Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napsam nerelere gitsem.Biz böyle kendi aramızda o katılmazsa olmaz bu katılmazsa olmaz diyip topu birbirimize atarsak buradan emekli oluruz gibime geliyor.
![]()
bir sonraki yarışmada meyva tabağı olsun ya da aperatif tabağı olsun madem tabaklardan gidiyoruz
bende katılmak istiyorum ama biz doğru düzgün kahvaltı eden insan değiliz ki zaten iki kişiyiz yahu ben şimdi böyle bi tabak hazırlasam eşim her hafta ister biliyorum yani bilemedim du bakalım hayırlısı aklıma da bişeler gelmiyo ki bi de masa olayı işi bozuyo bi tek tabak olaydı iyiydi emmeeee
Sen patronsun.Patronlar hep verir.Tabi emekli maaşlarını ben veriyorum
Bana kim verecekse.![]()
Yeniler tembel Gazel.Sen önayak ol bari gençlere.yeniler katılmıyor ki adram...
biz yaşlıların gençlere örnek olası lazım![]()
Eşin her hafta güzel bir kahvaltıyı haketmiyor mu.bir sonraki yarışmada meyva tabağı olsun ya da aperatif tabağı olsun madem tabaklardan gidiyoruz
bende katılmak istiyorum ama biz doğru düzgün kahvaltı eden insan değiliz ki zaten iki kişiyiz yahu ben şimdi böyle bi tabak hazırlasam eşim her hafta ister biliyorum yani bilemedim du bakalım hayırlısı aklıma da bişeler gelmiyo ki bi de masa olayı işi bozuyo bi tek tabak olaydı iyiydi emmeeee
Pegasus hoşgeldin.Slm kızlar
Gelemeyelim sıte dgısmıs
Nasılsınız
Yenı yarışmada cok eglencelı duruyor.... Sımdı tarıf olarak tabağı nasıl süslefıgımızımı yazacaz yoksa kahvaltılık pogoca börek gıbı bır tarıfmı vercez??
Sen patronsun.Patronlar hep verir.![]()
Hoşgeldin HemşomSlm kızlar
Gelemeyelim sıte dgısmıs
Nasılsınız
Yenı yarışmada cok eglencelı duruyor.... Sımdı tarıf olarak tabağı nasıl süslefıgımızımı yazacaz yoksa kahvaltılık pogoca börek gıbı bır tarıfmı vercez??
Canım hoşgeldin nerelerdesin sen tatlımSlm kızlar
Gelemeyelim sıte dgısmıs
Nasılsınız
Eşin her hafta güzel bir kahvaltıyı haketmiyor mu.Haftada bir kahvaltı da çok değil.Yazık günah adamlara.
Bence sen de katıl.Manayla beraber ziyafet çekersiniz.
![]()
Haklısın erken kalkan kahvaltıyı da hazırlar.çalışıyorum canım ya evde olsam hergün yemeğini eksik etmiyorum ama haftasonu o erken kalkıyo ben biraz daha geç kalkıyorum ve kahvaltıyı ona yıkıyorum.![]()
Aynen adracım, hep bizi köşeye sıkıştırıyor mevoş birazda biz ter döktürelimDimi ama Vuslat.![]()
Bak yine beni katmış listeye3. sırada Vuslat
4. sırada adra
5. sırada gazel var
Ben anlamam tarif isterim yumurtayı kaç dakika ne ile çırptığınızı bile yazacaksınız.
Bu çok iyi olur
Adra yarışmaya katılıyor
Adra yarışmaya katılıyor
Adra yarışmaya katılıyor![]()
Kazen nette ne var ne yok bütün güzel sunumları eklemiş zaten yarışmacı adaylarına bir şey bırakmamışBaşta Kazen'i yazın.Tabak süslemeyi nereden çıkardıysa bize anlatsın detay detay.
Benim elektriklere ek olarak sular da kesik.
![]()
Ben kül yutmam.Bak yine beni katmış listeye
Ben bu kategoride yetersizim nevoş, kahvaltıyla hiç aram yoktur, ama kızım ustadır onu yarıştırsam
Adra tuzağa düşmüş bile![]()
Bugün aklımdan sen geçtin Dilara.Uzun zamandır uğradı diye.Nasılsın iyimisin?Herkese merhabaaa ben geldim kocaman öpüyorum hanımlar ablalarım)) bu site değişmiş neler olmuş böyleee
)
AdraaBugün aklımdan sen geçtin Dilara.Uzun zamandır uğradı diye.Nasılsın iyimisin?
Evet olaylarla dolu bir insansın canım.Adraa) evet uzun zaman oldu sorma benim başımda hep bi olay hep bi olay
) iyiyim ama çok şükür telefon değiştirdim program iptal heralde tlfndan giremiyorum normal internetten girdim baya değişmiş hepimize hayırlı olsun
kk ya gelince uğrayacağım ilk adres hemen bi sizleri sorym dedim sen nasılsın nasıl gidiyor? Yarışma süper olmuş konuşmuştuk bunu bi ara iyi olmuş teşekkürler Kazen
![]()