Popüler Konu Yaratıcı Tabak Süslemeleri ile Kahvaltı Masaları

En başarılı bulduğunuz tanıtım tercihim

• Pastırmalı ve Yumurtalı Krep

OY: 42 44,2%
  • Eğlenceli Tabaklar

OY: 24 25,3%
  • Kıymalı Sandal Börek ile Civcivli Kahvaltı

OY: 4 4,2%
  • Nevreste'nin Kahvaltı Sofrası

OY: 18 18,9%
  • Neşeli Kahvaltı

OY: 7 7,4%

• Ankete Katılan
    95
Merhaba ellerinize sağlık:KK19:
Kahvaltı sofrası ve istediğiniz (masada olan)bir sunumun tarifini eklemeniz gerekiyor..o_O
Konuyu bu bölüme açacaksınız..:KK66:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframız-benim-mutfağım.1213/
sabah masa sunumunu kimse oturmadan çektim öğlende herkes gidince 2 tabak hazırladım tabakların fotosunu çektim o şekil yaptım yani we atıyorum aklıma bişey geldi tabak süslemesi yapıp ekleyebilirmiyim albüme we bu arada ödül ne :D

sabah masa sunumunu kimse oturmadan çektim öğlende herkes gidince 2 tabak hazırladım tabakların fotosunu çektim o şekil yaptım yani we atıyorum aklıma bişey geldi tabak süslemesi yapıp ekleyebilirmiyim albüme we bu arada ödül ne :D
Tamam siz konuyu açabilirsiniz.Uygun görülürse onaylanıp açılır.:KK51:
Yok konuyu açıp resimleri ekledikten sonra ekleme yapamıyorsunuz..Bu kurallara aykırı:KK43:
Hediye her yarışmada değişiyor.:KK51:

Tamam siz konuyu açabilirsiniz.Uygun görülürse onaylanıp açılır.:KK51:
Yok konuyu açıp resimleri ekledikten sonra ekleme yapamıyorsunuz..Bu kurallara aykırı:KK43:
Hediye her yarışmada değişiyor.:KK51:
o zaman 1-2 gün daha düşüniyimsonra açıyım daha yaratıcı fikirler gelirse onlarıda yaparım ozaman

ilk sayfada aynı masada olucak diye okumadım yada ben öyle anladım bebeğim war herzaman o kadar özenip hazırlayamam artık bu şekilde yapıcam malesef ki öyle anlamadım anlasam koyardım zaten :(

Sen böyle patron patron diyorsun havaya giriyorum bak:KK70:
Sen de iyi bilirsin aslında 10 yıl çalışanlar daha sonra 30 gün izin alabiliyor:KK59:Ben torpil geçtim sana:KK70:

Havaya gir sorun yok.:KK53:

Allah razı olsun Nevoş.:KK53:Vuslat nerelerde?Peşine düşersin diye korkudan gelemiyor galiba.:KK70:

Gazel de eklemedi tarif.Bunlar tembel tembel.:KK53:

Havaya gir sorun yok.:KK53:

Allah razı olsun Nevoş.:KK53:Vuslat nerelerde?Peşine düşersin diye korkudan gelemiyor galiba.:KK70:

Gazel de eklemedi tarif.Bunlar tembel tembel.:KK53:
Sağol canımsın:KK19:
Onu bende düşünüyorum benden korktuğundan gelemiyor olabilir:KK70:
Evet bunlar çok tembel bir kahvaltı hazırlayamıyorlar:63::KK70:
Biz sanki hazırlayıp açtık konuyu:KK30::KK70:

Sağol canımsın:KK19:
Onu bende düşünüyorum benden korktuğundan gelemiyor olabilir:KK70:
Evet bunlar çok tembel bir kahvaltı hazırlayamıyorlar:63::KK70:
Biz sanki hazırlayıp açtık konuyu:KK30::KK70:
Ben randevu verdim ama.:-)

Nevoş ilk beş çıkar mı sence.:KK53: Masa olayı korkuttu herkesi.:cool:

Nevoş bak birinci olursam hediye isterim ona göre.Baştan anlaşalım.:KK48:Yoksa bizimkilerin dilinden kurtulamam.Kendim için birşey istemiyorum valla.:KK53:

Back