• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıımm!! Düğünden sonra ne yapılır??

Yok, söylemiyor, anlatmıyor. İlk tamam yarın hayal edip yazarım dedi. şimdi ise yaşamadan bilemem Bende yaşamadım sonuçta diyor. Neyse, belki bir gün anlatır :KK70:
Adam heyecanını kendi içinde yasiyo vaayyy seni heyecanlı dakikalar bekliyor:KK76:hadi hayırlısı bol bol dua et namaz kılarken yan yana durmayın sen onun arkasında dur namaza:KK31:

Adam heyecanını kendi içinde yasiyo vaayyy seni heyecanlı dakikalar bekliyor:KK76:hadi hayırlısı bol bol dua et namaz kılarken yan yana durmayın sen onun arkasında dur namaza:KK31:
Namaz ve dinimizle ilgili bir çok şeyi biliyorum çok şükür. Adam anlatıyor dedim, içinden bir canavar çıktı :P. Birden utandım, acaba o günler nasıl olur. Merak ve heyecan arttıkça, korkumda artıyor ama yeneceğim az kaldı, bana yardımcı olur :D Anlattı hayalini, düşüncelerini muhteşem anlardı

Namaz ve dinimizle ilgili bir çok şeyi biliyorum çok şükür. Adam anlatıyor dedim, içinden bir canavar çıktı :p. Birden utandım, acaba o günler nasıl olur. Merak ve heyecan arttıkça, korkumda artıyor ama yeneceğim az kaldı, bana yardımcı olur :KK70: Anlattı hayalini, düşüncelerini muhteşem anlardı
Yaaa düşün işte bunları yasayacan inşallah harika bişey düğünün ertesi sabahi yanında sevdiğin adamla uyanmak :KK76:

Yaaa düşün işte bunları yasayacan inşallah harika bişey düğünün ertesi sabahi yanında sevdiğin adamla uyanmak :KK76:
Rabbim inşallah nasip eder. Çok güzel hayaller ama işte şu anda utanırım diye düşünüyorum, inşallah utancım yeteri kadar olur. Gerçekten fazlasına hiç ihtiyacım yok. Ben o zamanı, o geceyi herkes gibi muhteşem yaşamak istiyorum ama bakalım hayırlısı :D

Canım naptin evlendin mi :D heyecanını yenebildin mi
Abla valla zaten evlenmeme bir kaç yıl vardı, şimdi ise baya uzadı. Bilmiyorum ne olacak, inşallah hayırla hemen gelir geçer günler. Rabbime şükürler olsun, evlilikle ilgili korkum falan kalmadı :) çok mutluyum. Ama işte 7 yıl daha beklememiz gerekebilir hiçbir şey belli değil. Nasip kısmet. Herşey için çok sağol abla

Abla valla zaten evlenmeme bir kaç yıl vardı, şimdi ise baya uzadı. Bilmiyorum ne olacak, inşallah hayırla hemen gelir geçer günler. Rabbime şükürler olsun, evlilikle ilgili korkum falan kalmadı :) çok mutluyum. Ama işte 7 yıl daha beklememiz gerekebilir hiçbir şey belli değil. Nasip kısmet. Herşey için çok sağol abla
7 yıl mııı o_O

Back