Popüler Konu Yaratıcı Tabak Süslemeleri ile Kahvaltı Masaları

En başarılı bulduğunuz tanıtım tercihim

• Pastırmalı ve Yumurtalı Krep

OY: 42 44,2%
  • Eğlenceli Tabaklar

OY: 24 25,3%
  • Kıymalı Sandal Börek ile Civcivli Kahvaltı

OY: 4 4,2%
  • Nevreste'nin Kahvaltı Sofrası

OY: 18 18,9%
  • Neşeli Kahvaltı

OY: 7 7,4%

• Ankete Katılan
    95
Siz hazırlayın biz karar verelim:KK8::KK9:

Olur neden olmasın:KK66:

Canım tarif yapılır.:KK66:Mesela
8581.jpg

Patatesler ince ince doğranıp kızartılır..Sosisler önce 4e bölünür..Daha sonra düz tarafına 1 defa kesilir..
Kızartılır veya haşlanır..1 adet tavuk yumurtası,1 adet bıldırcın yumurtası haşlanır..Servis tabağına önce patatesler alınır.Daha sonra sosisler dizilir..Bıldırcın yumurtası bir kürdan yardımıyla tavuk yumurtasına monte edilir..Havuç dilimleri ve karanfil ile kuş şekli verilir..

Bu şekil tarif edilebilir..:KK23:Tarifi becerebildim mi bilmem:-)

:KK70::KK70::KK70:
ay nevrestem sen çok yaşa emi, patatesler ince kıyılır kızartılır :KK70:
tamam o zaman ben iki yumurta kırıyorum sahana, ve enfes bir edebiyatla döktürüyorum yapılışını :KK70:
yumurtaları dikkatlice kırıyoruz, hafifçe çeviriyoruz, sarısı ile beyazını itina ile karıştırıyoruz :KK70::KK70:
iyi iyi kolay olacak o zaman nevom..sende katılıyorsun dimi, ben biraz zaman geçsin de katılırım...şu ilk ekleneceklere bi bakayım önce :KK66:

İyi geceler.:KK3:

tamam o zaman ben iki yumurta kırıyorum sahana, ve enfes bir edebiyatla döktürüyorum yapılışını :KK70:
yumurtaları dikkatlice kırıyoruz, hafifçe çeviriyoruz, sarısı ile beyazını itina ile karıştırıyoruz :KK70::KK70:
iyi iyi kolay olacak o zaman nevom..sende katılıyorsun dimi, ben biraz zaman geçsin de katılırım...şu ilk ekleneceklere bi bakayım önce :KK66:
Ben de zeytin peynir nasıl tabağa koyulur ve yanına da kayısı kıvamlı yumurtanın nasıl piştiğini anlatırım.:KK70:

İlk sırada sen 2. sıraya da nevoş kendini yazsın:KK53:
3. sırada Vuslat :KK59:
4. sırada adra :KK59:
5. sırada gazel var:KK59:
Ben anlamam tarif isterim yumurtayı kaç dakika ne ile çırptığınızı bile yazacaksınız.:KK20::KK70:
Ben de zeytin peynir nasıl tabağa koyulur ve yanına da kayısı kıvamlı yumurtanın nasıl piştiğini anlatırım.:KK70:
:KK30:Bu çok iyi olur:KK70:
Adra yarışmaya katılıyor:KK75:
Adra yarışmaya katılıyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

3. sırada Vuslat :KK59:
4. sırada adra :KK59:
5. sırada gazel var:KK59:

Ben anlamam tarif isterim yumurtayı kaç dakika ne ile çırptığınızı bile yazacaksınız.:KK20::KK70:

:KK30:Bu çok iyi olur:KK70:
Adra yarışmaya katılıyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Başta Kazen'i yazın.:KK53:Tabak süslemeyi nereden çıkardıysa bize anlatsın detay detay.:KK53:Benim elektriklere ek olarak sular da kesik.:KK70:

Ben anlamam kayıtlar var elimde:KK8:
Yeni kategoride hep birlikteyiz:cool::KK65:
Güzel bir tarif bulursam neden olmasın.:KK6:Bu kategoriye çok mesai harcamak gerek.Şu an aklımda birşey yok.Olursa hiç kaçırmam kısmet bu işler.:KK48:

Kazen hediye olarak tabak çanak verse ya.:KK53:Benim gibi her yarışmaya katılan kişilerin çok ihtiyacı var.:KK48:

Back