Popüler Konu Yaratıcı Tabak Süslemeleri ile Kahvaltı Masaları

En başarılı bulduğunuz tanıtım tercihim

• Pastırmalı ve Yumurtalı Krep

OY: 42 44,2%
  • Eğlenceli Tabaklar

OY: 24 25,3%
  • Kıymalı Sandal Börek ile Civcivli Kahvaltı

OY: 4 4,2%
  • Nevreste'nin Kahvaltı Sofrası

OY: 18 18,9%
  • Neşeli Kahvaltı

OY: 7 7,4%

• Ankete Katılan
    95
994492_673753616045279_2300928992599198314_n.jpg
Nevoş doping mi yapıyorsun bu resmi ekleyerek.:KK53:Ben bunu ancak yerim.Dopingi öyle alırım.:KK70:

İyi madem Gazel'ciğim. :KK37:Ohh be çok içimde kalmıştı sana böyle hitap edememek.:rolleyes:

Ben kesin katılırım demiyorum.Yeni arkadaşlara yer açmak lazım.Ben unumu eledim eleğimi astım.:KK53:

Genelde senin anlattığın gibi olur.Kazen kahvaltıda süs püs istiyor bu durumdan anlaşıldığı üzere.:KK53:Onu alan yandı.:KK70:

valla bence de yani her kahvaltı tabağını böyle süslü isterse eşine yazık :KK53:
olurmu adram valla protesto ederim seni kk dan sürgüne yollarım :KK62: sen katılmazsan bende katılmam...:KK67:
ahanda ilk boykotum....nevresteye duyurulur.....

valla bence de yani her kahvaltı tabağını böyle süslü isterse eşine yazık :KK53:
olurmu adram valla protesto ederim seni kk dan sürgüne yollarım :KK62: sen katılmazsan bende katılmam...:KK67:
Napsam nerelere gitsem.:KK53:Biz böyle kendi aramızda o katılmazsa olmaz bu katılmazsa olmaz diyip topu birbirimize atarsak buradan emekli oluruz gibime geliyor.:KK70:

:KK14:Katılmazsanız ben de giderim buralardan:KK20:

:mad::mad::mad::mad::mad:

Back