Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nevoş doping mi yapıyorsun bu resmi ekleyerek.
Tamam sen hazırla fotoları çek ve yarışmaya katıl sonra yiyebilirsin izin veriyoruzNevoş doping mi yapıyorsun bu resmi ekleyerek.Ben bunu ancak yerim.Dopingi öyle alırım.
![]()
Yazdıklarına dikkat etmeye mi karar verdin![]()
Tamam sen hazırla fotoları çek ve yarışmaya katıl sonra yiyebilirsin izin veriyoruz![]()
Ben ne yaparsanız yapın hissediyorum kaçoş yokBen susuyorum gözlerim konuşuyor.![]()
Daha iyi kilo almazsınO yorgunluğa ve adrenaline iştah kalmıyor ki.![]()
Ben ne yaparsanız yapın hissediyorum kaçoş yok
Daha iyi kilo almazsın![]()
Elektrik verdim suyu da yakında bağlayacağız![]()
İyi madem Gazel'ciğim.Ohh be çok içimde kalmıştı sana böyle hitap edememek.
Ben kesin katılırım demiyorum.Yeni arkadaşlara yer açmak lazım.Ben unumu eledim eleğimi astım.
Genelde senin anlattığın gibi olur.Kazen kahvaltıda süs püs istiyor bu durumdan anlaşıldığı üzere.Onu alan yandı.
![]()
Napsam nerelere gitsem.valla bence de yani her kahvaltı tabağını böyle süslü isterse eşine yazık
olurmu adram valla protesto ederim seni kk dan sürgüne yollarımsen katılmazsan bende katılmam...
ahanda ilk boykotum....nevresteye duyurulur.....
valla bence de yani her kahvaltı tabağını böyle süslü isterse eşine yazık
olurmu adram valla protesto ederim seni kk dan sürgüne yollarımsen katılmazsan bende katılmam...
ahanda ilk boykotum....nevresteye duyurulur.....
Emekli yaşınız dolmadıNapsam nerelere gitsem.Biz böyle kendi aramızda o katılmazsa olmaz bu katılmazsa olmaz diyip topu birbirimize atarsak buradan emekli oluruz gibime geliyor.
![]()
Katılmazsanız ben de giderim buralardan
![]()
Dolmadı da buradan dolacak günlerimiz.Yaşı bekleriz .Emekli yaşınız dolmadı![]()