Popüler Konu Yaratıcı Tabak Süslemeleri ile Kahvaltı Masaları

En başarılı bulduğunuz tanıtım tercihim

• Pastırmalı ve Yumurtalı Krep

OY: 42 44,2%
  • Eğlenceli Tabaklar

OY: 24 25,3%
  • Kıymalı Sandal Börek ile Civcivli Kahvaltı

OY: 4 4,2%
  • Nevreste'nin Kahvaltı Sofrası

OY: 18 18,9%
  • Neşeli Kahvaltı

OY: 7 7,4%

• Ankete Katılan
    95
Yarışmaya katılacak arkadaşlara başarılar diliyorum... :) benim bir sorum olacak siz maharetli hanımlar yardımcı olursanız sevinirim.. Ben dondurulmuş sigara böreği aldım ama üzerinde sadece frutezde pişirin yazıyor oda bende yok kızartma tenceresinde yapsam olur mu patlar diye korkumdan yapamiyorum :KK43:

Kızartma tenceresinde yapabilirsiniz fakat üzeri buzlu olacağından patlama olabilir, tencerenizin kapağını kapatırsınız.

canım ama bu kategoride tarif yok sanırım dimi , sadece resim mi ekleyeceğiz yani?

açıkcası anlamadım ben, görsel tabağı ve masayı eklicez yani :KK51:
Küçük bir hatırlatma
Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
Doğru ölçü kullanılmalı.
Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
Tarif ve resim şart canım :KK66:

Cidden mi. Ben nasıl katılabileceğini anlamadım gerçi bu sayfada paylasmiyo muyuz yeni konu mu acicaz niye onaylanicak ki normalde konu açtığınızda hemen yayinlaniuo oradan mi oy topliycaz kafamda deli sorular :D
Katılım başlama tarihi : 01 Eylül 2014 Pazartesi
En son başvuru tarihi : 21 Eylül 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 22 Eylül 2014 Pazartesi
Oylama bitiş tarihi : 28 Eylül 2014 / 23:00 Pazar
Bu sayfada değil yarışma,bölümünün kedine yeni konu oluşturacaksın resimleri ve tarifleri ekliyeceksin tatlım .Önce onaydan geçip sonra yayınlanacak
Canım katılım süresi bittikten sonra bu konuştuğumuz sayfanın üzerine anket açılıyor oylama o zaman başlıyor :KK19:

Günaydın.:KK71:

Hayırlı olsun yeni yarışmamız.Masayı işin içine katmasaydık keşke.:KK53:Tek tarif tek tabak pratik olurdu.:KK53:

Kızartma tenceresinde yapabilirsiniz fakat üzeri buzlu olacağından patlama olabilir, tencerenizin kapağını kapatırsınız.
çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.. :) akşamdan çıkardım dolaşın alt kısmın koydum buzu çözülmüş dediğiniz gibi kapagi kapatıp kızartırım

Küçük bir hatırlatma

Tarif ve resim şart canım :KK66:

canım biliyorum ama tarif edilecek birşey yok ki, süslenen tabaktaki zeytinin peynirin neyini tarif edicez onu anlamadım...sanırım bu kategoride sadece tabak görüntüsüne oy verilecek....
yoksa birşey pişirip onuu tarif edip sonrada koyduuğumuz tabağın görüntüsü mü, ay kafam basmadı iyimi?

ooo yeni yarışma :KK30: tam da hiç beceremedğim kategori ; sunummm :eek::KK45::KK45::KK17::KK53:

Siz hazırlayın biz karar verelim:KK8::KK9:
Yumurtasız süslense şu tabaklar:KK51:
Olur neden olmasın:KK66:
canım biliyorum ama tarif edilecek birşey yok ki, süslenen tabaktaki zeytinin peynirin neyini tarif edicez onu anlamadım...sanırım bu kategoride sadece tabak görüntüsüne oy verilecek....
yoksa birşey pişirip onuu tarif edip sonrada koyduuğumuz tabağın görüntüsü mü, ay kafam basmadı iyimi?
Canım tarif yapılır.:KK66:Mesela
8581.jpg

Patatesler ince ince doğranıp kızartılır..Sosisler önce 4e bölünür..Daha sonra düz tarafına 1 defa kesilir..
Kızartılır veya haşlanır..1 adet tavuk yumurtası,1 adet bıldırcın yumurtası haşlanır..Servis tabağına önce patatesler alınır.Daha sonra sosisler dizilir..Bıldırcın yumurtası bir kürdan yardımıyla tavuk yumurtasına monte edilir..Havuç dilimleri ve karanfil ile kuş şekli verilir..

Bu şekil tarif edilebilir..:KK23:Tarifi becerebildim mi bilmem:-)

aaaaaaaaa yeni yarışma ama benim kahvaltıyla pek aram yok ki ne zaman son bu yarışmaya katılım düşüneyim :KK64:

aaaaaaaaa yeni yarışma ama benim kahvaltıyla pek aram yok ki ne zaman son bu yarışmaya katılım düşüneyim :KK64:
Katılım başlama tarihi : 01 Eylül 2014 Pazartesi
En son başvuru tarihi : 21 Eylül 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 22 Eylül 2014 Pazartesi
Oylama bitiş tarihi : 28 Eylül 2014 / 23:00 Pazar
:KK56:
Canım kahvaltı en önemli öğün bence aranı düzelt :KK72:

Back