Popüler Konu Yaratıcı Tabak Süslemeleri ile Kahvaltı Masaları

En başarılı bulduğunuz tanıtım tercihim

• Pastırmalı ve Yumurtalı Krep

OY: 42 44,2%
  • Eğlenceli Tabaklar

OY: 24 25,3%
  • Kıymalı Sandal Börek ile Civcivli Kahvaltı

OY: 4 4,2%
  • Nevreste'nin Kahvaltı Sofrası

OY: 18 18,9%
  • Neşeli Kahvaltı

OY: 7 7,4%

• Ankete Katılan
    95
Evet olaylarla dolu bir insansın canım.:KK48:İnşallah geçip giden tatlıya bağlanan olaylar olmuştur.Evet site değişti.Ben sitenin yeni halini hiç mi hiç beğenmedim ama katlanıyoruz işte.:mad:Ben de iyiyim.Siteye adapte sorunu yaşadım biraz.Yarışma başladı birbirimizi iknayla meşgulüz.:KK48:
Tahmin edebiliyorumm aman beni kimseler görmesin ;) fena değil gibi ama app uygulaması vardı şu anda yok imternettwn girmek çok zor oluyor bi çözüm bulcaktır kazen diyorum;;)) işler çözüldü evet bi ara konuşalım bende olay bitmez işte;)) :KK49:

Tahmin edebiliyorumm aman beni kimseler görmesin :KK66: fena değil gibi ama app uygulaması vardı şu anda yok imternettwn girmek çok zor oluyor bi çözüm bulcaktır kazen diyorum;:KK66:) işler çözüldü evet bi ara konuşalım bende olay bitmez işte:KK66:) :KK49:

Şimdi düşündüm de senden de çok güzel masalar çıkar.:-)

Ben telefondan kolay giriyorum ama siz başka türlü girmeye çalışıyorsanız onu bilmiyorum.Çözüldüğüne sevindim problemlerinin.Tabi biz buradayız anlatmak istersen.:KK37:

Ya işten

Ben telefondan kolay giriyorum ama siz başka türlü girmeye çalışıyorsanız onu bilmiyorum.Çözüldüğüne sevindim problemlerinin.Tabi biz buradayız anlatmak istersen.:KK37:[/QUO

Ben telefondan kolay giriyorum ama siz başka türlü girmeye çalışıyorsanız onu bilmiyorum.Çözüldüğüne sevindim problemlerinin.Tabi biz buradayız anlatmak istersen.:KK37:
ya adra işten ayrıldık eşimle birlikte sonrasında başka bi iş bulmak evi taşımak yerleşmek derken baya sıkıntılıydı :KK51: Ama düzenim oturdu nihayetinde :KK76: Şimdi koşturmaca işte .. Masya gelincee bilmem nevreste ortalıkta yok ben kaçsam iyi olcak ;)))) :KK17: Aslında bakalım bu hafta sonu izinli olursam yaparım olmazsa da En Büyük KK :KK45:

Sanırım msj yazmayı beceremedim :KK23:Görünüyodur umarım

İşten ayrıldığını biliyorum.Mutlu değildin sanırım orada.Daha iyi olmuş.Şimdiki işinden memnunmusun?Ev taşımak zordur tabi.Herşey rayına oturdu mu bari?

Nevoş bırakmaz peşini.:KK48:Fırsat bulursan katıl.Değişiklik olur senin için de.:KK66:

İşten ayrıldığını biliyorum.Mutlu değildin sanırım orada.Daha iyi olmuş.Şimdiki işinden memnunmusun?Ev taşımak zordur tabi.Herşey rayına oturdu mu bari?

Nevoş bırakmaz peşini.:KK48:Fırsat bulursan katıl.Değişiklik olur senin için de.:KK66:
Oturdu çok şükür annem yardım etti sağolsun şimdi iyi herşey ama baya zor oldu yani :eek: Nevoş u öpüyorummm :KK57: Aslımda çok istiyorum dır bi bakalım olursa katılırım maksat sohbet muhabbet dostluk ;)

Oturdu çok şükür annem yardım etti sağolsun şimdi iyi herşey ama baya zor oldu yani :eek: Nevoş u öpüyorummm :KK57: Aslımda çok istiyorum dır bi bakalım olursa katılırım maksat sohbet muhabbet dostluk :KK66:
Anneler olmasa işimiz zor zaten.Sınırları zorlayıp katıl bence.Nevoş beşi tamamlarsa peşimi bırakır belki.:KK53:

E sen katılıyorsundur demi sormaama gerek yok :cool:
Beni heyecanlandıran bir tarif yok görünürde.Yoksa yapamıyorum.:KK48:

Hahahaaa :KK52:Başüstünee ama senin gibi hatun kaçamaz böyle fikir yarışmasından hünerlerini görmek isteriz :KK19:

Hahahaaa :KK52:Başüstünee ama senin gibi hatun kaçamaz böyle fikir yarışmasından hünerlerini görmek isteriz :KK19:

Ben öyle çok marifetli değilim yahu.Bu kategoriye fazla mesai lazım.Yeni kişiler katılsa keşke.:confused:

Ben öyle çok marifetli değilim yahu.Bu kategoriye fazla mesai lazım.Yeni kişiler katılsa keşke.:confused:
Sende ışık var bi kere adra kurtuluş yok;)) çok öpüyorum yemek hazırlıcam takip edicem yarışmayı belkide katılır renk katarız :KK55:Byy

Sende ışık var bi kere adra kurtuluş yok:KK66:) çok öpüyorum yemek hazırlıcam takip edicem yarışmayı belkide katılır renk katarız :KK55:Byy
Kısmet bu işler:)

Tamam canım görüşürüz.Kolay gelsin.

Kimse yok mu yarışmaya katılacak yahu.Ucunda ödül var bakın.:rolleyes:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar:KK54:
image.jpg

Back