Yardıımm!! Düğünden sonra ne yapılır??

bilgisahibi

Elhamdülillah
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
197
183
23
Ablalarım, düğün olduktan sonra neler yapılır bilgi verir misiniz?? Sizin gününüz nasıl geçti?? Düğünden sonra hemen eve mi gidilir, eve gidince ilk neler yapılır?? Namaz mı kılınır?? Gelinliği kim çıkartır?? Lütfen bilgi verir misiniz?? Çok utanıyorum neler yapmalıyım? Lütfen yorum yapınız. İlk gün neler yapılır yazar mısınız

duyduğuma göre;
yorgunlul, ter vs bu gibi sebeplerden dolayısı hemen duş.
sonra uyuyakalmazsanız fanfinifon

Canım rahat ol akışına bırak dugunden sonra kalabalik bir konvoyla eve bıraktılar bizi daha sonra yukarı çıkıp Odamıza geçtik biraz dinlendik ve eşim gelinligimi çıkardı ve o da damatligini çıkarıp yatağa oturdu saçlarımı açmaya başladı tokalari Saya Saya çıkardı muhabbet ettik o sırada ardindan yemek yedik daha sonra duşa girdik saçlarımı yıkayıp taradı çıktık abdest alıp namaz kıldık 2 rekat bol bol dua ettik sonra yatak odasına geçtik gerisi belli işte ama hep muhabbet ettik yani birbirimizi rahatlattık kafa dağıttık bak canım bunları sana anlatmaya gerek bile yoktu aslında ama sen rahatla diye anlattım yinede korkmani gerektiren stres yapmanı gerektiren hicbirsey yok akışına bırak hersey yerinde oluyo zaten Rabbim Hayırlısıni nasip etsin kendini rahat bırak sıkma sakin

Sağol abla Allah razı olsun. konusu açılınca bile geriliyorum. Çok teşekkür ederim, Allah mutlulugunuzu daim etsin. gelinliğin altına ne giyecegim önemli mi?? ya da giyinmen gereken bir şey var mı

Sağol abla Allah razı olsun. konusu açılınca bile geriliyorum. Çok teşekkür ederim, Allah mutlulugunuzu daim etsin. gelinliğin altına ne giyecegim önemli mi?? ya da giyinmen gereken bir şey var mı

Düğün geceleri için çok güzel iç çamaşırları var. Ama gelinliğin altında rahat durmaz. Gelinliğin içine rahat edeceğiniz bir çamaşır giyin. Düğünden/nikahtan dönünce duşunuzu alın. Sonra bu güzel çamaşırlardan giyin. Küçük bir yerde yaşıyorsanız internetten de sipariş verebilirsiniz.

Canim zaten duşa giriyorsun önemli değil ama duşa girmezseniz bilemem bana kalırsa girin önce sen gir çık güzel hafif bi koku sürün ben beyaz iç çamaşırı giymistim ama değiştirdim özel bi çamaşır giymistim :):):) sen gelinliğin altına rahat çamaşır giyin canım sıkma kendini o kadar zor bişe olsa biz atlamazdik kendini sikarsan zorlastirirsin eşini de gerersin adam da ne yapacağını sasirir bence zevk almaya bak

Bende senn gibiydim konu açılınca elim ayağım titrerdi ama eşimle bu konuyu konuşup birbirimizin kafasını rahatlattık hep o bana sakin ol ben senin istemediğin canını yakacak asla bişe yapmam Kıyamam sana derdi hep bende sakin olacağıma söz vermiştim ve harika geçti o bana hep şefkatle yaklaştı bende sakin davrandm ayrıca bol bol muhabbet edin çok rahatlatiyo esinlede konuş bu konuyu ikinizinde gerginliği gider sakin yap artık bitir şu işi yeter artık gibi itici cümleler kurma sonradan pişman olursun ve eşini sanki sana tecavüz ediyormuş konumuna dusurursun bu da onu üzer sabahta güzel bir Öpücükle uyandır bu kadar işte rahat olll

Çok şükür o tür camasırlara ulaşma şansım yüksek. Sağolun teşekkür ederim

Çok sağolun Allah razı olsun. Beni çok rahatlattınız, umarım esimde rahatlatır

dugun geç biter malum yorun olursunuz
evinize gidin nere gitceksiniz ki, evli evine koylu koyunnee diye bosuna dememisleer :)

iç çamasiri için acele etmeyin kimse bi yere kaçmiyor ya :)

Sağol abla, Allah razı olsun. Sizce genel olarak beğendikleri çamaşırlar, renkleri nasıl dır?? inşallah rahat olurum, cidden inanılmaz utangaç birisiyim

düğünüm kasımda oldu o kadar soğuktu ki okul bahçesinde oldu kardeşimin siyah bi taytı vardı onu giymiştim donmaktansa ayyy aklıma arkadaşımın bende gelinliğin içine jartiyer falan giyiliyor sanmıştım hayal kırıklığına uğrattın beni demesi geldi bence çokta önemli değil ilk gece olacağı için rahat bi iç çamaşırı giy sonraki geceler giyersin o seksi kıyafetleri sonraki geceler bol ve uzun olacak nede olsa :)

sağol abla, söylediğini dikkate alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…