıyor ama yeneceğim az kaldı, bana yardımcı olur Anlattı hayalini, düşüncelerini muhteşem anlardıAdam heyecanını kendi içinde yasiyo vaayyy seni heyecanlı dakikalar bekliyorhadi hayırlısı bol bol dua et namaz kılarken yan yana durmayın sen onun arkasında dur namaza
Yaaa düşün işte bunları yasayacan inşallah harika bişey düğünün ertesi sabahi yanında sevdiğin adamla uyanmakNamaz ve dinimizle ilgili bir çok şeyi biliyorum çok şükür. Adam anlatıyor dedim, içinden bir canavar çıktı . Birden utandım, acaba o günler nasıl olur. Merak ve heyecan arttıkça, korkumda artıyor ama yeneceğim az kaldı, bana yardımcı olur Anlattı hayalini, düşüncelerini muhteşem anlardı
Rabbim inşallah nasip eder. Çok güzel hayaller ama işte şu anda utanırım diye düşünüyorum, inşallah utancım yeteri kadar olur. Gerçekten fazlasına hiç ihtiyacım yok. Ben o zamanı, o geceyi herkes gibi muhteşem yaşamak istiyorum ama bakalım hayırlısıYaaa düşün işte bunları yasayacan inşallah harika bişey düğünün ertesi sabahi yanında sevdiğin adamla uyanmak
Bekarlar var hortlatmazsan seviniriz konuyuCanım naptin evlendin mi heyecanını yenebildin mi
Ne biliym romantik anılar duymak evdekalmışlığımızı tokat gibi yüzümüze çarpıyo daNolcak kız bekarlar da yaşayacak er geç
Niye evde kalasin kiz vardır bi alıcın senindeNe biliym romantik anılar duymak evdekalmışlığımızı tokat gibi yüzümüze çarpıyo da
NerdaaahNiye evde kalasin kiz vardır bi alıcın seninde
Nasip balım çıkar gelir bir gün belki sen ona gidersin belki de zaten hep gördüğün tanıdığın biridir Rabbim hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasıp etsinNerdaaah
Abla valla zaten evlenmeme bir kaç yıl vardı, şimdi ise baya uzadı. Bilmiyorum ne olacak, inşallah hayırla hemen gelir geçer günler. Rabbime şükürler olsun, evlilikle ilgili korkum falan kalmadı :) çok mutluyum. Ama işte 7 yıl daha beklememiz gerekebilir hiçbir şey belli değil. Nasip kısmet. Herşey için çok sağol ablaCanım naptin evlendin mi heyecanını yenebildin mi
7 yıl mıııAbla valla zaten evlenmeme bir kaç yıl vardı, şimdi ise baya uzadı. Bilmiyorum ne olacak, inşallah hayırla hemen gelir geçer günler. Rabbime şükürler olsun, evlilikle ilgili korkum falan kalmadı :) çok mutluyum. Ama işte 7 yıl daha beklememiz gerekebilir hiçbir şey belli değil. Nasip kısmet. Herşey için çok sağol abla
Maalesef 7 yıl, hayırlısı neyse o olsun :)) hele anneme kalsa 10 yıl diyor. Turşumu kurmaya hazırlıyor beni -_-7 yıl mııı
Sen bu yaz evlenirsin bacımMaalesef 7 yıl, hayırlısı neyse o olsun :)) hele anneme kalsa 10 yıl diyor. Turşumu kurmaya hazırlıyor beni -_-
İmkânsız diye bir şey yok biliyorum ama bu imkânsıza çok yakınSen bu yaz evlenirsin bacım