Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk sırada sen 2. sıraya da nevoş kendini yazsınSelam hanımlar..
Nevoş listeni merak ettim kimler var ...
Siz hazırlayın biz karar verelim
Olur neden olmasın
Canım tarif yapılır.Mesela
![]()
Patatesler ince ince doğranıp kızartılır..Sosisler önce 4e bölünür..Daha sonra düz tarafına 1 defa kesilir..
Kızartılır veya haşlanır..1 adet tavuk yumurtası,1 adet bıldırcın yumurtası haşlanır..Servis tabağına önce patatesler alınır.Daha sonra sosisler dizilir..Bıldırcın yumurtası bir kürdan yardımıyla tavuk yumurtasına monte edilir..Havuç dilimleri ve karanfil ile kuş şekli verilir..
Bu şekil tarif edilebilir..Tarifi becerebildim mi bilmem
![]()
Ben de zeytin peynir nasıl tabağa koyulur ve yanına da kayısı kıvamlı yumurtanın nasıl piştiğini anlatırım.
ay nevrestem sen çok yaşa emi, patatesler ince kıyılır kızartılır
tamam o zaman ben iki yumurta kırıyorum sahana, ve enfes bir edebiyatla döktürüyorum yapılışını
yumurtaları dikkatlice kırıyoruz, hafifçe çeviriyoruz, sarısı ile beyazını itina ile karıştırıyoruz
iyi iyi kolay olacak o zaman nevom..sende katılıyorsun dimi, ben biraz zaman geçsin de katılırım...şu ilk ekleneceklere bi bakayım önce![]()
Dimi ama Vuslat.İlk sırada sen 2. sıraya da nevoş kendini yazsın![]()
3. sırada Vuslatİlk sırada sen 2. sıraya da nevoş kendini yazsın![]()
Ben anlamam tarif isterim yumurtayı kaç dakika ne ile çırptığınızı bile yazacaksınız.
ay nevrestem sen çok yaşa emi, patatesler ince kıyılır kızartılır
tamam o zaman ben iki yumurta kırıyorum sahana, ve enfes bir edebiyatla döktürüyorum yapılışını
yumurtaları dikkatlice kırıyoruz, hafifçe çeviriyoruz, sarısı ile beyazını itina ile karıştırıyoruz
iyi iyi kolay olacak o zaman nevom..sende katılıyorsun dimi, ben biraz zaman geçsin de katılırım...şu ilk ekleneceklere bi bakayım önce![]()
Ben de zeytin peynir nasıl tabağa koyulur ve yanına da kayısı kıvamlı yumurtanın nasıl piştiğini anlatırım.![]()
3. sırada Vuslat
4. sırada adra
5. sırada gazel var
Ben anlamam tarif isterim yumurtayı kaç dakika ne ile çırptığınızı bile yazacaksınız.
Bu çok iyi olur
Adra yarışmaya katılıyor
Adra yarışmaya katılıyor
Adra yarışmaya katılıyor![]()
Ben anlamam kayıtlar var elimdeBaşta Kazen'i yazın.Tabak süslemeyi nereden çıkardıysa bize anlatsın detay detay.
Benim elektriklere ek olarak sular da kesik.
![]()
Günaydın tatlım nasılsınGünaydın canımsın![]()
İyiyim canım sen nasılsınGünaydın tatlım nasılsın![]()
İyim okul koşturması var oğlanın eksikleri bitti sıra kıza geldi onuda halledersem çok güzel olacakİyiyim canım sen nasılsınTatilimin son günü yarı eve dönüyoruz
![]()
Allah kolaylık versin canımİyim okul koşturması var oğlanın eksikleri bitti sıra kıza geldi onuda halledersem çok güzel olacak
Burdan gidiyosunnasıl geçiti yaa
![]()
Güzel bir tarif bulursam neden olmasın.Ben anlamam kayıtlar var elimde
Yeni kategoride hep birlikteyiz![]()
Sağol canım okulun ilk haftasını bir atlatırsak yavaş yavaş düzene girerizAllah kolaylık versin canım
Evet canımÇok güzel geçti
Dolu dolu geçince çabuk bitti
![]()
Bak böyle güzel sözler söyleGüzel bir tarif bulursam neden olmasın.Bu kategoriye çok mesai harcamak gerek.Şu an aklımda birşey yok.Olursa hiç kaçırmam kısmet bu işler.
![]()
İnşallah canımSağol canım okulun ilk haftasını bir atlatırsak yavaş yavaş düzene gireriz![]()
Onun kırılma riski varKazen hediye olarak tabak çanak verse ya.Benim gibi her yarışmaya katılan kişilerin çok ihtiyacı var.
![]()