Yarasa gibin, vampir gibin 🤦

Melatonin takviyesi. Eczanelerde var. Düzenli kullanımla uyku hormonunu düzenliyor. Tabii altta yatan başka bir sebep yoksa.
O gençleşmeye yarayan bir şey değil mi, yanılmıyor isem?
Geçen yıl teyzem kullanıyordu, anneme de önermişti. Ama yaşi gereği annaboleyna kullanmasın demişti.

Odan baya karanlık olsun Anna, hiç hareket etmeden 15 20 dakika yatakta dur ama parmağın bile kıpırdamayacak sonra vücut kendini salıyor, yani bilimsel bi şey ama herkeste işe yarar mı bilmiyorum

O gençleşmeye yarayan bir şey değil mi, yanılmıyor isem?
Geçen yıl teyzem kullanıyordu, anneme de önermişti. Ama yaşi gereği annaboleyna kullanmasın demişti.
Uyku hormonu. Gençleştirmiyor malesef. Denenmiştir :) ama gündüz zombie gibi görünmeni doğal olarak engeller

bende uyuyamıyordum, alerji hapı içtim 3 gün uyumaya başladım artık. Doğru bir yöntem mi tabiki değil ama polenlerde varken tam mevsimi alerji hapının

Uyku hormonu. Gençleştirmiyor malesef. Denenmiştir :) ama gündüz zombie gibi görünmeni doğal olarak engeller
Ben 3 yaşında verdim çocuğuma, çocukların soğuk algınlığı şuruplarında bile ekliyorlar gece iyi uyusunlar diye. Başka birşey olabilir teyzenin kullandığı

Ben de hayatım boyunca orda, burda sızıp uyuyanlara çok imrenmişimdir. Ne bileyim koltukta tv izlerken uyur kimisi, kimisi otobüste bir yere giderken falan. Hayatımda hiç öyle bir durumun olamadı, bir kez dışında. Onda da 1 hafta önce ameliyat olmuşken deniz yolculuğu yapmak durumunda kalmıştım, feribotta kafam her düştüğünde uyana uyana bir yolculuk yapmıştım
Normalde illa pijamalarımla yatağa girip, cenin pozisyonunu almam lazım ki uyuma ihtimali yaratayım kendime

Odan baya karanlık olsun Anna, hiç hareket etmeden 15 20 dakika yatakta dur ama parmağın bile kıpırdamayacak sonra vücut kendini salıyor, yani bilimsel bi şey ama herkeste işe yarar mı bilmiyorum
Denemiştim galiba bunu. Vücut sıkılmaktan istemeye istemeye uyku moduna alıyordu kendini galiba
Bunu yaparken olumlama da yapıyordum galiba, papağan gibi aynı cümleyi art arda söyleyip durarak..

Uyuyamıyorsun çünkü bedenin sana tepki veriyor. Uyuman gereken saati geçince uyku beynini terk ediyor.

Gece 2 ile 4 arasında uyumuyorsan dengen çok bozuluyor.

Senelerce sabah 4 te ya da 5te yatıp öglen kalkan biri olarak bunu ögrendim. Gece uyudugun uyku ile gündüz uyudugun uyku ayni sey değil. Eşdeğer değil. Birbirinin alternatifi değil.

Bir ara sabah 9a kadar uyuamıyordum. Millet kalkıyor. Ben yatıyorum. Çünkü önce 2 de yatarsın. Sonra bu 3 olur. Sonra 4... 5.... 6...

Çünkü bedenin bu düzeni reddediyor. O saatten sonra yatmaman gerektiği konusunda uyarıyor beynin.

1 gün hiç yatmayıp ertesi gün erken yatma fikri güzel bence ama. Bilemedim başarabilir misin. Evde oturmazsan daha kolay atlatırsın bence.

Hadi geçmiş olsun. Kolay gelsin.

Hemmen sizi bu dertten kurtaracak bi link atıyorum, bende aynı sıkıntıdayım malesef uykuya dalmam 3 saati bile buluyo bazen, bu yöntem beni sersemletti ama yine uyutmadı belki sizde işe yarat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…