Popüler Konu Yaratıcı Tabak Süslemeleri ile Kahvaltı Masaları

En başarılı bulduğunuz tanıtım tercihim

• Pastırmalı ve Yumurtalı Krep

OY: 42 44,2%
  • Eğlenceli Tabaklar

OY: 24 25,3%
  • Kıymalı Sandal Börek ile Civcivli Kahvaltı

OY: 4 4,2%
  • Nevreste'nin Kahvaltı Sofrası

OY: 18 18,9%
  • Neşeli Kahvaltı

OY: 7 7,4%

• Ankete Katılan
    95
bir sonraki yarışmada meyva tabağı olsun ya da aperatif tabağı olsun madem tabaklardan gidiyoruz :KK53:

bende katılmak istiyorum ama biz doğru düzgün kahvaltı eden insan değiliz ki zaten iki kişiyiz yahu ben şimdi böyle bi tabak hazırlasam eşim her hafta ister biliyorum yani bilemedim du bakalım hayırlısı aklıma da bişeler gelmiyo ki bi de masa olayı işi bozuyo bi tek tabak olaydı iyiydi emmeeee

bir sonraki yarışmada meyva tabağı olsun ya da aperatif tabağı olsun madem tabaklardan gidiyoruz :KK53:

bende katılmak istiyorum ama biz doğru düzgün kahvaltı eden insan değiliz ki zaten iki kişiyiz yahu ben şimdi böyle bi tabak hazırlasam eşim her hafta ister biliyorum yani bilemedim du bakalım hayırlısı aklıma da bişeler gelmiyo ki bi de masa olayı işi bozuyo bi tek tabak olaydı iyiydi emmeeee

hatta bir kategoriyi de peynir tabağı yapalım :KK48:
çeşitli peynirleri doğra diz tabağa, bir iki de süs püs ekle al sana görsellik...:KK70:

Eşin her hafta güzel bir kahvaltıyı haketmiyor mu.:KK53:Haftada bir kahvaltı da çok değil.Yazık günah adamlara.:KK48:Bence sen de katıl.Manayla beraber ziyafet çekersiniz.:KK53:

Slm kızlar
Gelemeyelim sıte dgısmıs
Nasılsınız

Yenı yarışmada cok eglencelı duruyor.... Sımdı tarıf olarak tabağı nasıl süslefıgımızımı yazacaz yoksa kahvaltılık pogoca börek gıbı bır tarıfmı vercez??

Slm kızlar
Gelemeyelim sıte dgısmıs
Nasılsınız

Yenı yarışmada cok eglencelı duruyor.... Sımdı tarıf olarak tabağı nasıl süslefıgımızımı yazacaz yoksa kahvaltılık pogoca börek gıbı bır tarıfmı vercez??
Pegasus hoşgeldin.:KK37:Biz iyiyiz sen nasılsın?

Herkesin aklı karışmış anlaşılan.Bence poğaça,börek veya farklı bir kahvaltılık yapıp bunu tabakta güzel bir şekilde sunacağız.Sunarken de verilen örnekteki gibi güzel sunumlar yapacağız.

Sen patronsun.Patronlar hep verir.:KK53:

O zaman Allah bana ben size:KK59::KK52::KK48:
Slm kızlar
Gelemeyelim sıte dgısmıs
Nasılsınız

Hoşgeldin Hemşom:KK19:
Yarışma çok eğlenceli haklısın:KK8:Eşlik etmek ister misin:rolleyes:
Canım kahvaltı sunumları ve sofrası şahsi fikrim dileğiniz gibi hazırlayın ama ne kadar farklı ,orjinal bir sunum o kadar oy:KK30::KK71:

Slm kızlar
Gelemeyelim sıte dgısmıs
Nasılsınız

Canım hoşgeldin nerelerdesin sen tatlım :KK19:

Günaydın.:KK37::KK37::KK37:

Eşin her hafta güzel bir kahvaltıyı haketmiyor mu.:KK53:Haftada bir kahvaltı da çok değil.Yazık günah adamlara.:KK48:Bence sen de katıl.Manayla beraber ziyafet çekersiniz.:KK53:

çalışıyorum canım ya evde olsam hergün yemeğini eksik etmiyorum ama haftasonu o erken kalkıyo ben biraz daha geç kalkıyorum ve kahvaltıyı ona yıkıyorum.:KK48:

çalışıyorum canım ya evde olsam hergün yemeğini eksik etmiyorum ama haftasonu o erken kalkıyo ben biraz daha geç kalkıyorum ve kahvaltıyı ona yıkıyorum.:KK48:
Haklısın erken kalkan kahvaltıyı da hazırlar.:KK48:

Dimi ama Vuslat.:KK53:
Aynen adracım, hep bizi köşeye sıkıştırıyor mevoş birazda biz ter döktürelim:27:
3. sırada Vuslat :KK59:
4. sırada adra :KK59:
5. sırada gazel var:KK59:
:KK70::KK70::KK70:

Ben anlamam tarif isterim yumurtayı kaç dakika ne ile çırptığınızı bile yazacaksınız.:KK20::KK70:

:KK30:Bu çok iyi olur:KK70:
Adra yarışmaya katılıyor:KK75:
Adra yarışmaya katılıyor:KK75:
Adra yarışmaya katılıyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bak yine beni katmış listeye:rolleyes:
Ben bu kategoride yetersizim nevoş, kahvaltıyla hiç aram yoktur, ama kızım ustadır onu yarıştırsam:27:
Adra tuzağa düşmüş bile:70:
Başta Kazen'i yazın.:KK53:Tabak süslemeyi nereden çıkardıysa bize anlatsın detay detay.:KK53:Benim elektriklere ek olarak sular da kesik.:KK70:
Kazen nette ne var ne yok bütün güzel sunumları eklemiş zaten yarışmacı adaylarına bir şey bırakmamış:-)

Herkese merhabaaa ben geldim kocaman öpüyorum hanımlar ablalarım:KK66:)) bu site değişmiş neler olmuş böyleee:KK66:)

Bak yine beni katmış listeye:rolleyes:
Ben bu kategoride yetersizim nevoş, kahvaltıyla hiç aram yoktur, ama kızım ustadır onu yarıştırsam:KK53:
Adra tuzağa düşmüş bile:KK70:
Ben kül yutmam.:KK53:Katılırım demedim.Elektrik yok dedim.:KK53:Yollara kablo döşemeye başladı Nevoş.:-)

Bugün aklımdan sen geçtin Dilara.Uzun zamandır uğradı diye.Nasılsın iyimisin?
Adraa ;)) evet uzun zaman oldu sorma benim başımda hep bi olay hep bi olay ;)) iyiyim ama çok şükür telefon değiştirdim program iptal heralde tlfndan giremiyorum normal internetten girdim baya değişmiş hepimize hayırlı olsun;) kk ya gelince uğrayacağım ilk adres hemen bi sizleri sorym dedim sen nasılsın nasıl gidiyor? Yarışma süper olmuş konuşmuştuk bunu bi ara iyi olmuş teşekkürler Kazen;)

Adraa :KK66:) evet uzun zaman oldu sorma benim başımda hep bi olay hep bi olay :KK66:) iyiyim ama çok şükür telefon değiştirdim program iptal heralde tlfndan giremiyorum normal internetten girdim baya değişmiş hepimize hayırlı olsun:KK66: kk ya gelince uğrayacağım ilk adres hemen bi sizleri sorym dedim sen nasılsın nasıl gidiyor? Yarışma süper olmuş konuşmuştuk bunu bi ara iyi olmuş teşekkürler Kazen:KK66:
Evet olaylarla dolu bir insansın canım.:KK48:İnşallah geçip giden tatlıya bağlanan olaylar olmuştur.Evet site değişti.Ben sitenin yeni halini hiç mi hiç beğenmedim ama katlanıyoruz işte.:mad:Ben de iyiyim.Siteye adapte sorunu yaşadım biraz.Yarışma başladı birbirimizi iknayla meşgulüz.:KK48:

Back